Back to Question Center
0

Paranna SEO, Lue Tietoja Kuvan optimoinnista! - Semalt Expert

1 answers:

Sivun SEO ja kuvan optimointi ovat tehokkaan SEO-kampanjan kaksi ensisijaista vaihetta. Hakukoneen älykkäämpiä ja älykkäämpää ajan myötä, ja hakuprosentin saaminen on melko hienostunut. Laadukas sisältö ei riitä, koska sinun on kiinnitettävä huomiota paljon asioita. Useat tekijät vaikuttavat näkyviin hakukoneiden sijoituksissa, ja tärkein tekijä on tapa optimoida kuvat SEO - marklogic xquery comment.

Jos on-page SEO on sivustosi pylväs, kuvan optimointi on rakennuspalikka. Jason Adler, Semalt Customer Success Manager toteaa, että kuvat ovat vahvoja visuaalisia komponentteja verkkosivustoillesi ja ovat paljon parempia kuin tuhansia sana artikkeli. On tärkeää käyttää kuvia oikein, jotta ne voivat lähettää viestisi ensimmäisellä näkyvillä.

Image Relevanssi:

Varmista, että valitsemasi kuvat vaikuttavat verkkosisällesi. Paljon merkityksettömiä kuvia ei anna sinulle tehokkaita SEO-tuloksia yksittäisenä kuvana, jolla on asiaankuuluva teksti ja kuvaus.

Alt Tunnisteet:

Alt-tunnisteilla on keskeinen rooli kuvan optimoinnissa. He auttavat kuvaasi näkyviin hakukoneen tuloksissa ja parantavat sivustosi latausaikaa. Kaikki hakukoneet ovat riippuvaisia ​​kuvien tekstistä, koska he eivät osaa lukea sisältöäsi, joten alt- ja alt-tagit päättävät, miten kuvat voidaan sijoittaa Googlen hakutuloksiin..Yksi parhaiden käytäntöjen kohdalla on, että tunnisteet ovat lyhyet, kuvailevat ja kohta.

Kuvan koko ja isännöinti:

Kuvan kokoilla on merkittävä rooli yleisen käyttäjäkokemuksen parantamisessa. Varmista, että käytetyt kuvat eivät ole liian raskas kuormitusnopeuden lisäämiseksi. Käytä pieniä mutta kauniita kuvia, jotka ovat helposti näkyvissä hakukoneiden tuloksissa. Suosittelemme, että käytät kuvia tavuina. Työkalut, kuten Yahoo Smushit, voidaan pyyhkiä pois liiallisista tavuista kuvista, mikä tekee niistä kevyempää kuin ennen.

Image hosting on toinen tärkeä tekijä, kun se tulee tuottamaan lisää liikennettä Google-kuvahausta. Google ja muut hakukoneet antavat tärkeämpää samalle verkkotunnukselle isännöidyt kuvat kuin useilla verkkotunnuksilla ylläpidetyt kuvat. Suuri algoritmi Google-kuvahaulle on kuvan sekoittaminen verkkosivustosi tekstillä.

tiedostonimet:

Aivan kuten avainsana on tärkeä URL-osoitteessasi, tiedostonimet ovat välttämättömiä valokuviesi kannalta. Hakusanalla rikas tiedostonimi auttaa hakukoneita arvioimaan sivustosi paremmin. Et saa käyttää oletustiedoston nimeä, kuten DSC0119.jpg, koska he eivät anna riittävästi tietoja kuvista. Sen sijaan sinun pitäisi käyttää kuvailevia tiedostonimiä ja avainsanoja, jotka on erotettava yhdysmerkeillä.

Kuvan linkittäminen ja otsikkotunnisteet:

Kuva on houkutteleva ja silmiinpistävä asia, joka kuvaa sivustosi ja sen sisältöä. Oikea kuvan yhdistäminen on SEO-käytäntö. Sinun tulisi välttää linkittämästä valokuvia suoraan. Sen sijaan sinun pitäisi upottaa kuvat ja saada linkit takaisin verkkosivustoosi. Käytä myös oikeita otsikkotunnisteita. Otsikkakoodi antaa tietoja sisällöstäsi, kun käyttäjät vievät osoittimensa linkkien päälle. On tärkeää lisätä SEO friendly kuvaus ja asiaankuuluvat avainsanat otsikko tunnisteita.

November 29, 2017