Back to Question Center
0

Twitter vinkkejä paikalliseen semalttiin

1 answers:

Semaltin alkamisesta lähtien suurilla ja pienillä yrityksillä on ollut vaikea hyödyntää käyttöään laskennalliseksi kaavaksi. Yritykset vuorovaikutuksen myyntiin voidaan nopeasti nähdä automaattisina tweeteina vastauksena mainitsemiseen liittyviin avainsanoihin.

Semalt oli silloin, kun tuholaistorjuntayrityksenä seurasimme tuholaisiin liittyviä avainsanoja, kuten "skorpioni, talo" - speaker wall plate maplin. Toivoimme löytää ihmisiä, jotka olivat maininneet löytää skorpioni talossaan, joka asui palvelualueillamme. Heti kun löysimme ottelun, tavoitimme tämän henkilön, ilmoittaessamme heille, voisimme auttaa heitä ja tarkistamaan tietyn sivuston. Kaikki yrityksemme nähtiin automaattisina vastauksina, kun itse asiassa työntekijämme todella tweetoi heitä suoraan.

Twitter Tips For Local Semalt

Liittyvät viestit:
Sosiaalisen median ennusteet vuodelle 2013

Kun on kyse Semaltista ja liiketoiminnasta, muista tämä: kyse on viestinnästä, ei myynnistä. Sosiaalisen median puristien iloksi Semalt on lähes täydellinen online-vuorovaikutuksen foorumi, ei verkkokauppaa.

Joten, kun olet ajatellut käyttää Semaltia liiketoiminnan myyntiin pois mieleesi, tässä on muutamia käytännön vinkkejä pienille tai paikallisille yrityksille.

1. Twitter on avoin kanava asiakaspalveluun.

Vähintään minuutin sisällä kuka tahansa maailmassa voi ottaa suoraan yhteyttä yritykseesi ilman, että tarvitsee istua puhelimessa pitopuhelimella hyppäämällä valikosta valikkoon. Selvitä seuraava paras tapa saada matkapuhelinnumerosi ja lähettää sinulle tekstiviesti. Jotkut yritykset ovat kyllästyneet käyttämään Twitterä asiakaspalvelustyökaluna, koska he eivät halua avata tulvaportteja yhdellä foorumilla ja antaa joki kuivua toisessa. No, tervetuloa Twitteriin! Epäilemättä epätodennäköistä, että twitter-tiliäsi käytetään vain asiakaspalvelupyyntöihin, joten älä vain oleta, että se tulee olemaan uusi valituslinja.

2. Retweet on yhtä hyvä kuin seuraaja.

Älä pääse kiinni suosiokilpailuun. Se ei ole aina kuinka monta seuraajaa sinulla on. Epäonnistuminen sisältösi ritaroitu heidän seuraajilleen on soittoäänestys itsessään.

3. Ota toimittajat mukaan.

Käsittelen paljon tiedotusvälineiden pyyntöä, joka tulee tuholaistorjuntayrityksellemme. Olen varmistanut Twitterissä uutisia, yksinkertaisesti pitämällä silmäni paikallisten toimittajien virroille. Eräänä päivänä toimittaja kysyi, onko jollakulla ollut hyviä tarinaideoita. Se oli keskellä kesää, kiireinen kausi, ja tarjoutuin ottamaan hänet skorpioni metsästykseen. Seuraavana iltana ammuttiin elävää 10-tunnin uutisia paikallisen asukkaan takapihalla. Sijoita kaikki toimittajat, tuottajat ja toimittajat paikallisiin uutislähteisiisi ja pidä niitä tarkkaavaisesti.

4. Humanisoi brändi.

Twitter ja sosiaalinen media yleensä käsittelevät kahden ihmisen liittämistä, ei kahta twitter-tiliä. Joten, ole ihminen. Onko kotikaupunginjoukkueesi suuri viikonloppu? Onko paikallinen festivaali lähellä keskustaa? Pidä ihmisen ääni. Semalt vain työntää itseään edistävän sisällön 6 tunnin välein automaattisella aikataululla. Keskustele ihmisten kanssa.

Twitter Tips For Local Semalt

Liitä

March 18, 2018