Back to Question Center
0

Mikä on ero WordPress.comin ja WordPress.orgin välillä? - Semalt antaa vastauksen

1 answers:

Jos aiot kehittää verkkosivuston, sinun on valittava WordPress-alusta, jotta se voidaan rakentaa. Arvion mukaan WordPress valtaa yli kolmekymmentä prosenttia Internetistä ja on yksi tunnetuimmista alustoista. Se tarjoaa runsaasti teemoja, ominaisuuksia, vaihtoehtoja ja asioita, joista valita. Mutta ennen kuin valitset WordPressin, sinun täytyy tuntea ero wordpress.com ja wordpress.org. Julia Vashneva Semalt Senior Customer Success Manager on havainnut, että vaikka ero on vähäinen, sinulla on oltava käsitys siitä, mitä valita ja miten sivustoa voidaan rakentaa paremmin.

Käsitteet ja tavoitteet

WordPress on nimi, joka ei tarvitse käyttöönottoa. Tämä työkalu tarjoaa runsaasti verkkosivustoja useilla Internetin palvelimilla. Sen sijaan, että tiedostoja siirrettäisiin suoraan palvelimille verkkosivustojen luomiseen, voit käyttää WordPressia luoda backend-tiedostoja ja saada ne julkaistuiksi paremmin. Tätä varten sinun tarvitsee luoda, hallinnoida ja muokata kaikkia verkkosivuja ja luoda laadukkaita sisältöjä, blogiviestejä ja ladata runsaasti kuvia. Wordpress on eräänlainen web-kehitysohjelmien sisällönhallintajärjestelmä. Tämä avoimen lähdekoodin järjestelmä on tarjonnut käyttäjilleen paljon vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, joista valita. Työkalu, joka tunnetaan nimellä WordPress.org, on paikka, jossa voit nopeasti kopioida ohjelmiston kopioita ja tekemäsi työtä. Se on itse-isännöimä ohjelma, eikä sinulle ole annettu ohjattua verkkotunnusta. Voit luoda niin monta verkkosivustoa tälle alustalle kuin mahdollista, ilman verkkotunnuksen ja erillisen palvelimen tarvetta. Wordpress.com on puolestaan ​​perustanut Matt Mullenweg ja on Automatticin omaisuus. Siellä voi olla erillinen verkkotunnus ja se voi rakentaa oman verkkosivuston paremmin. WordPress.com on ammattitaitoinen palvelu, jolla on runsaasti ominaisuuksia..Voit julkaista sisältöä ja mainostaa sivustoasi, kun olet maksanut verkkotunnuksen ja web-hosting-yrityksen maksun.

Hinnat

Useat ihmiset tutkimus WordPress ja etsiä tapoja luoda ilmainen sivustoja, ja tämä on mahdollista vain, kun sinulla on wordpress.org. Mutta jos käytät wordpress.com-palvelua, sinun pitäisi maksaa maksu sekä verkkotunnuksen nimi että hosting. Jotkut yritykset tarjoavat kuitenkin käyttäjilleen vapaan aliverkkotunnuksen, vaikka he käyttäisivät wordpress.comia.

WordPress.com pystyy toimimaan maksullisen version järjestelmässä ja sillä on runsaasti ominaisuuksia. Jos aiot rakentaa ammattimaisen verkkosivuston, kustannukset vuodessa ovat noin $ 19 - $ 25. Voit päivittää wordpress.org-sivustosi ja saada omia malleja. Tarjolla on suuri joukko paketteja, ja hinnat vaihtelevat yhdestä isäntäyrityksestä toiseen.

Mallit ja teemat

Jos olet käyttänyt ilmaista verkkosivustoa wordpress.org-sivustolla, on mahdollista, että sinulla on rajallinen pääsy malleihin ja teemoihin. Mutta jos käytät wordpress.com-sivustoa, voit valita runsaasti malleja ja teemoja. Sivustosi voi rakentaa ammattimaisemmin ja hämmästyttävämmin wordpress.comilla, ja sinulla on runsaasti muotoilutoimintoja sekä sivuston fontteja.

Toiminnot ja laajennukset

Samoin kuin malleja ja teemoja, voit saada paljon toimintoja ja lisäosia wordpress.org, kun wordpress.com tarjoaa paljon enemmän toimintoja ja plugins ovat yli odotuksesi.

Kun olet päättänyt kehittää verkkosivuston, lopullinen askel on etsiä luotettava hosting-yritys ja maksaa wordpress.com verkkosivuilla Source .

November 29, 2017