Back to Question Center
0

Alt-tunnisteet ja otsikkotunnisteet Optimization With Semalt

1 answers:

Syy siihen, miksi ihmiset haluavat sisällyttää kuvia tekstiin, on vahvistaa viestiä ja houkutella ihmisiä lukemaan sitä. Frank Abagnale Semalt Customer Success Manager sanoo, että sinun kannattaa aina muistaa lisätä alt-attribuutit kuviin, joihin aiot sijoittaa. Alt- ja otsikkotunnisteet korostavat tekstiä tarpeeksi hakukoneille hämähäkit indeksoimaan niitä näkyvyyden lisäämiseksi - second hand hats. Alt-merkki kertoo kaiken, mitä näet kuvassa sanallisesti.

Alt Tunnisteet ja otsikko Tunnisteet

Alt- ja otsikkotunnisteet eivät ole teknisesti tunnettuja ja ilmoittavat vain kyseisen sivun sisällöstä ja toiminnasta. Seulanlukijat myös luottavat alt-tageihin kuvaamaan sokeille ja näkövammaisille ihmisille, mitä kuva on kyse.

Näin ollen kaikkien kuvien tulee sisältää alt tags. Ne eivät ainoastaan ​​rakenna SEO vaan myös auttavat näkövammaisia ​​ymmärtämään kuvan käytön postissa. Nimikeominaisuudet eivät ole välttämättömiä artikkeleissa, mutta ne voivat osoittautua hyödyllisiksi joissakin tapauksissa. Jättäminen ei kuitenkaan vahingoittaisi artikkelia.

Ihmiset, jotka käyttävät kuvia visuaalisen houkuttelevuuden lisäämiseksi yksinään, pitäisi lopettaa näin, syy on, että heidän pitäisi olla CSS: ssa eikä HTML-artikkeleissa. että muutat kuvia, käytä null-attribuuttiä, joka jättää kuvauksen tyhjäksi.Jos näytönlukijat kohtaavat tällaisen kuvan alt-tunnisteen, he vain ohittavat sen

Alt Text ja SEO

Google vaatii, että sen käyttäjien on luotava tekstejä kuvilleen, koska ne asettavat heille paljon arvoa. Esimerkiksi Yoast SEO-sisällönanalyysin mukaan sinulla on oltava vähintään yksi kuva, jossa on alttoviiva, joka keskittyy avainsanaan tai lauseeseen, joka lisää artikkelin laatua. Kuitenkin, vaikka käyttäjät niin tekisivät, heidän ei pitäisi roskata avainsanaa kaikkiin muihin tunnisteisiin. Avainsanoja sisältävän alt- ja otsikkotunnisteiden pitäisi kulkea käsi kädessä korkealaatuisten ja niihin liittyvien kuvien kanssa.

Jos avainsana, joka voi auttaa ihmisiä löytämään sisältöä kuvassa, muista sisällyttää se tekstitilaan.

Alt- ja Title-määritykset WordPressissa

Toinen paikka, jossa voit käyttää alt- ja otsikkotunnisteita, on kuvia, joita yksi latautuu heidän WordPress-viestiinsä. WordPress määrittää otsikkotunnisteen oletustunnisteeksi, jos omistaja unohtaa liittää hänen kuviinsa. Se kopioi nimikkeen tekstin otsikkokuvasta ja liittää sen alt-tag-attribuuttiin. On parempi kuin ottaa tyhjä alin ominaisuus, mutta se on edelleen heikko parantaa sivustosi saatavuutta.

Ota aikaa informatiivisen alt-tunnisteen luomiseen ja liitä se kuvatiedostoihisi. WordPress-käyttöliittymän avulla voit lisätä tekstin tekstin manuaalisesti klikkaamalla kuvaa ja valitsemalla muokata.

Ainoa tapa, jolla kuva SEO voi hyötyä artikkelisi ja myöhemmät viestit on, jos saat pienet yksityiskohdat oikein. Lisäksi sinun ei pidä jättää näkövammaisia ​​ihmisistä sisältöönne.

November 29, 2017