Back to Question Center
0

Kuinka vaarallinen on Black Hat SEO? Semalt Expert -huolet

1 answers:

Tiedämme, että useat verkkovastaavat käyttävät mustan hattutekniikan tekniikoita sivustojensa parantamiseksi hakukoneissa . He käyttävät runsaasti menetelmiä päästäkseen hakukoneisiin ja ovat pahoja.

Täällä Igor Gamanenko, huipputason asiantuntija Semalt , antaa sinulle joitain vinkkejä siitä, miten tunnistaa musta hattu SEO saada hyvä sijoitus verkkosivuilla Internetissä.

Blackhat SEO

Blackhat SEO on laiton tekniikka tuottaa hakukoneiden liikennettä - soler e palau eco air. Paljon linkkejä on rakennettu ja ankkuritekstejä kehitetään Googlen sääntöjen ja määräysten vastaisesti. Hakukoneesi kieltää verkkosivustosi, jos olet mukana mustassa hattuteknologiassa. Saatat joutua rangaistuksi ja joutua kohtaamaan paljon ongelmia Internetin roskapostin lähettämisessä. Tällaisten sivustojen artikkelit kirjoitetaan ilman laatua. Niiden viivoilla on paljon oikeinkirjoitus- ja kielioppi-virheitä, ja siellä ja siellä käytetään avainsanoja. Samaan aikaan jotkut SEO asiantuntijat ovat omaksuneet musta hattu SEO pettää asiakkaitaan, kuten syndiq8.com ja blachhatseo.com. Jos käytät jonkin näiden yritysten palveluita, et ehkä saa toivottuja tuloksia.

On totta, että kaikki Internetin käyttäjät ovat kokeneet sähköpostin roskapostin..Saamme sähköposteja, joissa on hämmentäviä viestejä ja liitetiedostoja. Näiden sähköpostiviestien välttäminen on tärkeää. Plus, et koskaan halua klikata kyseisiä liitetiedostoja. Avainsanoman roskapostin, hakukoneen roskapostin ja artikkelin roskapostin ovat kolme suurta tekniikkaa musta hattu SEO.

Kaikki SEO ei ole paha

Hakukoneet noudattavat tarkasti, jos olet tehnyt valkoisen hattun SEO tai mustan hattun SEO. Sivustosi sijoitus riippuu käyttämistänne strategioista. On tärkeää käsitellä heikkouksia ja päästä eroon mustasta hatusta SEO, jos haluat parantaa yrityksesi internetissä. Blackhat SEO voi parantaa sivustosi sijoitusta, mutta se ei voi hyötyä sinua niin kauan kuin hakukoneet kieltävät ja rangaisevat sivustosi muutaman päivän kuluessa.

Ei ole hakukoneet, jotka erottavat hyvät verkkosivut ja huonoja verkkosivustoja. Teollisuus on täynnä kokeneita verkkosivujen suunnittelijoita , markkinoijia ja sosiaalisen median henkilöitä. Haluat ehkä liittyä henkilöihin, jotka ovat laillisia asioita. Kaiken kaikkiaan, SEO ei ole paha, sillä sillä on sekä pimeä puoli että kirkas puoli. Pimeä puoli on, kun teet musta hattu SEO ja valkoinen puoli on, kun valitset valkoisen hattutekniikan SEO-tekniikoita.

Niille, jotka osallistuvat mustahattuihin SEO-tekniikoihin, suosittelemme, että ne vältetään suuressa määrin. Tämä johtuu siitä, että heidän ponnistelunsa osoittautuvat hedelmällisiksi. Heidän verkkosivustot eivät voi saada hyvää hakukonejoukkoa, eivätkä he voi tuottaa yhtään viittausta.

Epäeettiset käytännöt

Mustat hattujen SEO asiantuntijat osallistuvat epäeettisiin ja laittomiin käytäntöihin. Mutta sinun kannattaa muistaa, että hakukoneet eivät rangaista ja kieltävät verkkosivustot eivät ole musta hatut. Joskus liikemiehet eivät ymmärrä, minkä tyyppiset strategiat sopivat parhaiten heidän sivustoihinsa.

November 29, 2017