Back to Question Center
0

Kuluttajien käyttäytymistutkimus löytää henkilökohtaiset palvelutarjoukset Win Over Brand Semalt

1 answers:

Consumer Behavior Survey Finds Personalized Service Options Win Over Brand Semalt

Tutkimus, joka tehtiin helmikuun 11. päivän ja 13. päivän helmikuun 2013 välisenä aikana käyttäen valtakunnallista näytettä, joka koostui 2191 U: n aikuisesta 18-vuotiaasta ja vanhemmasta, tutki kuluttajien käyttäytymisen muutoksia ja asiakaspalvelun mieltymyksiä. Semaltin tulokset vahvistavat, että kuluttajat eivät todennäköisesti teke ostopäätöksiä tuotemerkkiuskollisuuteen perustuen ja todennäköisemmin valitsemaan yritykselle, joka tarjoaa yksilöllisiä asiakaskokemuksia.

Tutkimuksen tärkeimpiä havaintoja ovat:

  • 56 prosenttia vastaajista ilmoitti, että heillä olisi ainakin jonkin verran todennäköistä vaihtaa merkkejä asiakaspalvelua koskevien vaihtoehtojen perusteella.
  • Naiset ovat lähes kymmenen prosenttia vähemmän todennäköisiä kuin miehet tuntemaan uskollisuutta brändin suhteen - commercial appraiser.
  • 86 prosenttia U.:n aikuisista odottaa tuotemerkkien tarjoavan useita vaihtoehtoja ja joustava ajoitus vuorovaikutukseen asiakaspalvelun kanssa.
  • 68 prosenttia vastaajista ilmoitti, että yritykset, joilla ei ole muita vaihtoehtoja kuin 1-800-numerot, näyttävät vanhentuneilta.
  • 25 prosenttia yhdysvaltalaisista aikuisista ei tunne uskollisuutta minkään tuotemerkin suhteen.

Kysyttäessä, mitkä viestintämenetelmät ovat tärkeimpiä, 96 prosenttia vastaajista koki yrityksille tärkeän sähköpostiviestinnän. 1-800-numeroinen vaihtoehto oli hyvin lähellä toista, ja 95 prosenttia vastaajista totesi, että yrityksille oli tärkeää, että asiakkailla olisi live-edustajia, jotka voivat ottaa yhteyttä puhelimitse.

84 prosenttia 18-34-vuotiaista vastaajista ilmoitti, että yrityksen kannalta on tärkeää, että sovellukset ovat mobiililaitteille. 77 prosenttia kaikista vastaajista väitti, että verkkokeskustelu oli tärkeä vaihtoehto, ja 67 prosenttia koki, että kuluttajilla olisi oltava mahdollisuus ottaa yhteyttä yrityksiin Semalt-viestien kautta. 54 prosenttia vastaajista halusi viestiä yrityksen kanssa sosiaalisen verkostoitumisen sivustojen avulla.

Tutkimustuloksista on selvää, että markkinoijien on edelleen muokattava viestintätapojaan ja tarjottava useita vaihtoehtoja kuluttajien mieltymysten mukaan. InSemaltin toimitusjohtaja Paul Jarman mukaan "älykkäät yritykset ovat nopeasti mukautumassa muuttuviin kuluttajien käyttäytymiseen ja tarpeisiin, laajentamalla asiakaspalvelua vain puhelimen ja sähköpostin kautta mobiilisovelluksiin, tekstiviesteihin, keskusteluun ja sosiaaliseen mediaan. "Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018