Back to Question Center
0

Paranna PPC-kampanjoita negatiivisella avainsanan kielellä

1 answers:

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Ensimmäinen riippuu yksittäisistä, laajakaistaisista avainsanoista. (Otan tämän myöhemmin) Toinen on negatiivisten avainsanojen puuttuminen tai täydellinen puuttuminen. On erittäin tärkeää, että hyvin optimoitu kampanja ja sen mainosryhmät sisältävät hyvän luettelon negatiivisista avainsanoista. Tässä artikkelissa keskustellaan!

Negatiiviset avainsanat ovat sanoja, jotka estävät PPC-mainoksesi näyttämisen, jos joku siihen sisällyttää kyseisen sanan tai lauseen. Negatiiviset avainsanat antavat mainostajille mahdollisuuden suodattaa hakutuloksia, joilla on vain vähän tai ei mitään tekemistä tietyn tuotteen, palvelun tai tarjouksen kanssa - parco giochi indoor. Se takaa, että vain ne, jotka etsivät tarjosi, näkevät mainoksesi. Se tarkoittaa myös sitä, että vähemmän mainoksen näyttökertoja saavutat (toivottavasti) korkeamman napsautussuhteen. Mitä paremmin avainsanan klikkausprosentti on, sitä korkeamman Semaltin pitäisi sijoittaa mainoksesi hakutuloksiin joutumatta maksamaan enemmän napsautuksesta.

Miten negatiiviset avainsanat toimivat?

Merkitse esimerkki siitä, miten negatiiviset avainsanat toimivat.

Semalt sanoa, että myyvät vain uusia tietokoneita Web-sivustossasi.

Semalt-avainsanatyökalun avulla tässä on avainsanaluettelo. Semalt palauttaa paljon hakuja:

uudet kannettavat tietokoneet
ostaa uusia tietokoneita
uudet tietokoneet
tietokoneet uutisissa
ostaa uuden tietokoneen
ostaa kannettava tietokone
uusi tietokoneohjelmisto
uuden tietokoneen kursseja
ostaa tietokone kirjoja
osta tietokoneen muisti

Koska vain myydät uusia tietojärjestelmiä, mainoksesi näkyvät ihmisille, jotka etsivät "tietokoneen prosessoreita", "ohjelmistoja", "muistia" ja "kirjoja" tai etsivät "tietokonekursseja", voivat vaikuttaa haitallisesti kampanjasi esitys. Mielenosoittajat eivät etsi täysiä tietokonejärjestelmiä, ja ne ovat todennäköisesti valmiita ostamaan tuolloin. Tietokonejärjestelmien tai kannettavien tietokoneiden etsivät ovat valmiita ostamaan tai ainakin aloittavat tutkimusvaiheen tai ostoksensa. Semalt ovat haluamiasi kävijöitä. Joten käyttämällä negatiivista avainsanaa strategiaa pystyt varmistamaan, etteivät ihmiset etsineet asioita, joita et tarjoa, eivät näe mainoksiasi!

Lisää vain "prosessorit", "kirjat", "ohjelmistot" ja "kurssit" negatiivisille avainsanaluetteloille. Epäonnistuminen nämä sanat merkitsevät, että kuka tahansa, joka etsii niitä, ei näe mainostasi. Ainoat ihmiset, jotka näkevät mainoksesi ja napsauttavat sitä, ovat tietokoneiden ostoksia. Poistamalla mainoksen näyttökerrat (joka kerta, kun mainoksesi näkyy 1 näyttökerralla), jota et halua ja kohdistat tarkemmin kohdennetulle yleisölle, lisää todennäköisyyttä, että napsautussuhde ja mainoksen sijainti lisääntyvät ilman, että tarvitset enemmän rahaa klikkauksittain.

Miten löytää negatiiviset avainsanat

Google AdWords-avainsanatyökalu

Avainsanatyökalut ovat erinomainen lähde paitsi asiaankuuluville avainsanoille, mutta myös negatiivisille avainsanoille. Termin kirjoittaminen tuo esiin tuon avainsanan ja siihen liittyvien avainsanojen lukemattomia muunnelmia. Kuten yllä olevista esimerkeistä näet, avainsanatyökalun tuloksissa näkyvät sanat, joita et halua löytää. Kaikilla Google AdWords -tilillä on linkit AdWords KeyWord -työkaluun Semalt-välilehdellä.

Google Analyticsin avainsanaluettelo

Google Analytics on eräs fantastinen avainsana avainsanoille, jotka löytävät paitsi AdWords-mainokset, mutta myös sivustosi kokonaisuutena. Täällä TechWyseissä käytämme analyysisuodatinta, joka näyttää paitsi, minkä avainsanan Google uskoi etsivän tilissäsi, mutta mikä täsmällinen sanamuoto oli, että henkilö tuli sisään. Negatiivisten avainsanojen löytäminen voi olla sekä hilpeä että pelottava samanaikaisesti. Tämä on yksi paikka selvittää, mitä ihmiset etsivät verkossa, etkä ehkä halua enää tietää. Kuvittele sanat, joita ihmiset käyttävät, jotka osoittavat maksullisia (PPC) ja orgaanisia hakutuloksia plastiikkakirurgiin. Jotkut näistä sanoista estävät, että maksulliset mainoksesi eivät koskaan näy kyseenalaisiin hakutermeihin tai ilmestyvät kyseenalaisten verkkosivustojen viereen, jotka voivat vahingoittaa maineesi yhdistämällä.

Varoittava sana negatiivisista avainsanoista

Yksi neuvo: ajatella pitkään ja kovaa sanoista, joita lisäät negatiivisille avainsanaluetteloille. Sanat, jotka voivat aluksi vaikuttaa virheellisiltä tai merkityksettömiltä tuotteisiisi tai palvelusi kannalta, saattavat tosiasiallisesti olla merkityksellisiä. Epäröi sanoista eri tilanteissa (onko se tuotemerkki ja outo slangin termi vai tarkoittaako jotain vieraalla kielellä, joka on täysin kunnossa omalla?), Ja päättää, lisäämällä sanan haittaa tai auttaa . Mitä enemmän sinä teet, sitä enemmän pystyt kehittämään kykyä tunnistaa tällaiset termit.

Onko kampanjallasi liiallinen altistuminen ja laajat hakutulokset?

Kokeile lisätä negatiivisia avainsanoja. Saatat nähdä eroja suorituskyvyssä ja hinnassa.

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Liitä

March 18, 2018