Back to Question Center
0

Referral Spam Removal selitti Semalt Expert

1 answers:

Epäilemättä viittaus roskapostista on tullut merkittävä ongelma. Jos et tunne tätä termiä, haluan kertoa teille, että se on eräänlainen liikenne botista, jotka voivat vahingoittaa sivustosi sijoitusta hakukoneen tuloksissa. Tämä väärennetty liikenne on suunniteltu parantamaan hakkereiden verkkosivustojen sijoitusta, kun taas he ovat edelleen kiireisiä asettamasta sinut internetiin. Ponnahdusikkunoiden hinnat ovat aina korkealla viittauskohtaisesti roskasisällöllä, eikä sivustosi tilastoja Google Analyticsissa näytetä oikein, koska ihminen ei ole vierailussa sivustossasi, mutta robotteja.

Julkinen menestyspäällikkö Julia Vashneva Semalt käsittelee joitain konkreettisia ratkaisuja tältä osin.

Miksi Viestien Spam on tärkeä ongelma?

Ei ole väärin sanoa, että viittaus roskaposti on suuri ongelma, ja junks ylös sivustosi analytics kanssa merkityksetöntä tietoa. Se on todellinen tuhlausaika, ja sinun on kuultava sivustoista, jotka ovat huonoja verkossa. On varsin turhauttavaa rakentaa sivusto, suorittaa hakukoneoptimoinnin ja saada heikkoja positioita hakukoneiden tuloksissa.

On aina ongelmallista päästä eroon viittausriskistä, mutta ainoa asia, jota voit tehdä paikan päällä, on luoda suodattimia Google Analyticsissa..Luomalla suodattimia siellä voit lisätä roskapostin IP-osoitteet ja päästä eroon viittaushaaroista, kuten painikkeista verkkosivuille. Kaikki tämä parantaa lopulta sivustosi sijoitusta. Luo mahdollisimman monella suodattimella sivustosi tallentaminen internetistä. Suodattimien avulla voit estää viittauksen roskapostin vahingoittamasta sivustosi internetissä ja estää IP-osoitteet, jotka ovat ongelmallisia.

Lopettaminen viittaus roskapostia

Jos haluat lopettaa viittauksen roskapostin, sinun on ensin luotava suodattimet. Jos tämä ei toimi sinulle, voit lisätä erityisiä koodeja .htaccess-tiedostoihin. Nämä koodit toimitetaan Google Analytics -tilillesi, ja sinun on rekisteröidyttävä sivustollesi, jotta pääset käsiksi tällaisiin koodeihin.

poikkeuttamiseksi

Kolmas tekniikka on poikkeama. Deflector ohjaa liikenteen takaisin lähteilleen ja voit estää huonolaatuisten osumien saapumisen. Asiantuntijat ovat väittäneet, että tämä menetelmä on luotettava, koska se voi estää sivustosi robotteja ja viruksia. Sinun on luotava joitain karttoja ennen tämän asetuksen aktivointia tilissäsi.

WordPress-laajennukset

Wordpress tarjoaa käyttäjilleen paljon lisäosia, jotka voivat estää roskapostin ja väärennetyn liikenteen saapumisen sivustoosi. Useiden verkkovastaavien painikkeet-verkkosivustoille on yksi pahimmista verkkosivustoista. Se on tapa pilata sivuston sijoitusta Internetissä. Blocker-laajennukset ovat tällä hetkellä suuressa kysynnässä ympäri maailmaa. Ne ovat saatavilla WordPressissä ja ne voidaan asentaa ja aktivoida muutamassa sekunnissa. Sinun on valittava luotettava estolaajennusohjelma ja asennettava se, jotta verkkosivustosi näkyvyys ja uskottavuus paranee internetissä Source .

November 29, 2017