Back to Question Center
0

Bots Attack. Kuinka poistaa ne sivustostasi - Semalt Practice

1 answers:

Jos sinulla on haittaohjelmia tai epäilyttäviä viruksia, sen on oltava bot, ja sinun pitäisi päästä eroon siitä mahdollisimman pian. Botit ovat haittaohjelmia, jotka voivat helposti infektoida tietokonejärjestelmiä, työasemia ja mobiililaitteita suuressa määrin. Hakkerit käyttävät niitä roskapostin levittämiseen, jakeluun hyökkäyksiin ja erilaisten rikosten tekemiseen internetissä. Tällä hetkellä on totta, että botit saavat vähemmän huomiota kuin virukset, rootkitit ja haittaohjelmat. Suuntaukset ovat kuitenkin muuttumassa ja tutkijat ilmoittivat, että botit ovat yhtä vaarallisia kuin virukset ja haittaohjelmat. Ne voivat pilata verkkosivustosi ja päästä järjestelmään, mikä heikentää sivustosi mainetta internetissä. Tältä osin Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager näyttää sinulle, mitä tehdä, jos robotit hyökkäsivät sivustossasi.

Varoita viruksista ja botista

On tärkeää varoa viruksista ja botista. Jotkut niistä voivat tartuttaa Windows-alustoja, kuten robotteja, sabotseja, Agobots, Wootbots ja Mobots. Muutamat botit voivat vaikuttaa Trojan-ohjelmistoosi ja tulla asennettu tietokoneisiin automaattisesti. Ne aiheuttavat paljon ongelmia, jolloin rikolliset hakevat tietojasi ja varastavat henkilötietojasi. Jos laitteellasi on paljon robotteja, hyökkääjät todennäköisesti ottavat järjestelmän hallinnan, eikä niitä voi olla mahdollista lopettaa kokonaan..

Samoin kuin erilaisten virusten ja haittaohjelmien muodoissa, botit eivät ole helposti tunnistettavissa ja voivat aiheuttaa runsaasti ongelmia laitteellesi. Jos haluat poistaa ne tietokonejärjestelmästä, voit seurata näitä neljää yksinkertaista vaihetta:

Windowsin Task Manager -ohjelman käyttäminen

Sinun kannattaa harkita Windows-tehtävänhallinnan käyttämistä, jos etsit tiettyjä sovelluksia. Jos sinulla ei ole tarpeeksi lähteitä näiden sovellusten löytämiseen, sinua ei kehoteta lataamaan niitä tuntemattomilta lähteiltään, koska hakkerit saattavat tartuttaa tietojasi .

Järjestelmän skannaus

Toinen ja yksi tärkeimmistä vaiheista on tietokonejärjestelmän tarkistus. Sinun on tehtävä se varmistaaksesi, että laitteesi ei ole viruksia, haittaohjelmia ja robotteja. Runsaasti virustentorjuntatyökaluja ei ole välttämätöntä. Sen sijaan sinun pitäisi käyttää vain yhtä tehokasta ohjelmistoa ja poistaa koodit oikeilla työkaluilla.

Avointen porttien skannaus

Sinun täytyy etsiä haavoittuvuuksia ja avata portteja pysyäkseen turvallisina inter. Jotkut tehokkaista skannaustyökaluista ovat Nessus ja QualysGuard, jotka auttavat sinua skannaamaan sekä avoimia että suljettuja portteja. Lisäksi sinun on tarkistettava järjestelmä kaikentyyppisille viruksille ja suoritettava säännöllinen suojaustarkastus säännöllisesti.

Lopullinen vaihe

Viimeinen ja viimeinen vaihe on testata bot-infektioita. Tämä voidaan tehdä katsomalla laitteesi osumien liikenteen laatua. Asenna vain asiaankuuluva ohjelmisto ja yritä päästä Google Analytics -hallintapaneeliin, jotta voit tarkistaa, oletko aloittanut laadukkaiden osumien vastaanottamisen.

Nämä ovat joitakin uusia ja ihmeellisiä menetelmiä, joihin voit tarttua, jotta päästäisiin eroon botista ja virusinfektioista Source .

November 29, 2017