Back to Question Center
0

Bot-liikenteen havaitseminen Semalt Tipsin avulla

1 answers:

Ei ole väärin sanoa, että automaatio on auttanut paljon yrityksiä toimimaan turvallisesti ja turvallisesti internetissä. Ne ovat turvallinen ja helppo tapa estää vilpilliset toiminnot suuressa määrin ja auttaa sinua lisäämään voittoa. Huijaus toteutetaan monin tavoin ja myös affiliate-linkkien kautta. Bot-liikenne syntyy affiliate-linkkeihin, mikä ei ole mikään hyvä, eikä se voi taata sinulle toivottuja tuloksia.

Customer Success Manager Semalt Alexander Peresunko toteaa, että nykyään kaikkien liikemiesten on välttämätöntä tunnistaa, analysoida, arvioida ja poistaa fake bot-liikenne. Jos sinulla on kumppaniohjelmia ja mainostajia, jotka haluavat todellista ihmisliikennettä, silloin on tärkeää, että pääset eroon väärennöksistä ja robotteista ja tarjoat asiakkaillemme vain oikeutettua ja todellista ihmisliikennettä. Jos et tee niin, niin robotteja piilottaisi rahat verkkosivustosi kautta, mutta ei paluuta vaan pahoittele. Eri tehtäviä voidaan suorittaa, jos kävijät eivät tule automatisoituja ohjelmia tai robotteja. Tee ne aitoiksi ja laillisiksi, koska vain voit voittaa asiakkaidesi luottamuksen. Sallikaa minun kertoa teille, että väärennetyt botsit ja heikkolaatuinen liikenne eivät voi koskaan tuottaa myyntiä tai johtaa yritykseesi. Tämä johtuu siitä, että niiden poistumisprosentti on erittäin korkea, eikä heillä koskaan ole hyötyä sivuston omistajille.

Lyhyesti sanottuna kaikkien meidän on pakko saada todellista liikennettä ja estää robotin saapuminen. Affiliate markkinointi on ollut jo vuosia ja on kasvanut ajan myötä. On edelleen olemassa huolenaiheita petollisista toimista ja typeristä taktiikoista, joita tytäryhtiöt käyttävät ja jotka repäisivät rahaa mainostajilta. Jos olet vakavasti ottamasi yritystasoasi seuraavalle tasolle, sinun ei pitäisi koskaan ottaa rahaa mainostajilta robottien ja väärän liikenteen perusteella. Kaikkien käyttäjien pitäisi yrittää tuottaa todellista myyntiä ja lopettaa luottamuksensa muihin kuin aitoihin käynteihin. Lähettämättömän liikenteen lähettäminen verkkosivuihin tai kumppaniliittymiin ei koskaan anna sinulle mitään myyntiä. Sen sijaan se voi pilata sivustosi yleisen ulkoasun. Jos Google Analytics näyttää botit ja väärä liikenne aitoina, on aika estää nämä IP-osoitteet mahdollisimman pian. Petolliset tytäryhtiöt ostavat liikennettä eri verkkosivustoilta maksamalla vain muutamia dollareita ja pommittavat sivustoja ja kumppaniliittymiä, joissa on paljon näyttökertoja ja vierailuja, joita ei koskaan voi muuntaa myyntiin.

Väärennetyn liikenteen tuottamiseen on käytettävissä erilaisia ​​botteja ja työkaluja. Tämä liikenne ja näihin vierailuihin eivät voi koskaan luoda todellista ihmisen näkemyksiä verkkosivustollasi. Ne syntyvät bot-ohjelmien avulla, jotka päivittävät sivustoja joka minuutti. Siksi on tärkeää tunnistaa botit ja päästä eroon niistä. Lähes kaikki affiliate markkinoijat käyttävät näitä botteja vain saamaan paljon liikennettä verkkosivuilleen, mutta he eivät voi koskaan saada mitään myyntiä ja pilata heidän online maineensa näiden vilpillisten toimintojen vuoksi. Sinun tulisi kuulla IT-asiantuntijaa tästä asiasta ja päästä eroon siitä Source .

November 29, 2017