Back to Question Center
0

Miten roskapostin torjumiseksi Google Analytics -suodattimilla? - Semalt paljastaa vastauksen

1 answers:

Kaikkia meistä ei ehkä ole mahdollista tuhota roskapostia Google Analytics -suodattimilla. On mahdollista, että tämä tapahtuu kaikille, koska roskapostittajat pelaavat runsaasti sivustoja päivittäin. Ne ovat vaarallisia yrityksesi kannalta ja voivat pilata maineesi internetissä. Toinen ongelma on se, että haamun liikenne ja roskapostit eivät anna sinulle tarkkoja tuloksia verkkosivujen liikenteestä . Ne tarjoavat aina näkymiä, joilla on korkea poistumisprosentti, jolloin sinusta tuntuu siltä, ​​että saat yhä enemmän näkemyksiä päivittäin. Meidän on tärkeää saada vain muutamia näkymiä päivässä ja varmistaa niiden laatu. Sitä vastoin verkkosivustot, jotka saavat runsaasti näkemyksiä ja vähemmän arvokkaita poistumisprosentteja, eivät ehkä tuota paljon viestejä. Jos olet yksi heistä, sinun täytyy vaihtaa strategiasi ja rakentaa trustable online läsnäolo. Jopa silloin, kun tiedät, että roskapostittajat ovat siellä, sinun ei pidä keskustella heidän kanssaan ja luoda joitain suodattimia erottaakseen ne suurelta osin.

Onneksi jotkin tekniikat ja menetelmät ovat käytettävissä, jotta päästäisiin eroon roskapostittajista Google Analyticsin avulla. Voit luoda suodattimia ja ratkaista monia ongelmia Internetissä.

Digitaaliset palvelut, Ivan Konovalov Top-ammattihenkilöt tarkastelevat joitain perusasiat, jotka kannattaa pitää mielessä:

Uusien näkemysten luominen

On hyvä luoda täysin uusia näkymiä ennen kuin asetat asetuksia Google Analytics -tiliisi..Sinun pitäisi luoda uusia, koskemattomia suodattimia suuri määrä ja rikkoa asiat segmenteiksi. Alussa tämä prosessi kestää jonkin aikaa, mutta voi auttaa sinua laatimaan laadukas raportteja. Sinun pitäisi siirtyä Google Analytics -tilisi Järjestelmänvalvoja-osiin ja säätää Näytäasetus. Täällä sinun pitäisi luoda erilaisia ​​näkymiä ja erilaisia ​​suodattimia ja saada ne yhdistetty toisiinsa.

Laajan suodattimen

Voit asettaa suuren määrän suodattimia tarpeidesi mukaan. Jos sinulla on sekaannuksia suodattimien luomisesta, suosittelemme, että tarkistat Googlen vinkit, jotka ovat saatavilla Internetissä, mutta muutamia asioita, jotka tarvitsevat pikaista huomiota, ovat kelvolliset nimet, kampanjan lähteet, kieliasetukset ja paljon muuta.

Loogiset palvelimen nimet

Ei ole väärin sanoa, että kaikki verkkosivustosi liikenteen on läpäistävä isäntänimiä ja palvelimia varmistaakseen, että laatua ei vaaranneta. Tiedot ovat saatavilla Google Analyticsissa. Kelvollinen isäntänimi on oikeutettu nimi, joka on liitetty sivustoosi ja voi suodattaa hakukoneesi tuloksia asetusten perusteella. Jos olet kyllästynyt korkeaan poistumisprosenttiin, voit kokeilla tätä vaihtoehtoa pienentämällä sivustosi poistumisprosenttia. Mutta sinun on aina varmistettava, että et saa loukkuun väärennettyä isännän nimeä, koska se voi pilata sivustosi.

Kampanjan lähteet

Sinulla on oltava käsitys siitä, mistä sivustosi liikenne on peräisin. Luomalla suodattimia voit tietää liikenteen lähteet sekä saada tietoa IP-osoitteista.

Kieliasetukset

Suuri määrä roskapostittajia ja hakkereita hyödyntää sivustoasi ja sen asetuksia lähettämällä vääriä liikennettä. Lisäksi ne saavuttavat kielen asetukset ja suodattimet häiriintyvät suuressa määrin. Paras tapa päästä eroon niistä on seurata sivustosi suorituskykyä joka päivä. Pidä silmällä, kuinka monta näkemää olet saanut ja kuinka parannat poistumisprosenttia Source .

November 29, 2017