Back to Question Center
0

Ei huolia! Semalt Expert osaa määrittää suodattimet Google Analyticsissa

1 answers:

Google Analytics vastaa keräämästä tietoja ja tietoja kaikista vierailuista sivustoon. Jotta saat selvää verkkosivustosi tehokkuudesta, saatat joutua tarkastelemaan tietoja Google Analyticsin tuottamissa raporteissa. Se auttaa luomaan päätöksiä parantaa tai muuttaa tiettyjä elementtejä suorituskyvyn optimointiin.

Yksi tapa, jolla sivuston omistajat voivat tarkastella kävijöitä koskevia yksittäisiä tietoja koskevia tietoja, on suodattimien kautta.

Oliver King, joka on yksi kokeneimmista Semaltin asiantuntijoista, kertoo kuinka käyttää Google Analytics -suodatinta sisäisen liikenteen poistamiseksi sivuston raportteista.

Ennen kuin päätät luoda Google Analytics -suodattimen sulkemaan yrityksesi liikenteen raportteihin, on tärkeää, että ymmärrät sen syyn. Google Analytics kirjaa kaikki vierailut sivustoon, jopa yrityksen sisällä. Verkkosivuston markkinointikampanjan aikana markkinoijat voivat joutua viettämään paljon aikaa sivustossa. He voisivat etsiä asiaankuuluvia artikkeleita jakamaan asiakkaitaan tai tarkastelemaan sivuston sisältöä.

Valitettavasti näillä hyvää tarkoittavilla toimilla voi olla haitallisia vaikutuksia. Kun Google Analytics kirjaa nämä vierailut, he tuhoavat tietoja, joihin luotamme, selvittää, miten ihmiset pääsivät sivustoon ja mitä he tekivät, kun he olivat siellä. Sisäinen liikenne voi myös viitata vääriin tietoihin, jotka haittaavat pyrkimyksiä ymmärtää "normaalia" kävijöiden käyttäytymistä..Tuloksena on se, että se muuttaa sivuston mittareita esittämällä vääristyneitä raportteja. Tämä ongelma on kuitenkin olemassa myös Google Analytics -suodattimien avulla, koska se puhdistaa verkkosivujen toiminnan raportteista.

  • Avaa Google Analytics ja kirjaudu tilillesi.
  • Siirry hallintaosaan ja luo uusi näkymä. Varmista, että jompikumpi niistä on muuttumaton raakatietojen kanssa. Se toimii varmuuskopiona. Luo uusi suodatetuille IP-osoitteille. Tule kuvaamaan uutta näkymää ja varmista, että sinulla on oikea aikavyöhyke.
  • Valitse uudessa näkymässä välilehti "Luo suodatin".
  • Lisää suodatin, jota haluat käyttää. Jos painiketta ei näy tässä vaiheessa, sinun on ehkä pyydettävä lisenssejä verkkovastaavalta.
  • Anna uudelle suodattimelle nimi ja valitse haluamasi tyyppi. Valitse tässä tapauksessa Suorita liikenne pois IP-osoitteesta, joka on yhtä suuri kuin.
  • Lisää sitten verkkosivustosi IP-osoite. "Mikä on minun IP-osoite" -työkalu on yksi helpoimmista tavoista löytää sivuston nykyinen IP-osoite.
  • Mikä tahansa työkalun IP-osoite, kopioi ja liitä se Google Analyticsin suodatinkenttiin.
  • Tallenna uusi suodatin.

Valmistuttuaan kaikki kyseisen tietyn IP-osoitteen liikenne ei näy Google Analytics -raporteissa. Jos teet paljon työtä mistä tahansa muista IP-osoitteista, olisi järkevää luoda myös uusia suodattimia niille. Sama koskee kolmansien osapuolten kehittäjiä, jotka tekevät paljon työtä sivustossasi Source .

November 29, 2017