Back to Question Center
0

Semalt: Älä pakota Google vihaa sivustoasi

1 answers:

Jack Miller Semalt Senior Customer Success Manager varoittaa, että Google voi tehdä blogistasi tai verkkosivustosi katoavan hakutuloksista, jos yrität huijata sitä heikkolaatuisella liikenteellä tai avainsanan täyttämisellä. Jos esimerkiksi tuot paljon liikennettä verkkosivustollesi ja se kasvaa muutamilla viesteillä, Google ilmoitetaan siitä, ja kaikki sivustosi viestit ja sivut katoavat lopulta hakutuloksistaan. Ja pahinta on se, että sinua ei koskaan varoiteta. Olet vain menossa hukkaan internetissä ja verkkosivustosi mainetta saattaa pilata - safescan update software.

Ostaminen Linkit

Jos olet koskaan ostanut linkkejä joltakulta tai ns. Arvostetulta SEO-yritykseltä, on mahdollista, että Google rangaistaan ​​sivustossasi. Jos tuot satoja tai tuhansia linkkejä ja yrität tulla ensimmäisellä sivulla, et voi koskaan saavuttaa haluttuja tuloksia. Google uskoo, että linkkien hankkiminen on musta hattu SEO-käytäntö ja kaikki muut hakukoneet kutsuvat sitä roskapostiksi. Hylättävää sivustoa ja sosiaalisen median profiileja tarjoavat maksullisia linkkejä, jotka eivät sovi mihinkään. Joten, sinun ei pitäisi koskaan mennä mihinkään näistä vaihtoehdoista.

Väärän linkin hakemistoihin liittyminen

Jos olet liittynyt väärään linkkikirjaan, sinun on poistettava itsesi mahdollisimman pian. Useat hakemistot lähettävät URL-osoitteen sattumanvaraisesti, ja se, mitä Google ei pidä eniten..Hakukoneet pitävät eniten hakemistoja heikkolaatuisena roskapostina, joten sinun ei pitäisi koskaan valita heitä ja etsiä vain laadukkaita hakemistoja. Matt Cutts Googlelta toteaa, että linkkikirjat ovat yksi kaikkein väärinymmärretty ja outoa osaa SEO.

Artiklan markkinointi

Jos et ole kuullut artikkelimarkkinoinnista, haluan kertoa teille, että se on ollut jo vuosia. Ajatuksena on kirjoittaa artikkeleita, spin eri versioita ja tehdä pieniä muutoksia sanoihin. Sitten bloggaajat toimittavat kyseiset artikkelit useisiin sivustoihin käänteisiä linkkejä varten. Hyvämaineiset sivustot ja yritykset eivät kuitenkaan mene tähän vaihtoehtoon. Jos uskot, että artikkeli Base tai E-Zine voi tuoda sinulle laadukkaita tuloksia, teet huomattavan virheen ja saatat nähdä sivustosi kadonneen hakukoneen tuloksissa.

Avainsana täytteet

On turvallista sanoa, että avainsanan täyttö ei ole ystävällinen verkkosivustolle mistä tahansa hinnasta. Jos olet käyttänyt paljon avainsanoja ja lauseita yhdestä kappaleesta, Google vähitellen pienentää sijoitustasi ja voi vahingoittaa sivustosi mainetta. Avainsanainti tarkoittaa sitä, että sisällössäsi käytetään paljon avainsanoja, ja jos toivottavasti saat hyvän sijoituksen, se ei hyödytä sinua millään tavoin.

Luonnoton ankkuriteksti

Googlen ensisijainen huolenaihe on päästä eroon luonnottomasta ankkuritekstistä. Jos et tiedä mitään siitä, anna minun kertoa teille, että ankkurointitekstit viittaavat tietyn linkin sisältämään tekstiin. Sen tarkoituksena on luoda linkkejä verkkosivuilla. Google on äskettäin päivittänyt algoritmiaan, ja epäluonnolliset ankkuritekstit katsotaan nyt roskapostiksi.

Rikkoutuneet linkit

Tarkista aina sivustostasi rikkinäiset linkit ja korjaa HTML-koodit. Toista tämä prosessi kolme kertaa viikossa, jotta sivustosi noudattaa Googlen käytäntöjä. Hakukone ei pidä sivustoista, joissa on rikki tai hyödytön linkki, joten sinun ei pitäisi koskaan mennä siihen mihinkään hintaan.

November 29, 2017