Back to Question Center
0

Semalt: esimerkki roskasisällöstä, joka voisi maksaa 10 miljoonaa dollaria Kanadassa

1 answers:

Kanada teki Kanadan päivänä vuonna 2014 anti-spam-lainsäädännön. Yritysten omistajille määrätään nyt 10 miljoonan dollarin sakot, jotka eivät ole lakien mukaisia. Yksittäisille roskapostin lähettäjille maksu on 1 miljoonaa dollaria.

Lainsäätäjä hyväksyi lain vuonna 2010, ja vasta vuonna 2014 ne panivat sen täytäntöön. Laki antoi kaikille yrittäjille kolmen vuoden siirtymäajan heinäkuuhun 2017 asti. Kaikkien online-markkinoijien oli riittävästi aikaa tarkastella nykyisiä käytäntöjään ja verrata niitä Kanadan hallituksen asettamien uusien ohjeiden tai yksittäisten henkilöiden nimenomaiseen suostumukseen he palvelivat - auto appraiser.

Semaltin asiakastyön menestyksestä vastaava Oliver King on räätälöinyt yhteenvedon uuden lain säännöksistä ja niiden vaikutuksista verkkomarkkinointiin.

1. Älä koskaan lähetä sähköisiä viestejä ihmisille, jotka eivät ole pyytäneet niitä

Roskapostin vastaisen lainsäädännön mukaan yksityishenkilöt ja yritykset eivät saa missään olosuhteissa lähettää sähköpostiviestejä henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin, matkapuhelimiin, sosiaalisen median tileihin tai älypuhelimiin ilman omistajan suostumusta. Jollei vastaanottaja ole liikekumppanina lähettäjän kanssa, kaikkien yhteystietojen on koostuttava henkilöistä, jotka ovat valinneet. Se vaatii yrityksiä poistamaan automaattisen postituslistan rakennuksen. Ratkaisu voi olla ongelmallinen, jos sähköpostilista ostetaan tai hankitaan kolmannelta osapuolelta, henkilö ei anna nimenomaista lupaa näkyä luettelossa ja jos yritys ei ole varmistanut, että yhteys on aktiivinen.

2..Älä muuta tai välitä viestiä ja sen lähetystietoja toiselle vastaanottajalle

Laki määrätään, että sähköpostiviestin määräpaikkaa voidaan muuttaa vain, jos vastaanottaja suostuu siihen. Yksi ymmärretty merkitys merkitsisi sitä, ettet voi sisällyttää kolmannen osapuolen (toisen henkilön puolesta) lähettämällä viestiä tai käsittelemällä mitään vastausta siihen. Toinen selitys on, että tämä oli tarkoitus estää phishing-hyökkäyksiltä tai sähköpostin hakkeroinnista, jossa viestit, jotka haittaavat ihmisiä, kuuntelevat viestejä ennen kuin he saavuttavat aiotut vastaanottajat, jotta he voivat käyttää heiltä arkaluonteisia tietoja.

3. Älä asenna tietokoneohjelmaa toiselle henkilölle tietämättä

Se estänyt yrityksiä käyttämästä sähköpostejaan keinoiksi, joista ne voisivat upottaa ja asentaa ohjelmia tietokoneisiin avattaessa sähköpostit. Lainsäädännössä ei erotella vakoiluohjelmia, haittaohjelmia tai laillisia ohjelmistoja. Siksi kaikkien lähettäjien on tehtävä vastaanottajalle tiedossa olevat ohjelmat, jotka sisältyvät näihin viesteihin.

4. Älä käytä harhaanjohtavia esityksiä verkossa tai mistään kampanjoista

Laki tukee rehellisyyttä kaikissa markkinointistrategioissa. Harhaanjohtavat mainokset tai ne, jotka sisältävät vääriä tietoja, ovat ristiriidassa lain kanssa.

5. Älä kerää mitään osoitteita tai henkilökohtaisia ​​tietoja ilman lupaa

Käyttämällä automatisoitua prosessia henkilötietojen keräämiseksi on Kanadan rikoslainsäädäntöä ristiriidassa. He eivät myöskään voi käyttää kerättyjä osoitteita käyttäen menetelmää, jonka avulla heille lähetettävät sähköiset viestit lähetetään.

6. Onko tapa osoittaa suostumus ja yhteydenottotapa

Laki antaa myös markkinoijille mahdollisuuden suojata sähköpostikampanjansa todistamalla, että joku suostui olemaan postituslistallaan.

Päätelmä

Uuden säännön tarkoituksena oli muistuttaa markkinoijia siitä, että heidän on kohdeltava vastaanottajiaan mahdollisimman hyvin. Kun Kanadan lähettämät sähköpostiviestit ovat suuria vuoroja, Kanada vain haluaa, että kaikkein tärkeimmät tavoittavat vastaanottajat.

November 29, 2017