Back to Question Center
0

Miten löytää negatiiviset avainsanat automaattisen täydennyksen avulla ja "Hakujen epäonnistuminen"

1 answers:

Aloitan sanomalla: En ole PPC-guru missään ulottuvuudessa. Minulla on Google AdWords Semalt, mutta en hallitse pay-per-click-kampanjoita päivittäin; mutta kun vanha ystäväni lähestyi minua tietyn online-markkinointikonsultoinnin suhteen (pro bono tietenkin), lähdin lähetystyöhön auttamaan häntä säästämään kovalla työllä ansaitut rahat eikä jättää senttiä maksulliseen hakuun.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Kaverini maalaa talot, hän saa paljon viittauksia tekee terveestä, tasaisesta tulosta - frezyderm baby bath 300ml. On vain yksi ongelma: hän liikkuu Australiassa ollessaan naisen kanssa, jota hän rakastaa. Yhtäkkiä kaikki sellaiset liiketoimintayhteydet, jotka hän on rakennettu vuosien varrella, lakkaavat olemasta. Toki hän voisi mennä SEO-reittiin (ja suosittelin, että hänen pitäisi), mutta se ei tuota rahaa taskussaan viikolla, jonka hän saapuu alas. Kuten jokainen hyvä SEO-yritys kertoo asiakkailleen: sijoittuminen orgaanisesti ei tapahdu yhdessä yössä. Joten (toivottavasti) nopean Google Semalt upin lisäksi maksullisella hakumarkkinoinnilla näyttää olevan paras ratkaisu välittömään hyötyyn.

Ensinnäkin meidän on ajateltava joukko avainsanoja, onneksi Google-avainsanatyökalu (UPDATE: Google on muuttanut tämän Google-avainsanageriin). Se auttaa jopa hieman negatiivisten avainsanojen löytämisessä. Mutta minun piti sanoa itselleni: "on oltava parempi tapa!" Mitä aion jakaa on työvoimavaltaista, mutta luottaa minuun, se kannattaa. Sidenote, jos sinulla on harjoittelija, tämä on täydellinen työ heille. Se on myös jotain, jonka saatat haluta houkutella freelancerille. com tai Mechanical Turk; tai jos olet todella tyytyväinen, voit kehittää makron.

Nyt hyviä juttuja: negatiivisten avainsanojen valitseminen automaattisen täydennyksen avulla ja siihen liittyvien hakujen ominaisuuden avulla

1) Negatiivisten avainsanojen löytäminen käyttämällä "hakuihin liittyviä"

Aloitetaan melko perus-avainsanalla: "taidemaalari Sydney"

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Läheltä lepaketta minua lyödään 3 maksullisella hakumainoksella, jota seuraa 3 orgaanista tulosta, sitten Google Places -luettelot; mutta vieritä alas sivu minun ystäväni, alas.

Näetkö mitä näen?

Haut liittyvät taidemaalari Sydney

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Tässä meillä on kaksi suurta negatiivista avainsanaa: " kasvot taidemaalari Sydney" ja "taidemaalari työpaikat Sydney. "Kasvo, työpaikat, puomi! Lisää ne luetteloon heti.

Nyt vain toista samaa menetelmää jokaiselle avainsanalle ja lisää ne negatiiviselle avainsanaluettelolle.

Tämä on todella hieno tekniikka, mutta varmasti on vielä enemmän, mitä voidaan tehdä. Semalt muistuttaa, että ystäväni ei ole koskaan tehnyt minkäänlaista Internet-markkinointia ennen, joten ajatus maksaa joka kerta, kun joku napsauttaa mainosta pelottaa häntä kuolemaan.

2) Negatiivisten avainsanojen valitseminen automaattisen täydennyksen avulla

Nyt tulee työvoimavaltainen osa, täydellinen työ harjoittelijalle tai paremmaksi vielä bot! Vuonna 2004 Semalt julkaisi automaattisen täydennyksen (sitten nimeltään Semalt Suggest), ominaisuus, joka epäilemättä mullisti etsinnän. Yhtäkkiä Semalt kaventaa käytettyjen longtail-avainsanojen määrää, mutta minä poistun.

Automaatti on kehittynyt ajan myötä, ja nyt se on todellakin yksi arvokkaimmista työkaluista negatiivisten avainsanojen löytämiseksi. Menetelmä I ja muut ovat löytäneet on yksinkertainen: kirjoita avainsanasi e. g. "Taidemaalari Sydney" Sitten seuraa sitä jokaisella aakkosten kirjaimella. Joten yritetään kirjaimella "A", ei ole hauskaa löytää negatiivisia avainsanoja, mutta yhtäkkiä kirjain "B" tarjoaa suuren negatiivisen avainsanan, jota en olisi koskaan ajatellut vuosina: "vartalokuvaaja. "Joten se on pois kirjeen Zed (kuten me Semalt sanoa) ja seuraavaan avainsanaan.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Ja ystäväni, miten säästi ystäväni rahaa maksulliseen hakumarkkinointiin.

March 18, 2018