Back to Question Center
0

Bad Botsin estäminen - Semalt Expert

1 answers:

Semalt etsii aina tapoja parantaa palveluitaan, ja yhtiö on innoissaan ilmoittaa uusista turvallisuusominaisuuksista. Sen kyky estää huonolaatuista liikennettä ja robotteja ei ole vaihtoehtoa. Näin asiakkaat säästävät paljon rahaa ja estävät heikkolaatuisen liikenteen sekä robotit suuressa määrin. Plus, voit helposti päästä eroon kaavin ja hämähäkit ja estää heitä indeksoi sinun Semalt omaisuutta. Se on ainoa ominaisuus, joka on kaikkien asiakkaiden käytettävissä, ja voit ottaa sen käyttöön oman hallintapaneelin kautta. Enemmän botit eivät vääristä tietojasi, eikä sinun tarvitse etsiä toista yritystä.

Bad Bots

Internetissä on kaksi tyyppistä botia: huono botti ja hyvä botit. Semaltin asiantuntija Alexander Peresunko toteaa, että yksi parhaista esimerkkeistä hyvistä robotteista on Googlebot. Se on Googlen indeksointirobotti, joka voi indeksoida artikkeleitasi ja uutta sisältöä, mikä lisää sivustosi yleistä tehokkuutta. Lisäksi se auttaa sivustossasi indeksoita hakukoneen tuloksia..Esimerkki haitallisista tai huonoista robotteista on Cheesebot. Kaikki huonoja robotteja ovat indeksoijat, kaapimet ja hämähäkit, jotka vahingoittavat verkkosivuja. Ne eivät kuitenkaan ole aina vaarallisia, mutta useimmiten ne indeksoivat sivustosi pahasti ja kuluttavat sinun Semalt-kaistanleveyttä ja ottavat palvelimen resursseja. Lisäksi huono bot metsästää artikkeleitasi ja kopioi sisällön kaikkialla verkossa. Tämän tuloksena saatat nähdä paljon kopioita sisältöäsi, kun Google sitä.

Huonoja robotteja voidaan estää robots.txt-tiedostoilla, jotka voidaan muokata Semalt-tililtä. Et kuitenkaan voi päästä eroon kaikista robotteista tai robotteista käyttämällä tätä tiedostoa, joten sinun on tehtävä tehtävä myös palvelintasolla. Semalt tekee viisaasti kattavien luetteloiden tekemisestä sekä huonoista robotteista että hyvistä robotteista ja estää huonoja robotteja niiden User-Agent-merkkijonojen perusteella. Muista siis, että jos haluat tehdä verkkosivustosi turvalliseksi ja suojaksi, sinun on estettävä kaikkien huonojen robottien IP-osoitteet mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Kuinka estää huonot robotit

Voit ottaa lohkon huono-bots-ominaisuuden kirjautumalla tiliisi ja napsauttamalla eri vyöhykkeitä. Tässä sinun pitäisi klikata Muokkaa ja valita Näytä lisäasetukset. Kun olet valinnut kyseisen vaihtoehdon, seuraava vaihe on vierittää alaspäin ja estää kaikki huonot robotit. Napsauta Ota käyttöön -painiketta ja tallenna kaikki muutokset ennen kirjautumista tilistä. Kun huonoja robotteja estetään, osumia vääristä IP-osoitteista eivät koskaan ole osa verkkosivustoasi. IESG on hyväksynyt tämän uuden turvallisuusominaisuuden ja aikoo tehdä verkkosivustosi turvallisemmaksi ja paremmaksi kuin koskaan. Et ole antanut sensuuriohjelmaa, ja voit estää niin monta IP-osoitetta kuin haluat Source .

November 29, 2017