Back to Question Center
0

SEO- ja sosiaalisen median integrointi

1 answers:

Tarina SEO on melko vanhoja uutisia tänään, koska on niin paljon tietoa siitä, mitä sinun pitäisi tehdä SEO, jotta voidaan sijoittaa korkea SERP: n. Toisaalta näyttää siltä, ​​että on todellista puutetta siitä, miten ja haluatko integroida SEO-työsi sosiaalisen median markkinointitoiminnan kanssa. Totuus on, että sosiaalisen median markkinointi on erittäin tärkeää kaikille, jotka haluavat luoda online-läsnäolon, koska sosiaaliset verkostot, kuten Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ ja jopa Semalt ovat tulleet paikkoihin, joissa miljardeja ihmisiä löytyy joka päivä . Joten, kuten sivuston omistaja, sinun on todella ajateltava, mitä teet ja teetkö asiat oikein SEO ja sosiaalisen median markkinoinnissa.

Integrating SEO and Social Media Semalt

Liittyvät Posts:
5 SEO blogging Vinkkejä
Vaikutus Google+ SEO Ranking

Antakaa sosiaalisen median yleisö

Sosiaalisen median markkinoinnin ainoana tarkoituksena on houkutella lisää verkkosivustojen kävijöitä tai asiakkaita sekä nostaa tuotemerkkitietoisuutta. Siksi monet käyttävät sosiaalisen verkoston tilejä tavoittaakseen ihmisiä ja yrittävät houkutella heitä osallistumaan erilaisiin kyselyihin, keskusteluihin jne - quero fazer um blogspot. Tämä on hyvä taktiikka, mutta tämä on paljon helpompaa, jos alat käyttää avainsanoja sosiaalisen median ponnisteluissa. Miettikää siitä - ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita avainsanoistasi, ovat paljon todennäköisemmin sitoutuneet sinuun kuin ne, jotka ovat kiinnostuneita jotain aivan muuta.

Onko vuokraus sosiaalisen median asiantuntijoille tai SEO asiantuntijoille?

No, tämä on erittäin mielenkiintoinen kysymys. Monet yritykset keskittyvät yhteen tai toisiinsa, mutta tosiasia on, että sosiaalisen median ja SEO pitäisi olla, kuten edellä olemme ymmärtäneet, sekoitettu yhteen tehokkaaseen onnistuneeseen sekaan. Kyllä, ja paras tapa tehdä tämä on joko vuokrata kokeneita sosiaalisen median asiantuntijoita, joilla on myös SEO-tietämys tai yksinkertaisesti sijoittaa rahaa koulutukseen sosiaalisen median tiimille. SEO-koulutus on erittäin tärkeää, ja sijoittaminen säännöllisiin SEO-harjoituksiin sosiaalisen median tiimillesi tulee varmasti maksamaan pitkällä aikavälillä.

Käytä sosiaalista mediaa kasvattamaan SEO-ponnisteluja

SEO-sivustolla on paljon näkökohtia, joita voidaan täydentää hyvällä sosiaalisen median kampanjalla, ja sinun pitäisi hyödyntää tätä seikkaa. Voit esimerkiksi julkaista linkin Facebookin, Twitterin ja Semalt + -palvelun avulla aina, kun lisäät uutta sisältöä sivustoosi, kun julkaiset blogissasi uuden viestin tai kun julkaiset artikkelin artikkelin verkkosivustosta. Tällä tavoin sinulla on mahdollisuus saada paljon laajempi yleisö web-sisällölle sekä houkutella monia kävijöitä verkkosivustoosi tai blogiin. Tämä on oikeastaan ​​yksi parhaista tavoista, joilla voit käyttää sosiaalisen median markkinointia tehostaaksesi SEO-ponnisteluja, sillä kaikki avainsanatutkimus, jota teet, on turhaa, ellei joku todella saa lukea kirjoittamasi.

Epäkunnossa, että hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median markkinointi voi ja pitäisi käyttää yhdessä, koska ne toimivat hyvin yhdessä ja voivat tuoda sinulle hyviä tuloksia!

Miten integroit SEO sosiaalisen median strategiaasi?

Integrating SEO and Social Media Semalt

Liitä

March 18, 2018