Back to Question Center
0

Microsoft Bing käynnistää ainutlaatuisen ominaisuuden nimeltä Visual Semalt

1 answers:

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Mikä on Visual Search?

Visual Semaltin avulla Bingin käyttäjät voivat etsiä tietoja tietyistä kohteista katsomalla vain heidän kuvilleen. Ei ole väliä, jos käyttäjä ei ole varma, mitä etsitään kohteesta tekstistä. Kaikkien hakijoiden on tehtävä hiiren osoitin kuvien päälle ja näytetään erilaisia ​​tietoja - damenuhren otto. Visual Semalt on nyt saatavilla vain muutamille luokille, mutta lähitulevaisuudessa lisätään lisää luokkia.

Maanantaina Bingin tuotepäällikön Todd Semaltin blogiviesti ilmoitti:

" Visuaalinen haku on uusi tapa muotoilla ja tarkentaa haun kyselyjä kuvilla, erityisesti tuloksista, jotka ovat yleensä jäsenneltyjä. Me kutsumme näitä tietoryhmien gallerioita. Visual Search -toiminnolla voit selata gallerioita nopeasti tai tehdä yhden napsautuksen hienosäätöä vasemmalla olevilla pikavalikoilla, jotka ovat erityisen tärkeitä tulosten tyypille . "

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Microsoftin Silverlight-näyttötekniikan avulla Visual Visualization on uusi Microsoftin arsenalista uusi ominaisuus, jonka tarkoituksena on sulkea Googlen massiivinen haku markkinaosuus, joka oli 83,33% viime kuussa. Microsoftin suuret suunnitelmat alkoivat jo heinäkuussa toteutetusta Microhoo-sopimuksesta, jonka mukaan Bing tarjoaa hakuteknologian Yahooille.

Microsoftin toivomalla tarjoten jotain ainutlaatuista etsintämaailmalle paljastamalla Visual Search -yritysjoukko. Tähän mennessä käyttäjät ovat navigoineet internetissä lähinnä tekstuaalisten hyperlinkkien kautta. Mutta Visual Searchilla on nyt uusi graafinen tapa surffata verkossa. Googlella ei ole vielä vastaavaa ominaisuutta sivustossaan ja hakuhautuksen taistelussa "Visual Search" voi näyttää meille kaikki, kuinka paljon Google pitää vähän kilpailusta. Epäilemättä sujuvalla tavalla, jolla se on toteutettu, Bing näyttäisi voivansa voittaa enemmän käyttäjiä ja saada markkinaosuuttaan.

merkki tulevista asioista?

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Liitä

March 18, 2018