Back to Question Center
0

Semalt: 3 strategiaa roskapostin lopettamiseksi ja suorituskyvyn tehostamiseksi

1 answers:

On olemassa monia taktiikoita, joita ihmiset käyttävät saadakseen sisältöään huomannut verkossa. On niitä, jotka uskovat, että ainoa tapa saada heidät kiinnittämään yleisö huomiota on keskeyttämällä heidät säännöllisesti. Useimmilla roskapostittajilla on yleensä tällainen ajattelutapa. He lainata tätä markkinoijilta ja mainostajilta vuosikymmenien ajan - south america christmas vacation. He käyttivät tarpeeksi melua maksetusta TV-ajasta ja aikakauslehdistä, joku lopulta huomaisi heidät. Strategialla on yksi puute:

Se ei enää toimi

Kukaan ei halua häiritä sellaisia ​​asioita, joita he eivät pyytäneet, tai viestejä, joilla ei ole merkitystä heille. Ihmisten arvokkain voimavara tässä kiireisessä maailmassa on aika. Siitä huolimatta on monia bloggaajia, kirjoittajia ja mainostajia, jotka pyrkivät yhä huomaamaan tämän keskeytysstrategian päivittäin. Niille ainoa tapa, jolla ihmiset kuuntelevat, on, jos he edelleen puhuvat. No, heillä on suuri todennäköisyys, että he eivät, ja jos olet tällaisten strategioiden joukossa, sinun pitäisi lopettaa. Se on täysin ärsyttävää meille muille.

Semaltin huippuasiantuntija Michael Brown vakuuttaa, että parempi tapa huomata on lopettaa melun tekeminen ja rakentaa foorumi, joka ansaitsee ihmisten huomion.

Kolme asiaa, joita sinun täytyy kuulla

Seth Gordonin "lupamarkkinointi" on kirja, jossa käsitellään kolmea olennaista elementtiä, jotka jokainen lukemisen arvoinen sanoma pitäisi olla: ennakointi, merkitys ja henkilökohtainen lähestymistapa. Jokainen kommunikaattori haluaa vangita yleisön. Kuitenkin ainoa tapa tietää, ovatko ihmiset kiinnostuneita jotain tarjoamasta on, jos ne antavat sinun esitellä sen. Kaikki toimii nykyään luvalla. Esimerkiksi säännölliset asiat, kuten palvelun tilaaminen, pakettien tilaaminen tai päivämäärän odottaminen jollakin, ovat kaikki sellaisia, joita olet ennakoinut, koska olet antanut sinulle mahdollisuuden lähettää viesti sinulle.

Ennakointi on myös välttämätöntä, koska se osoittaa, kuinka paljon välität tietyn viestin. Jos yleisö ei välitä sen sisällöstä, ei ole väliä, kuinka hyvä se voi kuulostaa. Nämä ihmiset eivät halua kuunnella sitä. Sama koskee viestejä, joita he pitävät merkityksettöminä niille tai niille, jotka eivät harjoita niitä henkilökohtaisella tasolla.

Sinun on oltava hieman outo

Maailma kokee nykyään paljon kilpailua ja melua, ja kaikki haluavat huomata tai kuulla. Siksi se voi vaarantaa liian yleisluontoisen, jos et ole räätälöineet sisältöäsi tietylle markkinasegmentille. Ihmisiä ei enää kiinnosta "normaalia". Kaikki haluavat jotain tavallisesta, jotain "outoa"..

Blogit tai muu foorumi, voit toteuttaa kolme tässä artikkelissa käsiteltyä asiaa. Anna ihmisille tapa merkitä, antaa viestin, joka yhdistää ja käyttää ainutlaatuista tyyliä.

Ihmisten pitäisi ymmärtää, että tällaisen alustan rakentaminen voi vaatia aikaa ja paljon käyttöoikeuksia. Idea ei kuitenkaan ole mahdotonta. Se tarvitsee vain vähän ylimääräistä työtä.

Se koskee kaikkia

Seuraavassa on luettelo neljästä yksinkertaisesta vaiheesta, joiden avulla voit luoda kanavan, jota ihmiset haluisivat muuttaa ja kiinnittää huomiota.

1. Vastusta kiusauksesta keskeyttää. Näihin kuuluu kaikki yritykset huutaa, huutaa tai pyytää kuuloa. Yksi tapa on roskapostin käytön avulla lähettää toistuvasti roskapostiviestejä toivoen, että käyttäjä napsauttaa linkkiä, joka johtaa takaisin lähettäjän sivulle.

2. Aloita siitä, mitä tiedät. Riippumatta siitä, mikä on hyvä, käytä sitä rakentamaan alustan perusta ja keinona jakaa asiantuntemusta.

3. Tarjoa ihmisille tilaisuus kuunnella. Jos sinulla ei ole vaihtoehtoa jonkun huomion saamiseksi, tee se rehellisesti ja kunnioittavasti.

4. Puhalla yleisösi jotain merkittävää. Jos huomaat, älä tuhla tätä mahdollisuutta. Esittele lahjakkuuttasi, ja jos pystyt, heikentää kertoimet ja ylittävät heidän odotuksensa.

Sinulla on luonnollisesti mahdollisuus jättää nämä vinkit täysin huomiotta ja aaltoilla kätesi ilmassa toivoen, että joku huomaa. Saatat jopa saada muutamia ihmisiä kiinnittämään huomiota sinuun. Ongelmana on, että hetki, jolloin he löytävät jotain enemmän häiritsevää kuin sinä, he unohtavat sen, mitä sinulla on tarjottavanaan.

Muista aina, että tapa, jolla voitat yleisön, on se, miten sinun pitää se. Jos se on keskeytyksettä, niin sinun on keskeytettävä se yleisö niin kauan kuin sinulla on jotain esille, eikä sinä eikä yleisö halua sitä.

Ainoa tapa, jolla voit saada sisällön kestävää huomiota on, jos ansaitset sen. Näytä, pyydä lupaa ja lähetä. Jokainen muu tekniikka on nyt vain häpeä ja jää lopullisesti huomiotta.

November 29, 2017