Back to Question Center
0

Semalt: 6 White Hat SEO menetelmiä lisätä viittaus liikennettä

1 answers:

Kaikki ylläpitäjät haluavat ajaa paljon liikennettä verkkosivustoihinsa, mutta harvat saavuttavat tehtävänsä. Toisin sanoen voimme sanoa, että viittausliikenne on ainoa tapa saada paljon näkemyksiä ja osumia verkkosivustoosi, mutta se on osa mustan hattun SEO. Jos haluat tuottaa laadukasta liikennettä, sinun on noudatettava Googlen sääntöjä ja määräyksiä ja otettava käyttöön valkoinen hattu SEO -strategiat - hicart.com.

Semaltin asiakkaiden menestyksestä vastaava Alexander Peresunko tarjoaa tässä valkoisten hattutekniikoiden, jotka johtavat massiiviseen viittausliikenteeseen sivustoosi.

Menetelmä 1. Ole aktiivinen Q & A-sivustolla

Q & A-sivustot, kuten Yahoo Answers ja Quora ovat hyviä referenssiliikenteen lähteitä. Jos sinulla on pieni yritys ja haluat kasvattaa sen muutamassa viikossa, sinun ei pitäisi tuhlata aikaa täällä ja siellä ja olla aktiivinen molemmilla näillä verkkosivuilla.

Ennen keskustelun aloittamista sinun tulisi tunnistaa aihe, luokka ja hakulausekkeet, jotka liittyvät verkkosivustollesi. Ei ole mahdollista vastata kysymyksiin ryhmissä, joissa sivustosi aiheita ei keskustella. Vaihtoehtoisesti voit aloittaa oman keskustelun ja luoda erillisen ryhmän, joka houkuttelee yhä useampia ihmisiä sivustoosi jättämällä sen linkin kysymykseen. Voit laittaa useita verkkosivustoosi liittyviä linkkejä, jotka liittyvät kysymyksen sisältöön ja merkitä joitain ihmisiä saadakseen valtavan määrän liikennettä.

Menetelmä 2. Luo videomarkkinointikampanja

Nykyään monet ihmiset ovat kiinnostuneita video markkinoinnista kampanjoista, joten sinun pitäisi luoda kampanja vuosittain. Varmista, että ne ovat relevantteja sivustossasi, jotta voit kohdistaa haluamasi yleisön.

Ensimmäinen vaihe on tunnistaa ja tunnistaa kampanjasi motiivi..Seuraavaksi sinun on selvitettävä aihe, jonka haluat keskustella videosisällöstäsi, ja käytä soitettavaa toimintaa, jotta voit tehdä enemmän ja enemmän toimintoja muutamassa minuutissa. Älä unohda tallentaa ja julkaista videoita YouTubessa ja jatka kanavasi mainostamista.

Menetelmä 3. Käytä Content Curation

Kolmas menetelmä käyttää sisällön kuratointia. On aikaa vievää, mutta sisällön kurutus on yksi hyödyllisimmistä ja yllättävistä tavoista ajaa massiivinen määrä laadukasta liikennettä sivustoosi. Lisäksi se auttaa sinua luomaan laadukkaita linkkejä muutamassa tunnissa. Sinun tulisi aina harjoittaa mielenkiintoista ja informatiivista sisältöä ja välttää kopioimalla muiden työtä. Sen pitäisi olla alkuperäinen ja sitä voidaan käyttää verkkosivuilla, kuten Storify ja Scoop.it.

Menetelmä 4. Influencer-markkinointikampanja

Toimiva markkinointikampanja on ihanteellinen ja tehokas tapa nostaa sivustosi tai brändi huomattavan määrän ihmisiä vastaan. Nykyään monet digitaaliset markkinoijat käyttävät tätä strategiaa edistääkseen yritystensa ja brändiään internetissä. Vaikutukset ovat erilaisia, mutta tunnetuimpia vaikuttajia ovat julkkikset, suunnittelija, verkkotunnuksen asiantuntijat ja bloggaajat. Voit työskennellä joidenkin kanssa, jotta voit nauttia sivustosi tai brändin eduista.

Menetelmä 5. Liity Forumin julkaisuihin

Online-foorumit ovat hyvä tapa tuottaa laadukasta liikennettä. Voit liittyä muutamiin suosittuihin foorumeihin ja lähettää verkkosivustosi. Yritä ottaa paljon ihmisiä mukaan keskusteluihin ja jättää sivustosi linkit keskusteluun.

Menetelmä 6. Käytä sosiaalista mediaa

Tee sosiaalisen median sivustojen viisas käyttö aitoa liikennettä sivustoosi. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ ja Instagram ovat erinomainen lähde mainostaa sisältöäsi internetissä. Yritä saada paljon tykkää, osakkeita, kommentteja ja seuraajia noudattamalla sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivustojen sääntöjä ja määräyksiä. Jaa sisältösi Facebook-yhteisöissä ja tweet säännöllisesti. Sen pitäisi olla tuore, jakava ja informatiivinen.

November 29, 2017