Back to Question Center
0

Mobile App Protection. Miksi se on niin tärkeää yrityksellesi? - Semalt tietää vastauksen

1 answers:

Asiakkaan menestyspäällikkö Alexander Peresunko Semalt kertoo yksinkertaisesta todellisesta esimerkistä, miksi on tärkeätä suojata mobiilisovelluksiasi robotit ja kaavinta vastaan.

Useat yritykset suosivat Mobile First -liiketoiminta-strategiaa, joka mukauttaa maailmanlaajuisten ja paikallisten asiakkaiden kokemuksia. Myntra on Intian paras ja yksi suurimmista verkkokaupoista. Se oli ensimmäinen, joka siirtyi käyttämään App Only -mobiilisovellusta, joka väittää parhaiten myynnistä ja palveluista. Tietenkin voit myös hyväksyä tämän liiketoimintastrategian, mutta tietyt turvallisuusriskit ovat aina mukana.

On olemassa joitain väärinkäsityksiä, joiden mukaan mobiilisovellukset ovat turvallisempia kuin verkkosivustot robottien estämisessä, verkkokaappauksessa ja sisällön suojauksessa. Mutta kun tarkistamme yksityiskohtia, saimme käsityksen siitä, että monet ongelmat ovat mukana sekä verkkosivustoillesi että mobiilisovelluksillesi. Näin ollen kaikki tarvitsevat suojaa kaapimilta ja robotteilta. Joka päivä on paljon ongelmia verkkosivustoissa ja mobiilisovelluksissa, jotka tarvitsevat huomiota ja kovaa työtä. Jos haluat antaa yrityksesi edut, paras vaihtoehto on, että annat itsellesi aikaa ja päästään eroon robotteista ja kaavinvaihdista mahdollisimman pian.

Mobiilisovellukset antavat käyttäjien kuluttaa tietoa ja tietoja, joita käydään erilaisten verkkopalvelujen kautta..Nämä verkkopalvelut ja niiden tiedot ovat haavoittuvia kaavintaan. Web-sisältöäsi voidaan varastaa eri tarkoituksiin automaattisilla ohjelmilla, joita kutsutaan botiksi. Jos haluat päästä eroon niistä, sinun on estettävä niiden IP-osoitteet, koska se on helpoin ja paras tapa estää botit saapumisesta.

Ei ole väärin sanoa, että botojen ongelma on yksi matkapuhelinten ja verkkosivustojen suurimmista ongelmista. Yritykset menettävät paljon tietoja ja arkaluonteisia tietoja verkossa näiden bottien vuoksi. He indeksoivat useiden sovellusten kautta varastamalla tai kopioimalla tietosi, mikä johtaa hakemistoihin, jotka palvelevat monenlaisia ​​aitoja käyttäjiä ja asiakkaita.

Miten robotit vaikuttavat yrityksellesi

Tunnetut sovellukset, kuten Tinder ja Snapchat, ovat harjoittaneet huonoja vastaanottoja useita kuukausia. Heidän on raportoitu vaikeuttavan yritysten näkyvyyttä ja uskottavuutta aiheuttaen suuria haittoja asiakkaille ja käyttäjille. Viimeksi äskettäin ilmestyi Myntran ja toisen nimettömän yrityksen välinen kiista. Jälkimmäinen pystyi siirtämään Myntran sovellukset ja sisällön eri sivustoille ja verkkotunnuksille. Yritys johti sulkemaan monia palveluitaan, koska asiakkaat luopuivat Myntrasta ja sen tuotteista. He pitivät sitä laittomana työpöytäversiona ja aloittivat sen poistamisen järjestelmistään. Riskit olivat tärkeitä tässä suhteessa, ja paljon kysymyksiä tuli mieleen. Yksi näistä kysymyksistä on jokainen sovellus tai yritys tarvitsee suojaa botilta tai ei?

Mobiilisovellusliittymän suojaaminen

App-yrityksille on hyvin tärkeää varmistaa mobiilisovellukset ja niiden ominaisuudet botit. Niiden olisi käytettävä erinomaisia ​​tietoturvaratkaisuja, jotka voivat suojata tietojasi ja verkkopalveluja haittaohjelmilta ja botilta. Se ei ole helppo tehtävä, ja se voi vaatia paljon aikaa ja työtäsi. Jopa virustentorjuntaohjelmistot ja haittaohjelmien torjuntatyökalut eivät ole hyviä, koska ne eivät takaa toivottuja tuloksia Source .

November 29, 2017