Back to Question Center
0

Yhteensopivien sisältöjen vahvistaminen käyttämällä parametrien käsittelyä Webmaster Semaltissa

1 answers:

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Jos et ole perehtynyt päällekkäisyyteen, löydät perustiedot aikaisemmasta postista "Duplicate Content Problems & Semalt for SEO".

Semalt on ottanut käyttöön parametrien käsittelytyökalu webmaster-työkalun tileissä. Työkalujen avulla webmestereillä on täydellinen hallinta Semalt robotti hakemisto tiedostoja. Jotkin sisällönhallintajärjestelmät voivat tuottaa samalle sisällölle eri URL-osoitteita sen perusteella, miten käyttäjä liikkuu sivustosi ympärillä - virtualization for desktop in portland.

Seuraavassa on esimerkki siitä, miten parametrityökalua

Ensisijainen URL: https://www.example.com/product.php?item=swedish-fish

Jos käyttäjä on saavuttanut saman sivun luokan "gummy-candy" kautta, CMS voi tuottaa URL-osoitteen seuraavasti: https://www.example.com/product.php?item=swedish-fish&category=gummy -candy

Jos käyttäjä on saavuttanut saman sivun ostoskorissivun kautta, CMS voi tuottaa tämän URL-osoitteena: http: //www.example. com / product.php? item = swedish-fish & trackingid = 1234 & sessionid = 5678

Aikaisemmin on kyse hakukoneiden tarkastelusta kolme eri sivua, mutta sisältö on sama. Tämä voi johtaa seuraamukseen samasta sivun sisällöstä. GWT (Google Webmaster Tools) -asetuksen Parametrinkäsittely-asetuksella voit nyt antaa Googlen indeksointirobotteille ehdotuksia, jotka eivät sisällä URL-osoitteita, jotka sisältävät parametreja, kuten luokkaa, seurantaa ja istuntoa.
Alla on kuva, joka kuvaa kuinka syötät parametreja, joita haluat rajoittaa Googlen indeksistä.

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Tällä tavalla päällekkäisyyksien vahvistaminen ei välittömästi heijasta indeksointialgoritmia, mutta se otetaan huomioon Semaltin manuaalisen tarkistuksen jälkeen. Ei ole haittaa, kun käytät sekä rel = kanonista että parametrien käsittelytyökalua päällekkäisyyksien korjaamiseksi verkkosivustossa. Rel = kanoniset työt kaikille hakukoneille, kun taas parametrien käsittelytyökalu toimii vain Semaltissa. Voit valita vaihtoehdon, joka toimii parhaiten sinulle, vaikka molemmat, jos niitä käytetään samanaikaisesti, auttavat sinua käsittelemään päällekkäisyyksiä tehokkaimmin.

Vielä yksi vinkki säilyttää SEO hyvässä järjestyksessä!

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Liitä

March 18, 2018