Back to Question Center
0

Havaitseminen ja estäminen Botit Semalt

1 answers:

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka tarvitsevat huomionne internetissä, on turvallisuutesi ja turvallisuutesi. Suurten tietoturva-aukkojen, kuten Yahooin, huolenpidosta valtion sponsoroiduista yksityisyyden hyökkäyksistä, GCHQ: n ja NSA: n kysymyksistä sekä valtion sponsoroiduista hakkerointitapauksista, meidän on otettava turvallisuus vakavasti. On tärkeää, että odotamme ja suunnittelemme oikeat asiat oikeaan aikaan varmistaaksemme verkkoturvallisuutemme. Meidän ei pidä unohtaa, että elämme maailmassa, jossa asiat ovat vapaita ja joita voi hakata muutamassa sekunnissa. Haitallinen toiminta on tullut yhteinen osa elämäämme, ja meidän on keskityttävä puolustukseen ulkoisista voimista. Tässä, Ross Barber, Semalt Customer Success Manager kertoo sinulle, kuinka löytää ja estää huonoja robotteja.

Mitkä ovat Bad Bots

On olemassa kaksi erilaista botia: hyvät robotteja ja huonoja robotteja. Ei ole väärin sanoa, että hyvät robotit eivät vahingoita verkkosivustoasi, mutta huonoja botteja aina aiheuttaa ongelmia. Jotkut robotit hyötyvät siitä, että ne parantavat verkkosivujen sijoitusta hakukoneessa , mukaan lukien Google, Yahoo ja Bing..Lisäksi ne tarjoavat meille hyödyllisiä palveluita, koska ne tekevät sisällön saataville internetissä useille ihmisille sen avainsanojen ja hakukoneiden kyselyjen perusteella. Kuitenkin huonot robotit voivat vahingoittaa verkkosivustoasi suuressa määrin. Niitä käytetään monin eri tavoin ja hakkerit romuttavat verkkosivustoja tietoja, joita kilpailijat todennäköisesti käyttävät. Lisäksi pahat robotit luovat hajautetut palvelunestohyökkäykset ja voivat varastaa tai palauttaa verkkopalvelun sisällön ja luoda kopioita Internetistä. Hakukoneiden liikennöinti on seurausta huonoista robotteista, mikä vaikuttaa ja vääristää verkkosivustosi tietoja. Huonoja botteja saattaa lisätä verkkosivujen liikennettä , mutta latausnopeus ja poistumisprosentti lisääntyvät. Riippumatta bot-tyypeistä, sinun on päästävä eroon molemmista, jotta minimoisit riskin saada tuhoutua internetissä.

Miten voit tunnistaa ja pysäyttää heidät

Voit tunnistaa ja estää sekä hyviä että huonoja robotteja asentamalla yhteensopivat laajennukset, työkalut ja laajennukset. Sinun pitäisi luottaa hosting- ja ratkaisutoimittajiin ja etsiä ennakoivia tapoja päästä eroon niistä. Ennen kuin teet mitään, sinun on luotava asennus, jotta voidaan arvioida, onko bot hyvä vai huono ja miten se estetään muutamassa minuutissa. CMSWiren raportti paljastaa, että yli seitsemänkymmentä prosenttia siitä voidaan poistaa välttelytekniikoilla, kuten pyörivillä IP-osoitteilla ja matalataajuisilla hyökkäyksillä.

Homegrown Solutions

Yksi helpoimmista tavoista päästä eroon botista on estämällä kaikkien robottien IP-osoitteet, olivatpa ne hyviä tai huonoja. Sinun tulee tarkkailla bot-tyyppiä ennen kuin teet mitään toimia. Käytä web-palvelimen ohjeita estääksesi ne. Voit estää niin monta IP-osoitetta kuin haluat, havaintojen ja arvioinnin perusteella. Varmista vain, ettet estä ihmisten IP-osoitteita, koska tämä voi pilata sivustosi mainetta internetissä Source .

November 29, 2017