Back to Question Center
0

Semalt esittää tärkeimmät Google Analytics -suodattimet

1 answers:

Google Analytics -suodattimet ovat erinomainen tapa muokata ja muuttaa tietoja kaikissa sivustosi sivunäkymissä. Niitä voidaan käyttää sisällyttämään ja jättämään pois tietoja sekä tekemään todellisia muutoksia siihen, miten tiedot näyttävät Google Analytics -raporteissasi. Lisäksi suodattimet auttavat meitä muuttamaan informaatiota niin, että sen raakamuoto muuttuu kohdennetuksi muodoksi ja se vastaa käyttäjien odotuksia. Tämän ansiosta sinulla on paljon mahdollisuuksia kasvattaa yritystäsi internetissä ja Google Analytics voi soveltaa suodattimia yhden sivun näkymästä toiseen, jotta sivustosi poistumisprosentti vähenee suurelta osin. Kun tiedot on kokonaan käsitelty, näet lopulliset tulokset Google Analytics -tilisi käyttöliittymän raporteissa.

Ivan Konovalov, Semalt Customer Success Manager kuvastaa seuraavia tärkeimpiä Google Analytics -suodattimia:

Spambot suodatin

Ensimmäinen luokka on spambot-suodatin. Se on upein ja uskomattoman tyyppinen, ja se on helppo tarkistaa Näytä asetukset -sivulla. Tätä varten kannattaa käydä admin-osassa ja etsi Bot-suodatin -vaihtoehto. Napsauta tätä vaihtoehtoa ja luo suodattimia kaikille epäilyttäville IP-osoitteille. Varmista, että pääset eroon hämähäkit ja botit käyttämällä tätä vaihtoehtoa ja tarkista ruutu Aktivoi ennen ikkunan sulkemista. Spambot suodattimet auttavat sinua pääsemään eroon robotit ja hämähäkit ja varmistaa verkkosivujen liikenteen laatu.

Sulje sisäiset IP-osoitteet

Toinen vaihtoehto on, että sinun tulisi sulkea pois sisäiset IP-osoitteet ja kaikki ne epäilyttävät IP-osoitteet, jotka voidaan tehdä Google Analytics -tilisi kautta. Tässä näet Luo suodatin -asetuksen, jonka sinun on napsautettava luomaan uusia suodattimia sivustoosi.

Ensin sinun on päätettävä, haluatko rakentaa uusia suodattimia tai haluat käyttää aiempia suodattimia sivustoosi. Kun olet päättänyt, seuraava vaihtoehto on saada riittävä määrä suodattimia ja soveltaa niitä niin monta sivua kuin mahdollista. Napsauta Valitse-vaihtoehtoa, kun olet luonut suodattimet. Nyt on aika soveltaa niitä sivustoosi. Sillä välin on tärkeää tietää ero ennalta määritettyjen suodattimien ja mukautettujen suodattimien välillä. Haluamme helposti kertoa, että esiasetetut suodattimet ovat tiettyjä tyyppejä, joiden avulla voit luoda suodattimia automaattisesti. Muokatun suodattimen avulla voit muokata ja muuttaa suodattimien asetuksia, ennen kuin ne aktivoidaan.

Pakota jokainen URL-osoite pieniksi

Se on tärkeä askel, eikä sitä pidä unohtaa millään lailla. Sinun tulisi pakottaa URL-osoitteet isoista kirjaimista pieniksi kirjaimiksi ja säätää niiden asetuksia Google Analyticsin sääntöjen ja määräysten mukaisesti. Jos sinulla on runsaasti sivuja, joissa on eri URL-osoitteet, sinun on muutettava ne pienikoteloihin mahdollisimman pian. Älä anna heidän esiintyä hakukoneessa ennen kuin he ovat alentaneet niitä.

Lopulliset ajatukset

Kun olet määrittänyt yllä olevat asetukset ja asentanut suodattimet vastaavasti, sivustosi liikenteen laatu paranee. Suodattimet on toteutettava sivustoon vain silloin, kun epäilyttävät tai nimetyt IP-osoitteet osuvat siihen. Muussa tapauksessa suodattimia ei tarvitse aktivoida Source .

November 29, 2017