Back to Question Center
0

Parhaat käytännöt epäonnistuneista suodattimista Google Analyticsissa

1 answers:

Google Analytics -suodattimet voivat muuttaa, muuttaa ja rajoittaa näkymässä näkyviä tietoja. On suositeltavaa, että asetat parhaiden käytäntöjen suodattimet tietojen laadun varmistamiseksi internetissä.

Oliver King Semaltin asiakastyön menestyksestä vastaava päällikkö keskittyy täällä tärkeisiin asioihin, jotka sinun on pidettävä mielessäsi: sisäisen liikenteen, peräkkäisten viivojen, sosiaalisten liikenteen lähteiden tuntemisen ja nimeämisen eri tapahtumia.

Suodata ulos sisäinen liikenne

Useimmat ihmiset eivät kiinnitä huomiota siihen, minkä tyyppistä liikennettä heidän verkkosivuillaan saa eikä koskaan huolehdi näkemystensä omaperäisyydestä ja ainutlaatuisuudesta. Jos haluat käyttää yritystäsi elinikäisenä, on tärkeää järjestää liikenne ja varmistaa sen laatu. Saatat haluta nähdä, mitä asiakkaat tekevät verkkosivustollasi, ja jos se on totta, sinun on suodatettava sisäinen liikenne suuressa määrin. Sulje sisäisen liikenteen suodatin voi poistaa tietoja, jotka ovat peräisin omasta toimistosta tai kotisi. Tyypillisesti ihmiset saavat sen poistettua ja älä laske sitä kohti näkymien kokonaismäärää päivässä. Ainoa tapa päästä eroon sisäisestä liikenteestä on luoda suodattimia ja estää IP-osoitteesi. Se on aina hyödyllistä tietojen poistamisessa Google Analytics -tilistäsi ja voi antaa laadukkaita tuloksia.

Erilaiset järjestöt haluavat nähdä, mitä työntekijät tekevät virka-aikana ja mitä heidän reaktiot verkkosivuillaan ja blogeissaan ovat. Tätä varten he luo sisäisiä vain näkymäsuodattimia ja sulkevat pois kaiken sisäisen liikenteen..Se on IP-osoitteeseen perustuva suodatin, joka antaa sinulle tarkkoja tuloksia. Esimerkiksi työntekijät, jotka ovat työskennelleet kodeistaan ​​ja halusivat saada laadukkaita tuloksia verkkosivustoistaan, voivat sisällyttää tai sulkea pois tietoja, jotka perustuvat heidän vaatimuksiinsa.

Trailing Slashes Suodatin

Google Analytics pitää silmällä kahta eri URL-osoitetta, jotka tunnetaan yleisesti peräkkäisten viivojen suodattimeksi. Tämän suodattimen avulla voit saada vastaukset helposti kysymyksiisi. Suosittelemme, että luodut vetoketjut ja suodattimet, jotka perustuvat sinun tarpeisiisi.

Pienikokoiset suodattimet

Google Analytics auttaa eroon heikkolaatuisesta liikenteestä. Ilman pientä suodatinta Google Analyticsin käyttäjät, jotka haluavat saada tietoja sivunäkymien kokonaismäärästä, voisivat löytää omissa tileissään. Tämä voisi johtaa heitä eroon aikaavievistä työkaluista ja varmistaakseen verkkosivujensa laadun. On suositeltavaa käyttää pieniä suodattimia kaikkien tietojen muokkaamiseen, pyydettyjen URL-osoitteiden, kampanjan muuttujien ja tapahtumien muuttamiseen.

Sosiaalisen median suodattimet

Digitaaliset markkinoijat käyttävät laajasti sosiaalisen median suodattimia. Google Analytics on luokitellut istuntoja sosiaalisen median, kuten Twitter, LinkedIn, Google+ ja Facebook. Se pitää sitä medioina, joka on yhtä suuri kuin viittaukset ja jos haluat löytää ne, suosittelemme, että suodatat Viittausraportin, jotta saat käsityksen siitä, kuinka monta näkemää sivustosi sai sosiaalisen median sivustoilta. Ei ole väärin sanoa, että erilaiset organisaatiot työskentelevät sosiaalisen median kanssa liiketoimintaansa laajentamiseksi. Luomalla tällaiset suodattimet ja luokittelemalla lähteesi voit tehdä sivustosi näkyväksi hakukoneessa ja varmistaa sen uskottavuuden suuressa määrin Source .

November 29, 2017