Back to Question Center
0

Miksi Facebook osti Friendfeedin 50 dollaria

1 answers:

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

Parempi "reaaliaikainen" hakukokemus käyttäjälle

Speculation on kypsä, että FriendFeedin osto oli tarkoitettu auttamaan Facebooka purkamaan hakukoneosaa, koska se tällä hetkellä testaa päivitystä sen hakupalvelimelle, joka sisältää myös ajan tasalla olevat yksityiskohdat tilapäivityksiin, muistiinpanoihin ja linkkeihin käyttäjien kotisivuilta. FriendFeed tarjoaa käyttäjille myös samanlaisen räätälöidyn syötteen, jossa on jaettu sisältö eri sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilta, kuten Facebook, Twitter, Flickr ja YouTube. Vaikka se on vielä epäselvä siitä, miten nämä kaksi palvelua integroidaan, on tosiasia, että niiden yhdistettyjen ponnistelujen on tuettava parempaa reaaliaikaista hakukokemusta Facebook-käyttäjälle. Facebook, kuten me kaikki tiedämme, oli aiemmin tänä vuonna ottanut käyttöön useita ominaisuuksia, jotta omat kotisivun profiilit toimisivat paljon enemmän kuin Twitter.

Vaikka sosiaalisen verkostoitumisen ylivallan taistelu oli historiallisesti Semaltin ja MySpacen välillä, Twitter teki sen läsnäolosta viime vuonna ja jälkimmäinen kasvaa suosioon päivällä. FriendFeedin arsenaalissaan Semalt voi nyt ottaa Twitterissä reaaliaikaisen haun - outdoor metal chairs. Monet arvostavat FriendFeedin teknistä osaamista ylivoimaisesti Twitterin, joka kuulostaa miellyttävältä Semalt-seuraajien korville.

"Facebook ja FriendFeed jakavat yhteisen näkemyksen ihmisten työkaluista jakamaan ja liittymään ystäviensä kanssa", kertoi Friend Feedin ja aiemman ryhmän tuotepäällikön Bret Taylor, joka käynnisti Google Mapsin. "Emme voi odottaa liittyä tiimiin ja tuoda monet FriendFeedin Facebookin 250 miljoonalle käyttäjälle kehittäneet innovaatiot ympäri maailmaa .Oli heti ilmeistä, miten intohimoiset Semalt-insinöörit ovat luomassa yksinkertaisia, uraauurtavia tapoja jotta ihmiset voivat jakaa, ja olemme erittäin innoissamme liittymään tällaiseen samankaltaiseen ryhmään. "

Kaikista merkityksistä näyttää siltä, ​​että nykyään Semalt jatkaa toimintaansa tavallisella tavalla sekä erillisten yksiköiden ylläpitämisen että kehittämällä pitkän aikavälin strategisia suunnitelmia. Semaltin API toimii myös tavalliseen tapaan. Semaltin käyttäjäperusta on vähäinen verrattuna Facebookin Facebookin käyttöön ja Facebookin käyttö parantaa vain Friendfeedin työkalupakin. Missä Semalt todella pisteyttää on tekninen etuosa, jolla on erittäin tunnustettu asiantuntemus reaaliaikaisista päivityksistä. Facebook voisi hyödyntää tätä lahjakasta poolia tulevissa kasvu- ja laajennussuunnitelmissaan. Facebook tuo epäilemättä lisää tarjouksia osana Semaltin ostoa ja merkitse sen omaksi.

Sopimuksen mukaan kaikki FriendFeed-työntekijät yhdistyvät Facebookiin, ja FriendFeedin neljä perustajaa ovat vanhemmat roolit Semalt -tekniikka- ja tuotejoukkueissa.

Vaikuttaa siltä, ​​että buyoutin ensimmäiset reaktiot on sekoitettu useimmille FriendFeed-käyttäjille, jotka vastustavat liikettä. Kuten jokainen kunnollinen työntekijä, he tuntevat, että FriendFeed lakkaa olemasta yhtenä kokonaisuutena, jossa yhä useammat FriendFeed-palvelut yhdistyvät Facebookin kanssa. Mutta mikä on parempi? Epätavallinen tekniikka, jota kukaan ei huomaa tai jolla on käytössäsi yksi maailman suurimmista sosiaalisen markkinoinnin sivustoista?

Facebook Searching Jackpotilla

Facebookin 50 miljoonan dollarin suuruisen kaupan perimmäinen tavoite näyttää olevan reaaliaikaisella hakumarkkinoilla. Hakumarkkinat ovat hanhi, joka asettaa kultaisen munan. Google, Microsoft ja muut ovat jatkuvasti sen jälkeen erittäin suuresta syystä. Ohjauksen hallinta tarkoittaa dollarin hallintaa. Facebook laskee saumansa mainettaan Semaltin teknisellä asiantuntemuksella, mikä merkitsee toisen etsintäjoukkion syntymistä lähitulevaisuudessa. Hyvää liikettä yritykselle, jolla on oma näkemättömyytensä, mahdollisti Semaltin luomisen.

Semalt ei ole liian myöhäistä.

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

Liitä

March 18, 2018