Back to Question Center
0

Semalt: Cyber-uhkat, joita et voi tietää

1 answers:

Perinteiset tietoturvatuotteet toimivat tavallisesti tunnettuja uhkia vastaan. Kun he tunnistavat jotain, joka voi olla vaarallinen verkkosivustolle, he ryhtyvät nopeasti toimenpiteisiin sitä vastaan. Cyber-rikolliset ovat tietoisia tästä ja yrittävät panostaa enemmän uusien ohjelmien kehittämiseen, jotka suorittavat hyökkäyksiä, joita nämä järjestelmät eivät tunnista. Oliver King, Semalt Customer Success Manager kuvailee alla yleisimpiä verkkokauluja, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota.

Kierrätetyt uhat

Kierrätetyt uhat ovat suhteellisen halpoja, sillä tietoverkkorikolliset kierrättävät vain vanhoja koodeja, joita käytetään hyökkäämään organisaatioihin. He hyödyntävät sitä, että turvatuotteilla ei ole riittävästi muistia. Turvallisuusasiantuntijat joutuvat priorisoimaan uusimmat uhkat ja jättämään vanhempia uhkia. Siksi jos tietoverkkorikolliset käyttävät vanhoja uhkausversioita, on todennäköistä, että hyökkäys onnistuu. Koska suojausprotokolla ei tunnista sen läsnäoloa luettelossa, siitä tulee tuntematon uhka.

Uhkatiedon muistin pitäjä on paras tapa pitää organisaatio suojattuna tällaisilta hyökkäyksiltä. Se on olemassa pilvitallennusinfrastruktuurissa, joka pystyy tallentamaan suuren määrän uhka-tietoja..Tällainen turvatoimenpide voi verrata nykyistä riskiä siihen, mitä sillä on muistin pitäjälle ja sitten estää se tarvittaessa.

Muutettu olemassa oleva koodi

Cyber-rikolliset muuttavat tunnettujen uhkien muotoilua uuden ja tuntemattoman uhkan luomiseksi manuaalisesti tai koodien lisäämisen automaattisesti. Uusi tuote jatkaa muotoutumistaan, kun se kulkee eri verkkojen läpi. Syy, miksi he eivät huomaa, on se, että turvallisuusprotokolla voi luottaa vain yhteen muuttujaan sen määrittämiseksi, onko jokin toiminta tietoverkkorikollisuuden muoto. Jotkut heistä käyttävät hajautustekniikkaa, jotka käyttävät koodin sarjaa tekstissä tunnistamaan uhka. Jos yksittäinen merkki muuttuu, siitä tulee täysin uusi.

Järjestöt voivat suojata itsensä tällaisilta hyökkäyksiltä käyttämällä polymorfisia allekirjoituksia. Ne tunnistavat mahdolliset uhat ymmärtämällä ohjelman sisältämän sisällön ja tutkimalla liikennemalleja verkkotunnuksesta.

Uudet uhkat

Cyber-rikolliset voivat haluta luoda uuden tietoverkkohyökkäyksen kirjoittamalla koodinsa tyhjästä. Se vaatii kuitenkin heitä sijoittamaan paljon rahaa siihen. Organisaation on ehkä otettava huomioon liiketoiminnan käyttäytyminen ja tietovirta, sillä tämän tietämyksen perusteella voidaan kehittää parhaita verkkoturvallisuuskäytäntöjä.

Paras tapa estää tällaiset hyökkäykset on automatisoidun suojauksen toteuttaminen. Tarkastele organisaation parhaita käytäntöjä tällaisen ongelman ratkaisemiseksi. Varmista, että kaikki tuntemattomat tiedostot ja epäilyttävät verkkotunnukset lähetetään tarkkailijoiksi. Kaikki tämä on tehtävä nopeasti, jotta yritysverkoston mahdolliset vahingot tai edistyminen voidaan minimoida Source .

November 29, 2017