Back to Question Center
0

Onko Venäjän roskapostia vaarallisimpia maailmassa? - Vastaus: Semalt

1 answers:

Julia Vashneva, Senior Customer Success Manager , on syvästi huolissaan siitä, että Venäjän roskaposti on tällä hetkellä tullut merkittävä ongelma ja se on yksi pahimmista roskapostista internetissä. Sisällesi ja artikkeleihin, jotka lähetetään postilaatikkoosi, vaihtelevat perusmainoksista vaarallisiin viruksiin, jotka voivat vahingoittaa sekä käyttäjiä että ISP-verkkoja suuressa määrin. Ja on turvallista sanoa, että tämä vie paljon arvokasta tietoa, resursseja ja aikaa.

Miksi Venäjä?

Kuten muutkin maat, Venäjä on hiljattain toteuttanut merkittäviä toimenpiteitä virusten hyökkäysten ja roskapostin torjumiseksi - uap-ac-m manual. Kaikista näistä toimenpiteistä huolimatta kaikkialla maailmassa yhä roskapostiviestit ovat peräisin Venäjältä. Siten voimme sanoa, että sähköpostiviestejä ei ole mahdollista suodattaa kokonaan. SpamCop.net on valloittanut joitain strategioita vahingoittaa suurta määrää käyttäjiä. Miksi niitä ei voida hallita? Suurin syy on se, että DNS: n mustan listan puuttuminen. Järjestelmä ei estä roskapostin estämistä, eivätkä suodattimet voi suodattaa venäläistä roskapostia riittämättömien turvatoimenpiteiden vuoksi .

Venäjän roskapostin perustaja:

Vardan Kushnirin sanotaan olevan Venäjän roskapostin takana. Hän oli kuuluisa ohjelmistoinsinööri, joka voisi edetä tällä alalla pitkään. Valitettavasti tämä mies nosti väärän tien ja täytti Internetin tuhoisalla ja haitallisella roskapostilla. Kun Kushnir taisteli hallituksestaan ​​poliittisista syistä, Kushnir otti toisen reitin ja alkoi käyttää omaa aseensa - roskapostia. Hän teki sähköpostikampanjoiden viisautta ja myy Sophimin osakkeita..Yksi asia, joka pysäytti tämän huonoja kavereita onnistumisesta, oli Kansasin tila, joka vaati todisteita tapahtumista. Tämän miehen uskotaan olevan myös Venäjän roskapoliittisten operaatioiden taustalla, jotka keskittyvät poliittisiin ja sosiaalisiin uhkiin.

Jotkut ystävänsä väittävät, että Kunshir halusi aina olla onnistunut ohjelmistokehittäjä, kuten Bill Gates. Mutta hän valitsi toisen polun ja ei menestynyt. Hänen ylpeytensä ja paljon roskapostia johdatti häntä levittämään pelkoa omassa maassaan, mikä sai aikaan paljon kriisejä ja jopa murhia.

Venäjän roskapostia tänään:

Kunshir on jättänyt jatkuvan vaikutelman roskapostittajille näinä päivinä. Useat Venäjän roskapostiviestit kertovat ainutlaatuisista ja innovatiivisista järjestelmistä. Jotkut niistä tarjoavat tuotteita ja palveluita alhaisilla hinnoilla, kun taas muut ovat mukana virheellisissä kauppatavaroissa ja online-rahapeleissä. Yksi ensisijaisista ja näkyvimmistä roskapostimuodoista on väärien Rolex-kellojen mainokset.

Vaikka jotkut käyttäjät eivät ehkä ole kuullut siitä, koska heidän vastaanottamansa viestit eivät ole käännettävissä englanniksi, muut ovat huolissaan tulevaisuudesta, koska heidän postilaatikoihinsa on täynnä paljon roskapostiviestejä. Seuraavassa on, miten pidät kiinni niissä viesteissä, jotka sisältävät vieraita kieliä:

1. Voit luoda erillisiä linkkejä tallennettuun sähköpostiviestiin.

2. Sinun tulisi poistaa sähköpostit, jotka ovat poistetut, tallennetut tai ne ovat mukana kansioissa.

3. Siirrä se roskakoriin ja poista se välittömästi.

Jos olet saanut paljon sähköposteja, voit rajoittaa niiden määrää ja lähettää loput roskapostikansioon.

November 29, 2017