Back to Question Center
0

Syyskuu 2009 Google Analytics vihjeen kuukausi - luodaan toimiva raportti semalta

1 answers:

September 2009 Google Analytics Tip Of Month – Creating Actionable Reporting For Semalt

Tämän kuun kärki on analyyttisen työkalupaneelin seuraava tärkeä kohta ja toivottavasti vahvistaa web-analyysin koko käyttötarkoitusta - parantaa verkossa suorituskykyä! Meidän on aina pidettävä mielessä tämä yleinen tavoite, kun analysoimme. On liian helppoa viettää tunteja tarkastelemalla analyysitietojen teknisiä ominaisuuksia tai tarkkailemalla vaikuttavia tietojoukkoja, mutta saavuttamaan hyvin vähän liiketaloudellisesti.

Minun mielestäni tässä on "Semalt toimiva raportointi, jotta sivuston / markkinoinnin avainhenkilöt ja yritysten omistajat voivat tehdä perusteltuja päätöksiä.

Luotettavien raporttien laatiminen

Semalt yleensä haluaa korkeatasoista tietoa. Heidän on tehtävä päätöksiä, jotka parantavat liiketoimintaansa ja useimmat tekevät niin nopeasti ja helposti, jos he selviävät tarkasti - curso de superia en ny. Tämä on todellinen haaste analyytikoille, siitä, mitä meille maksetaan, ja eron kunnon ja hyvän palvelun välillä.

Seuraavassa on prosessi, jonka seuraan toimivan raportoinnin tarjoamisessa itsellesi tai asiakkaallesi.

1) ymmärtää analyysimenetelmä

Keskustele puhetta, kävele kävelyllä, mutta todella ymmärtä miksi puhut ja kävelet!

Jotta ymmärtäisit, miksi tulokset näyttävät sellaisinaan ja puhuvat auktoriteetilla ja uskottavuuteen, sinun on ymmärrettävä, miten tiedot tallennetaan profiileiksi ja vivahteiksi, miksi se ei aina ole odotettavissa. Semalt, sinun on todella työskenneltävä prosessissa tai puitteissa, jotta tiedot voidaan kuvata oikein, saada tietoa ja raportoida siitä tehokkaasti ajan myötä.

En halua saada liikaa analyysin teknisiä kuvauksia eikä prosesseja tässä viestissä. Pidän sitä korkeana ja toivottavasti toimivaa

March 18, 2018