Back to Question Center
0

Semalt Advice: Kuinka Bad Black Hat SEO näyttää ja miten välttää se?

1 answers:

Yrityksesi on toimeentulonsa, eikä sinun pitäisi osallistua laittomiin asioihin, jotka saattaisivat pilata mainoksesi internetissä. SEO-asiantuntijan palkkaaminen on hyvä, mutta sinun on varmistettava, että hän ei käytä mustan hattun SEO-strategioita sijoittaakseen verkkosivustosi hakukoneille . Yksi suurimmista virheistä, joita ihmiset tekevät, on, että he käyttävät paljon rahaa SEO-yrityksille tietämättä, onko heidän sivustonsa väärä liikenne tai lailliset osumat - headbands and fascinators.

Michael Brothers, Semaltin johtava ammattihenkilö, kertoo tästä, miten vältetään tämä vaarallinen virhe.

Sisältö kehruu ja musta hattu SEO

On turvallista sanoa, että sisällön kehruu ja musta hattu SEO liittyvät toisiinsa. Sisällön kehruu tarkoittaa, että käytät jonkun artikkelia muuttamatta sanoja ja merkityksiä. Viime kuukausina on otettu käyttöön paljon ohjelmistoja ja ohjelmia, joiden avulla kirjoittajat voivat helposti siirtää sisältöä. Anna minun kertoa teille, että se on mustan hattun SEO-käytäntö ja se ei voi antaa sinulle toivottuja tuloksia. Jos täytät avainsanoja ja kehität sisältöä säännöllisesti, on olemassa mahdollisuuksia, että hakukoneesi kieltää tai rangaistaan ​​sivustossasi erityisesti Google.

Onko musta hattu SEO huono

Valitettavasti musta hattu SEO ei voi antaa sinulle mitään hyötyä.Ei ole huono, kunnes et ole riippuvainen sivustosi tuloista.Mutta jos haluat kasvattaa yrityksesi verkossa, sinun ei pitäisi koskaan saada jotka osallistuvat mustan hattun SEO-strategioihin.

Mustasta hatusta SEO on runsaasti makuja, ja asiantuntijat tietävät, mitä tehdä parantaakseen verkkosivuston hakukonejoukkoa. Käytätkö sitä ensisijaisen verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen kanssa, musta hattu SEO ei ole hyvä mennä minnekään. Sinun ei pitäisi luoda merkityksettömiä käänteisiä linkkejä, eikä heidän pitäisi koskaan keksiä avainsanoja, koska se voi kieltää sivustosi nopeasti.

Esineiden uudelleen kirjoittaminen ei ole hyvä

Samoin kuin sisällön kehruu, artikkeleiden uudelleen kirjoittaminen ei ole hyvä käytäntö. On havaittu, että opiskelijat osallistuvat freelancer-työpaikkoihin ja yrittävät kirjoittaa paljon artikkeleita rahan vuoksi. He eivät edes tiedä miten välttää plagiointia ja kieliopillisia virheitä viroissa. Jos olet ulkoistanut sisällön kirjoitustyön, sinun on varmistettava, että he kirjoittavat ainutlaatuista sisältöä, eikä kielioppi- tai kirjoitusvirheitä ole. Lisäksi niiden englannin pitäisi olla jopa merkki, jos kohde on kansainvälinen yleisö. Googlen ja muiden hakukoneiden on ehdottomasti kielletty yksinkertainen uudelleen kirjoittaminen. Siksi sinun on varmistettava, että annat yleisölle jotain merkityksellistä ja hyödyllistä lukea. Yritä sitouttaa heitä informatiiviseen sisältöön ja välttää plagiarisoimalla työsi.

Lopulliset ajatukset

Ei ole mitään parempaa kuin verkkosivustolla, jolla on laadukas sisältö ja erinomainen hakukoneiden sijoitus. Mutta tämän vuoksi sinun tulee kovaa työtä ja kiinnittää enemmän huomiota sisällön laatuun ja SEO-tekniikoihisi. Olitpa sitten käynnissä vakiintunut yritys tai olet uusi tulokas, sinun ei pitäisi koskaan kopioida artikkeleita muilta eivätkä saa osallistua mustahattuihin SEO-käytäntöihin.

November 29, 2017