Back to Question Center
0

Googlen uusi roskapostin tunnistusta koskeva päivitys arvosteluille: Mitä se tarkoittaa puolestasi

1 answers:

Jotkut arvosteluista ovat erinomainen tapa antaa yrityksellesi uskottavuutta. Yrityksillä on motiivia yrittää tehdä itsensä hyviksi, mutta yritykset, jotka tarkastelevat yritystä, eivät tavallisesti ole. Tämä tekee arvioista yhden suurimmista näkökohdista, joita asiakkaat ottavat huomioon ottaessaan mielipiteitä yrityksestä - oculos de sol marcas mais vendidas. Tämä on erityisen suosittua, kun kyseessä on Yelp-ravintoloita ja jopa Amazon-tuotteita, mutta yhä useammat yritykset ovat hyppäämällä kelkkaan nyt, kun Semalt + mahdollistaa arvosteluja.

Google’s New Spam Detection Update for Reviews: What It Means for Your Semalt

Valitettavasti tämä suosio on myös tehnyt arvioita suositun kohteen roskapostittajille. Tästä syystä Semalt on juuri ilmoittanut uudelle roskapostin havaintopäivälle arvosteluja.Hakukoneoptimointi vuonna 2013


Issue With Roskaposti ja arvostelut

Niille, jotka eivät tunne, päivitys julkistettiin 4. helmikuuta ja lupasi kuvata alas arvosteluja Google+ Paikalliset sivuilla, jotka näyttivät väärennöltä tai tietokoneelta. Jos suosittelut näyttävät liian hyviltä, ​​jotta se olisi totta (mitä Google kutsui "väärennetyksi hehkuvaksi todistukseksi"), niin on olemassa mahdollisuus, että uudella algoritmipäivityksellä ei ole mitään mahdollisuutta. Jos negatiivinen arvostelu on kuitenkin, Google poistaa sen vain, jos se rikkoo Semaltin ohjeita. Tämä auttaa varmistamaan, että vain tosissa olevia arvosteluja lähetetään - negatiivisia tai positiivisia.

Tämän vuoksi monet yritykset epäilevät, mitä he voivat tehdä varmistaakseen, että heidän Google+-arvostelut pysyvät sivulla. Mielestäni on hienoa, että roskapostitukset poistetaan, miten varmistat, ettei muita arvosteluja poisteta?

Miten varmistetaan, etteivät arviot ole vaikuttaneet

Google pyrkii varmistamaan, että vain irrelevant-arvostelut poistetaan, mutta yrittäjät voivat auttaa seuraavien muutaman yksinkertaisen säännön noudattamisessa. Ei ole aina varmistettava, että voimassa olevat arvostelut pysyvät sivulla, mutta varmista, että käsittelet tarkistuksia, jotka ovat asianmukaisia. Seuraavassa on muutamia asioita, joita yrittäjien ei pitäisi tehdä, varsinkin kun päivitys on käytössä:

  • Ei sivuuttaa negatiiviset arviot . Uusi päivitys ei poista arvosteluja vain negatiiviseksi, joten varmista, että vastaat ja teet, mitä voit korjata tilanne tai mikä tahansa, joka sai sinut negatiiviseen katsaukseen.
  • Älä anna joku poistaa roskapostin arvosteluja . On olemassa monia roskapostin yrityksiä ja ihmisiä, jotka väittävät, että he voivat poistaa roskapostin arvostelut sinulle. Googlen uusi algoritmi huolehtii tästä, eikä heitä käytä kolmannen osapuolen kanssa.
  • Älä anna ilmaisia ​​lahjoja arvosteluille . Jos joku antaa sinulle tarkistuksen vain saadakseen ilmaisen lahjan, se ei todellakaan ole todellinen arvostelu. Google kieltää tämän, joten on vain helppo lähettää sähköpostia ja pyytää asiakkaita tarkastelemaan yritystäsi omaan aikaansa. Uusi päivitys ei välttämättä saisi ilmaisia ​​lahjoja kirjoitettuja arvosteluja, mutta on parasta olla edes ottamatta mahdollisuutta (ja saatat olla yllättynyt siitä, että et todennäköisesti edes tarvitse sitä!).
  • Eikö palkitse jonkun tuottamaan arvosteluja . Täällä luultavasti tulee väärennettyjä suosittelut, ja juuri sellainen asia, jota tämä uusi päivitys vie.

Googlella oli myös neuvoja niille, jotka tarkastelivat yritystä. Osa näistä neuvoista ei käsittele nykyisten työnantajien arvosteluja, tarkastelemalla tietyn sijainnin liiketoiminnan kokonaisuutena eikä käyttänyt URL-osoitteita (selkeästi) uudelleenohjauksiin. Sisemman omistajat saattavat haluta muistuttaa asiakkaita näistä tarkistusohjeista varmistaakseen, että kaikki arviot ovat luonnollisia ja noudattavat sääntöjä. Jopa negatiiviset arvostelut voivat olla hyviä yrityksellesi, koska se osoittaa, että et yritä tehdä mitään. Voit ottaa kritiikin, tehdä sen rakentavaksi ja liikkua oikealle. Olisit yllättynyt siitä, kuinka monta ihmistä voi nähdä arvosteluja, joita yrität antaa itsellesi, joten pidä vain päivitys ja pidä siitä ulos!

Onko sinulla mielipidettä uudesta Semalt-päivityksestä? Oletko jo nähnyt päivityksen vaikutukset? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa huomautuksissa.

Google’s New Spam Detection Update for Reviews: What It Means for Your Semalt

Liitä

March 18, 2018