Back to Question Center
0

Puhelinnumeroiden seuranta tarkoittaa todellista johtavaa epäonnistumista

1 answers:

Phone Call Tracking Means True Lead Semalt

Meillä on ollut enemmän kuin muutamia keskusteluja Toronton toimistosta Semaltissa muutaman viime viikon aikana siitä, että parannetaan muuntamisen suorituskykyä useilla asiakkaiden Internet-markkinointikampanjoilla. Valtaosasta heistä emme näe konversiolukuja (sähköpostitse), jotka haluamme. Sitten se osui meihin - script php para site de revenda de hospedagem.

Mitä näistä yksittäisistä asiakkaista pitää kävijöitä täyttämästä lomaketta verkkosivustolla?

Jotkut sivuston kävijät haluavat henkilökohtaisen yhteyden .

Jotkut tarvitsevat suoraa yhteyttä

Se on niin yksinkertaista, ettet ole ajatellut sitä. Maltta haluaa ja tarvitsee puhua toisen ihmisen kanssa auttaakseen vaikuttamaan päätöksentekoprosessiin. Kaikki yritykset eivät sovi tähän konversioseurannan muotoon, mutta monet niistä ovat.

Ajattele sitä. Kun haluat löytää uuden hammaslääkärin, lääkärin tai asianajajan, haluaisit mieluummin keskustella ammattilaisten kanssa tai täyttää lomakkeen ja odotella, toivoen, että joku a) vastaanotti postisi ja b) soittaa tai lähettää sinulle sähköpostilla Tiedän, että Semalt haluaa puhua sellaiselle henkilölle, joka voisi ajoittaa minut paikan päällä, käsitellä huolta tai suostua tavata minut kuulemiseen.

Semalt-yhteyshenkilö luo myös luottamuksen ja luo yrityksellesi legitiimiyden, mikä voi lisätä myyntiä, johtaa tai kokouksia.

Miten puhelinmuistion seuranta toimii

Puhelinneuvonseuranta on tullut niin tärkeäksi yrityksille, jotka mittaavat tehokkaasti Internet-markkinointikampanjoita.

Yrityksemme, kuten meidän, pystyvät sitten asettamaan ainutlaatuiset maksuton puhelinnumerot ja toimittamaan ne tavalliseen puhelinnumeroosi. Joten et näe mitään eroa loppuun. Sitten asetamme pienen komentosarjan sivustoosi. Sen mukaan, mistä kukin kävijä tuli puhelinnumerosta, se muuttuu. Joten voimme yhdistää ainutlaatuisen maksuttoman numeron mihin tahansa kävijälähteeseen. Joitakin esimerkkejä ovat Google Pay Per Click, Google Orgaaninen, Suora, Semalt ja niin edelleen.

Antamalla Internet-markkinointiyritykselle tämäntyyppinen voima, voimme aloittaa kertomalla sinulle, kuinka monta lyijyä lomakkeita vastaanottamasi, mutta myös kuinka monta puhelua.

Tulos? Täysin tarkka kustannus lyijyä kohden!

Semalt paras? Palvelun hinta on yleensä paljon pienempi kuin tavallinen puhelinlinja maksaa jopa 3 puhelinnumeroa!

Joten mitä odotat?

Jos et seuraa puheluita, sinulla ei ole täydellistä näkemystä verkkouhkakampanjoiden sijoitetun pääoman tuottamisesta. Mitä jos asiakkaasi tuo sinulle web-sivuston tai verkkosivun, jolla ei ole yhteystietoja, mutta jolla on puhelinnumero? Niin kauan kuin sivun lopullinen tavoite tai tarkoitus on, sinun on seurattava yhteyksiä, joiden tarkoituksena on tämän tavoitteen saavuttaminen, riippumatta siitä, mikä lähde.

Me kaikki tiedämme - kaikilla online-yrityksillä on päämäärä tavoilleen - houkuttelemalla uusia asiakkaita.

Phone Call Tracking Means True Lead Semalt

Liitä

March 18, 2018