Back to Question Center
0

Semalt antaa viisi syytä sulkea pois väärä liikenne sivustostasi

1 answers:

Oletko sisältömarkkinoija tai sivuston omistaja, joka työskentelee parantaakseen myyntituottoja? Musta perjantai on yksi koko vuoden parhaista päivistä, joka voi kasvattaa myyntiä. Tilastot osoittavat, että Black Friday 2016: lla myytiin yli 3 miljardin dollarin arvosta. Tänä vuonna myynnin odotetaan nousevan 3,36 miljardiin dollariin, mikä merkitsee 9,4%: n kasvua edelliseen vuoteen verrattuna.

Joka vuosi sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoihin kohdistuu yli 20 miljoonaa kävijää, joissa 20 prosenttia kävijöistä on botteja ja verkkorikollia. Jokainen verkkopalvelun tarjoava sisällön markkinoija haluaisi saada puhtaat ja tarkat tiedot Google Analytics -raporteissaan.

Bad botit voivat pilata Black Friday -myynnin ja siirtää hakukoneoptimointikampanjaasi väärään suuntaan. Huonot robottit eivät vaikuta tulojen tuottamiseen ja myyntiin, vaan myös B2C- ja B2B-liiketoimintojen toimintaan verkossa. Huono botit, sisäinen liikenne ja verkkohaavat voivat vaikuttaa Google Analytics -tietoihin ja -raporteihisi. Alexander Peresunko Semalt Customer Success Manager esittelee seuraavat viisi tapaa, joilla huonoja robotteja voi vaikuttaa Black Friday -myyntiin ja tuloihin:

1. Tarkat verkkosivustot

Bad botit pyrkivät vääristämään GA-tietosi haittaamalla sivustosi liikennettä. Pitkällä aikavälillä siitä tulee hieman hektinen erottaa aito ja väärä liikenne sivustosi Google Analytics -hallintapaneelissa. GA-raporttien tietojen virheellinen tulkinta voi johtaa sinut tekemään vääriä liiketoimintaa koskevia päätöksiä. Sulje bot-liikenne tietojasi käyttäen GA-työkaluja, jotta et ehkä kärsisi Black Friday -kuukaudesta viime vuodesta..

2.Lähetetty käyttökokemus

Huono botit vaikuttavat haitallisesti sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoihin hidastaen niiden yleistä suorituskykyä. Tällä skenaarilla on taipumus olla haitallinen käyttäjä, joka napsauttaa takaisin vieraiden sivujen hitaan nopeuden jälkeen. Pitkällä aikavälillä kävijät siirtyvät muihin sivustoihin ostostensa loppuunsaattamiseksi.

3. Ghost-kanteet

Ostoskorin hylkääminen on ollut yksi tärkeimmistä strategioista, joita robotit käyttävät aitoja ostajia ja kävijöitä haitallisiin verkkosivustoihin. Bad botit korvaavat joitain tilauksia tuotteilla, jotta lailliset kävijät eivät pääse käyttämään todellisia tuotteita. Ghost-kärryt voivat vaikuttaa haitallisesti mustan perjantain myynti- ja tulonmuodostukseen. Älä anna huonoja robotteja ottamaan tämän tulevan sinulta. Block Darodar ja bot-liikenne sähköisen kaupankäynnin verkkosivustolta lisäämällä uusi suodatin sivustoosi.

4. Väärä liikenne

Bot-liikenne, sisäinen liikenne ja väärä liikenne voivat heikentää Black Friday -myyntiäsi. Tämä temppujen sivustojen omistajat ja markkinointikonsultit uskovat, että heidän sivustoihinsa kohdistuva liikenne on todellista. Verkkosivuston omistajien tulisi varoa, jotta vältyttäisiin maksamasta dollareita huonojen robottien tuottamasta liikenteestä.

5. Toiminnan väsyminen

Bot-liikenne muodostaa yli 58 prosenttia liikenteestä internetissä. Luodun sisäisen liikenteen ja bot-liikenteen voi murskata sivustosi ruuhka-aikoina. Bot-liikenne voi johtaa dollareiden ja ajan menetykseen. Saavuta enemmän myyntiä ja tuloja musta perjantaina estämällä ei-toivotun liikenteen sivustostasi.

Bot-liikenne voi vaikuttaa haitallisesti verkkosivustosi tuottoihin ja kasvuun. On erittäin tärkeää, että saavutat Google Analyticsin puhtaat ja tarkat tiedot. Vältä turhista maksujen lähettämistä roskapostittajille poistamalla väärennetyt liikennetiedot sivustossasi Source .

November 29, 2017