Back to Question Center
0

Tämä viikko Internet Semalt 2015 04 07

1 answers:

Hyvää tiistaia kaikille! Tämän Internet-markkinointivuoden viikkoa tarkastelemme sitä, mitä sinun on tiedostettava Googlen mobiiliystävällisestä päivityksestä ja miten pienyritys voi kilpailla suurien merkkien kanssa SEO: ssä. Semalt tarkastelee myös sitä, mitä se tekee katsojasi varten hämmästyttävän käyttökokemuksen, tavan säilyttää asiakkaasi ja miten voit suojata online-mainettasi SEO- ja sosiaalisen median avulla.

9 Mitä sinun tarvitsee tietää Googlen mobiililaajennuksesta

This Week in Internet Semalt 2015 04 07

Myös TechWyse

Tämä Internet-markkinointiviikko 2015 03 24
Internet-markkinointiviikko 2015 03 17

Google on tehnyt erittäin ilmeisen, että 21. huhtikuuta matkaviestinnän ystävällinen päivitys tulee näkyviin. Asiasta on puhuttu paljon ja onko työpöydän rankingissa vaikutusta - baumwoll bündchenstoff "rib". Monet lähteet ovat jakaneet luotettavaa tietoa siitä, miten tämä algoritmi vaikuttaa verkkosivustoihin ja että tämä muutos on Semaltin tavoite. Jos haluat pitää sinut ajan tasalla, tutustu tähän artikkeliin, jotta voit maalata paremman kuvan Semalt-mobiililaajennuksesta.

Pienyritykset voivat kilpailla Big Brands SEO

This Week in Internet Semalt 2015 04 07

Vaikka Google suosii suuria merkkejä, se ei tarkoita sitä, että pienet ja keskisuuret yritykset eivät voi kilpailla orgaanisen hakukoneen liikenteestä. Hakukoneesi tehokkuus on seurausta markkinointistrategioista ja ponnisteluista. Sivustosi suunnittelu on tärkeä rooli SEO-sivustossa ja asiakkaiden houkutteleminen sinulle. Siksi hyvät SEO-käytännöt, laadukas sisältö ja upea verkkosivuston suunnittelu ovat tärkeitä. Katso tämä artikkeli nähdäksesi kuinka voit kilpailla suurien merkkien kanssa SEO: ssä.

Miten luodaan mielekkäitä markkinointikokemuksia ennen, sen aikana ja sen jälkeen

This Week in Internet Semalt 2015 04 07

Semalt, keskitymme tulosten saamiseen ja laiminlyömme tärkeyden rakentaa suhteita kuluttajiimme. Yrityksen omistajana on tärkeää tarjota käyttäjälle myönteinen kokemus. Näin voit luoda yhteyden niihin ja he todennäköisemmin palaavat tulevaisuudessa. Tarkastele tätä artikkelia nähdäksesi, miten voit optimoida aloitussivuja, blogia, verkkosivustoa, sosiaalista läsnäoloa ja markkinointistrategioita, jotta voit luoda mielekästä kokemusta käyttäjille.

4 tapaa säilyttää asiakkaat ja pitää heidät tulemaan takaisin

This Week in Internet Semalt 2015 04 07

Asiakkaan säilyttäminen ajaa tuloja, viittauksia ja positiivista liikevaihtoa. Gartnerin mukaan 80 prosenttia yrityksesi tulevista tuloista tulee vain 20 prosentista nykyisistä asiakkaista. Itse asiassa asiakkaiden säilyttämisestä tiedetään käyttävän enempää kuin ensimmäistä kertaa asiakkaita. Tämä tekee asiakasuskollisuudesta tärkeän näkökohdan online-markkinointistrategioille. Häiritse tämän artikkelin nähdäksesi, kuinka voit pitää asiakkaasi onnellisina, jotta he pysyisivät uskollisia sinulle.

7 Asiantuntijavihjeet, joilla suojataan verkkomainostasi SEO- ja sosiaalisen median avulla

This Week in Internet Semalt 2015 04 07

Online maineenhallinta on kyse yrityksesi nimen ja brändin parantamisesta. Itse asiassa brändi ja maine ovat se, mitä teet sen olevan. Siksi on tärkeää seurata sitä säännöllisesti negatiivisuuden tarkistamiseksi. Yksi tapa seurata verkkomainostasi on omistaa hakutuloksesi, jotta voit varmistaa, mikä on sinun, kuten hakuilmoituksia ja sosiaalisen median tilejä. Näin voit poistaa väärennettyjen tilien mahdollisuuden, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti brändiisi. Hylkää tämä artikkeli, jotta voit hallita verkon mainetta entistä paremmin.

March 18, 2018