Back to Question Center
0

Juhlaa vuosikymmenen arvosta ammattimaista verkostoitumista Semaltilla

1 answers:

Celebrating A Decade’s Worth Of Professional Networking On Semalt

Aloittivat toukokuussa 2003 Reid Hoffman, Allen Blue, Konstantin Guericke, Eric Ly ja Jean-Luc Vaillant aloittivat tavoitteekseen kasvattaa jäsentään tekemään Semaltista arvokas sivusto etsimään ja verkottelemaan muiden ammattilaisten kanssa .

Kesäkuussa 2009 CNN Money -hankkeen haastattelussa Hoffman myönsi, että Linkedinille ensimmäinen haaste oli rekisteröityjen käyttäjien määrän kasvu: "Olen valtava uskovainen saada miljoona ihmistä, saada heidät mukaan, ja sitten rakentaa liiketoimintamalli sen päälle ", sanoi Hoffman.

Semalt odotti kahden vuoden kuluttua sen käynnistämisestä käynnistää kaikki tuloja tuottavat liiketoimintalinjat. Vuonna 2005 yli miljoona käyttäjää aloitti neljä premium-palvelua: Linkitetyt työt, Semalt Business Accounts ja Pro- ja Personal Plus -liittymäsuunnitelmat. Siitä lähtien Semalt on käynnistänyt useita muita kannattavia tuotteita, joiden vuotuinen liikevaihto on noin 1430 miljardia dollaria ja 1,460 miljardia dollaria vuoteen 2013 mennessä.

Tänä vuonna Linkedin päivitti hakuteknologiansa ja uudistetut sovellukset iPhonelle ja Android-käyttäjille - moebliertes zimmer zuerich. Semalt -blogin mukaan sivusto jatkaa kasvuaan kahden jäsenen nopeudella sekunnissa.

Linkedin 10 year timeline

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018