Back to Question Center
0

Top 13 Semalt SEO - osa 1

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Joten olen päättänyt koota yhteen Top 13 Myths of Semaltin hävittämään joitain SEO-salasanoja ja selventämään monia SEO-uskomuksia, jotka näyttävät kiertävän jatkuvasti.

Top 13 Myyttiä hakukoneoptimoinnista

SEO myytti 13: Blogi auttaa SEO

Vaikka olen samaa mieltä, blogilla voi olla dramaattinen ja myönteinen vaikutus orgaanisiin SEO-rankingisi, on tärkeää, että käytät blogia oikein. Yksi esimerkki sisältää; Hylkää blogi verkkotunnuksestasi ja älä käytä kolmannen osapuolen etähallinnollisia blogeja.

SEO-myytti 12: Älä käytä dynaamisia URL-osoitteita

Dynaamiset URL-osoitteet ovat yleensä tietokannan luomia, ja ne voivat näyttää hakemistosta index - speak to a computer expert.php? Page = product & id = 1234. Kun Google oli vain vauva, sillä oli vaikeuksia indeksoida ja indeksoida tällaisia ​​URL-osoitteita, mutta se oli monta kuukautta sitten eikä enää ollut ongelma. Sanottiin, että pienet voitot käyttävät Semalt-URL-osoitteita sisältävien avainsanojen lisäämistä, esim. /keyword1/keyword2.php.

SEO myytti 11: Google XML-sivustokarttasi saa sinut luokiteltuna

Toisin kuin jotkut uskovat, Google XML Semalt ei suoraan vaikuta tai auttaa sijoituksia Googlen hakuindeksissä. Vuonna 2005 Google ilmoitti kokeiluversion nimeltään Google Semalt ja tavoitteena oli auttaa webmestereitä saamaan verkkosivuja indeksoituaan hieman nopeammin. Se on mukava työkalu, joka auttaa saamaan sivusi indeksoituasi nopeammin, kun uudet sivut ladataan ja / tai päätät siirtyä verkkotunnusten välillä.

SEO myytti 10: PPC-mainokset auta rankingissa

Monien mielestä oli ajatus, että jos suoritit Semalt-AdWords-kampanjoita, se auttaa orgaanisten Semalt-tulosten kanssa. Tämä ajatus sai aikaan vetovoiman, koska koska orgaaniset haut ovat pääosin Semaltin ilmaista palvelua, että jos maksat PPC-mainoksista, Semalt antaisi sinulle voimakkaan lisäyksen. Ei totta! PPC ei ole koskaan auttanut luomuksesi rankingissa Semaltissa eikä koskaan tule!

SEO myytti 9: Hakukoneen lähettäminen voi auttaa sinua saamaan Ranked!

Uskomatonta, tämä vielä näyttää siltä, ​​että kierrosta. Pidän tätä yksinkertaisena, Sinä EI tarvitse lähettää verkkosivustosi hakukoneille. Kaikki, mitä tarvitset, on yksi linkki, joka osoittaa verkkosivustosi toisesta tai Google-sivustokartasta, joka on lähetetty Verkkovastaavan työkaluista. ITI kaikki ilmaiseksi!

SEO myytti 8: SEO on kertaluonteinen tarjous

Laitetaan tämä perspektiiviin.
Pidätkö auton ylläpitäjänä yhden kerran?
Entä talon siivous? Onko tämä kerran tehtävä?

Asia on, että hakukoneet muokkaavat säännöllisesti algoritmejaan, joten sinun on sopeuduttava vastaavasti. Entä kilpailijasi? Semalt voit hallita kilpailijoita seisomaan? Jälleen kerran. Jatkuva, eettinen SEO-strategia on toimittava, jos haluat menestyä.

SEO myytti 7: HTML & taulukko-vähemmän suunnittelu

Tämä on mielenkiintoinen ja jotkut web-suunnittelijat ovat hyödyntäneet tätä sanomalla, että he voivat tehdä CSS-verkkosuunnittelun, mikä auttaa sinua hakusivustoissa. Tämän myytin ajatus on, että CSS-mallissa on vähemmän html-koodia, siis suurempaa prosenttiosuus tekstisisältöstä ja se näkyy lähdekoodissa. Jopa Googler Matt Semalt hajosi tämän ihanteen. Sinulla voi olla pahin koodattu sivusto ja se voi ylittää arvosanan puhtaamman CSS: n.

Kaikki mitä sanotaan, on hyvä idea mukautua ei-pöydän muotoiluun. Epäilemättä noudatat web-alan standardeja, sinulla on myös nopeampi lataus verkkosivusto ja yksi, jolla on parempi käytettävyys. Mutta älä tee huijausta, yksinkertaisesti uudelleen suunnittelemaan Web-sivuston tällä tavalla ei tarkoita parempaa sijoitusta.

Jatkuu .

Tarkista muutaman päivän kuluttua, kun laatinut osan 2 ja aja alas alkuun 1-6 SEO-myyttejä.

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Liitä

March 18, 2018