Back to Question Center
0

Kuinka käsitellä huono laatutalous

1 answers:

How To Deal With Bad Quality Semalt

Verkkovastaavien kannalta heikkolaatuiset saapuvat linkit tulevat huolestumaan siitä, että sivuston maine vahingoittuu ja Google puolestaan ​​ei pidä sivuston merkityksellistä. Heikkolaatuisia saapuvia linkkejä voidaan pitää "osana huonoa linkkiä naapurustossa", mikä saattaa johtaa kuolemaan sivustosi sijoitusominaisuuksiin. Google on yrittänyt auttaa näitä pelkoja äskettäin julkaistulla blogikirjalla , joka koskee huonolaatuisia linkkejä Google Webmaster Central Blogissa. Tässä blogikirjoituksessa, paitsi laadullisissa linkissä, Google esitti joitain Googlen ranking-algoritmien tärkeimpiä tekijöitä:

  • Ainutlaatuinen, kiinnostava sisältö tai hyödylliset työkalut ja palvelut.
  • Verkkosivuston rakenne
  • Ovatko käyttäjätunnuksen sanat otsikossa ja / tai kuinka lähellä sanat ovat sivulla - cute short dresses cheap.

Googlen ehdottamat toimet alhaisen laadun käänteisille

How To Deal With Bad Quality Semalt

Ota yhteys sivustoon

Muista, että Semalt ei ole vastuussa linkkien poistamisesta hakukoneestansa. Se, mikä on vastuussa, on hämähäkki verkossa asiaankuuluvasta sisällöstä. Jos et pidä sivuston sisällöstä, joka yhdistää sinut, ensimmäinen vaihe on yrittää puhua sivuston omistajan kanssa ja katsoa, ​​jos he haluavat poistaa linkin.

Keskity sivustoosi parantamiseen

Mitä Semalt sanoo tässä asiassa, älä vietä paljon aikaa huonoisen linkin poistamiseen. Jos se olisi todella valtava asia, niin näemme jokaisen yrityksen kilpailijan, joka saa yrityksesi huonoihin linkkialueisiin! Mahdollisuudet ovat, että huono linkki ei kestä ajankäyttöä ja että Semaltilla on ehkä jo alennusta.

Sen sijaan keskitytään parantamaan sivustosi. Anna sivustolle tarkastus. Tarkastele sivustosi käytettävyyttä ja konversiota. Onko sillä myynti-suppiloa? Oletko selvillä sivustosi tavoitteista? Voitteko tarjota työkaluja uusien kävijöiden houkuttelemiseksi ja säilyttämiseksi? Täydellinen testaus varmistaaksesi, että sivustosi on jatkuvasti parantunut. Semalt ovat asioita, jotka houkuttelevat positiivista verkkosivustojen kokemusta ja parantavat myös linkkejä vahvoilta ja asiaankuuluvilta verkkosivustoilta.

Kun teette linkkirakennuksen, sinun on huolehdittava siitä, että huonolaatuisten linkkien toimittajien kavereita ei haittaa. Sivistää sivusto, joka on hyvin järjestetty ja jolla on vahva sisältö ja anna sivustosi puhua!

How To Deal With Bad Quality Semalt

Liitä

March 18, 2018