Back to Question Center
0

Image Optimization Vinkkejä Semalt Expertista

1 answers:

Kuvat, joita ei ole optimoitu, voivat johtaa vakavaan verkkosivustojen tehokkuuteen. Useimmissa tapauksissa, kun sivustosi nopeus on hyvin hidasta, "optimoimattomat" kuvat kantavat suuremman osan syyllisyydestä. Nykyisessä maailmassamme on leikkaus-kurkku kilpailu lähes kaikilla toimialoilla - شركات تنظيف المجالس بالدمام. Siksi hitaat sivustot eivät pysty selviämään lämpöä.

Jason Adler Semalt Customer Success Manager varoittaa, että jos käyttäjä vierailee sivustossasi ja katsoo, että se vie yhden sekunnin pidempään kuin hän on tottunut, on erittäin todennäköistä, että he hyppäävät kilpailijasi verkkosivuille, jos se latautuu suhteellisen nopeammin.

Miten varmistat, että kuvat eivät hidasta sivustoasi

Harkitse näiden seitsemän kuvanoptimoinnin vinkkejä näiden SEO-ominaisuuksien parantamiseksi:

1. Käytä laadukkaita alkuperäisiä valokuvia

Tämä on perustavanlaatuinen totuus, joka koskee kaikenlaisia ​​verkkosivujen sisältöä. Tarvitset ainutlaatuisimmat ja alkuperäiset kuvat sivustollasi, jos aiot tarjota parempaa käyttäjäkokemusta. Jos voit ottaa valokuvia laadukkaalla kameralla tai saada suunnittelijoita, jotka voivat luoda alkuperäisiä valokuvia, parempia kertoimia sinun on sijoitettava korkealle.

Valokuvien käyttäminen kiusaukseen voi olla ymmärrettävästi korkea. Et todellakaan halua kuvata miljoonia sivustoja.

2. Paranna kuvia työkaluilla

Käyttäjät pitävät kuvia, jotka eivät ole vain houkuttelevia vaan myös henkilökohtaisia. Valokuvien muokkaustyökalut ovat erittäin yleisiä kaikkialla Internetissä. Löydät aina sopivan työkalun lisätäksesi kuvia kuviin ennen lähettämistä verkossa.

Haluatko lisätä tekstiä, ainutlaatuisuutta, persoonallisuutta tai tarvetta parantaa sen valintaa? Käytä valokuvien muokkaustyökaluja, joiden avulla voit luoda kuvia, jotka erottuvat ja antavat sivustosi reunan.

3. Kuvailevat ja avainsanamuotoiset tiedostonimet

SEO: n parhaat käytännöt korostavat avainsanojen sisällyttämistä kuvatiedostoihin, jotka kuvaavat kuvaa. Tällainen tiedoston nimi ilmoittaa hakukoneet , kun olet ladannut kuvat ja vaihda oletusnimeä kuvaamalla kuva parhaalla mahdollisella tavalla. 4. Pienennä kuvien kokoa

Voit pienentää tiedoston kokoa heikentämättä kuvan laatua. Kuvan kokoamisessa ja pakkaamisessa voit parantaa merkittävästi sivuston nopeutta.

Käytä Adobe Photoshopin Save for Web -ominaisuutta varmistaaksesi, että sivustossasi olevat kuvat ovat optimaalisia.

5. Käytä oikeaa tiedostomuotoa

Yhteisiä kuvamuotoja on kolme: JPEG, PNG ja GIF.

JPEG on suosituin muoto, koska se pitää pienikokoisia kuvia. GIF: ää käytetään enimmäkseen animaatioihin ja yksinkertaiseen taiteeseen. Se tukee läpinäkyviä taustoja ja sopii näin ollen yrityksen logot ja muut sivuston elementit. PNG on nykyaikaisempi vaihtoehto JPEG- ja GIF-tiedostoille. Tämä muoto tukee avoimuutta, automaattista gammakorjausta ja parempaa väriä.

6. Optimoi kuvan tekstin ja nimikkeen

Tekstin tekstin ja otsikon on oltava oikein luotu, jotta sivustosi voi saavuttaa paremman sijoituksen SERP: ille ja antaa hyvän käyttökokemuksen.

Alt teksti on ehkä paras tapa varmistaa, että tuotteet näkyvät Googlen verkko- ja kuvakuvauksissa.

7. Luo sivustosi sivustokartat

Kuvasivustokartat antavat hakukoneille tietoja sivustossa olevista kuvista. Vaikka JavaScript-koodi lataa kuvan, sivustokartan avulla nämä moottorit voivat löytää kuvia. Sivukartan luominen edellyttää, että lisäät tietoja sivujen kuvista. Tämä tehdään kullekin sivustokartassa luetellulle URL-osoitteelle.

SEO optimointi on ehdottomasti vaivan arvoista. Sivustosi latautuu nopeammin ja kävijät voivat saada haluamansa nopeasti. Hitaat verkkosivustot heikentävät näkyvyyttä, vähentävät tulosprosentteja ja näin ollen myyntiä ja tuloja. Edellä mainitut vinkit auttavat sinua välttämään nämä tappiot.

November 29, 2017