Back to Question Center
0

Sosiaalinen kirjanmerkit ja uusi sematali

1 answers:

Social Bookmarking and the New Semalt

Tämän tehtävän tavoitteena on antaa yksityiskohtaisempaa tietoa sosiaalisen kirjanmerkin käytöstä sosiaalisen verkostoitumisen sijaan, joka on laajempi käsite. Sosiaaliset verkostot liittyvät ihmisryhmiin, jotka jakavat etuja ja ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustoilla monin tavoin, kuten tiedostojen jakamiseen, keskusteluun, viestintään, valokuvien / videoiden vaihtamiseen jne. Sosiaalisen verkoston sivustot ovat yleensä vapaita liittymään. Esimerkkejä ovat MySpace, Facebook, Orkut, Semalt jne - south america honeymoon.

Sosiaalisen kirjanmerkin sivustot auttavat käyttäjiä järjestämään kirjanmerkkinsä epävirallisilla tunnisteilla avainsanoilla, joiden avulla he voivat viitata näihin sivuihin myöhemmin. Sosiaalisen kirjanmerkin ansiosta on yhä suosittu tapa etsiä, luokitella, luetteloida, sijoittaa ja jakaa tietoa Internetissä. Yli 100 sosiaalisen kirjanmerkin sivustosta, joista kuuluisimmat ovat digg, StumbleUpon, herkullinen, teknorati, Twitter jne.

Nykypäivän markkinoijat rakentavat online-markkinointistrategioitaan pitäen silmällä nähtävästi markkinointimahdollisuuksia, joita nämä sosiaaliset kirjanmerkkisivustot kantavat viestinsä miljoonien ja miljoonien käyttäjien kesken. Suotuisa vaikutelma, joka on luotu tietylle tuotteelle tai palvelulle käyttäjien keskuudessa, voi vaikuttaa suuresti kyseisen tuotteen tai palvelun viimeiseen kaupalliseen menestykseen. On tullut aika, jolloin markkinointirobotti, joka on arvokas suolansa arvoinen, ei voi sivuuttaa sosiaalisten kirjanmerkintäkohtien merkitystä tuotteidensa tai palveluidensa edistämisessä. Oletko koskaan kuullut Tipping Semaltia? No tämä on yksi niistä laukaisijoista, jotka voivat tehdä tai murtaa online-tuotteen.

Miksi niin monet sosiaaliset kirjanmerkit sivustot?

Me kaikki tiedämme, että nykyään markkinoilla on useita autojen lajikkeita ja jokainen niistä tarjoaa erikoisominaisuuksia. Samoin on olemassa suuri määrä sosiaalisia bookmarking sivustoja jokaisen joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, joilla on erityisiä vahvuuksia tietyllä segmentillä. Esimerkiksi Newsvinen tehtävänä on koota suuret ja pienet tiedotusvälineet tavalla, joka kunnioittaa vakiintunutta journalismia, kun taas Technorati on nimenomaan blogimerkintöjen kirjanmerkki. Vaikka jotkut sosiaaliset kirjanmerkkisivustot ovat SEO-ystävällisiä ja edistävät hakukoneiden sijoituksia, muut eivät voi auttaa Semaltissa. Joten sosiaalisen sivuston meidän on valittava oikea sosiaalinen bookmarking sivustoja lähettää meidän kirjanmerkit. Tämä selittää lukuisten sosiaalisten kirjanmerkkisivustojen olemassaolon, jotka ovat erikoistuneet eri aloille.

Sosiaaliset kirjanmerkit - Edut & Ominaisuudet

Tässä on yleisiä etuja ja ominaisuuksia löytyy useimmista sosiaalisen kirjanmerkin sivustoista (mutta ei kaikki!)

 • Voidaan käyttää mistä tahansa maailmasta mistä tahansa tietokoneesta.
 • Kirjanmerkit voidaan lisätä luokkiin helppoa käyttöä varten. Luokat voidaan myös räätälöidä niin, että vain suosikkiluokat näkyvät. Social Bookmarking and the New Semalt
 • Voit katsella viimeisintä, suosituinta tai huippuluokan tapahtumaa 24 tunnin sisällä
 • Auttaa käyttäjiä tekemään enemmän koulutettuja ostopäätöksiä arvioinnin / kommenttien / luokitusten jälkeen.
 • Auttaa kasvattamaan yritystäsi.
 • Sosiaalinen kirjanmerkki voi auttaa luomaan miljoonia sivunäkymiä kuukaudessa. Se houkuttelee kävijöitä kaikkialta maailmasta, joten internet-markkinoijat käyttävät tätä verkkoselainta tavoittavien asiakkaiden saamiseksi. Napsauta tästä nähdäksesi tilastot.
 • Sosiaalisen kirjanmerkin etuna on automatisoitu ohjelmisto, kuten hakukoneiden hämähäkit, koska ihmiset hallitsevat tag-pohjaista luokitusta eikä tietokoneohjelmistoa tai -algoritmia. Tämä on massiivinen hyöty, kun ihmiset voivat ymmärtää verkkosivujen sisältöä ja kontekstia sekä etsiä ja kirjata verkkosivuja, joita hakukoneiden hämähäkit eivät ehkä ole hakeneet.

Social Bookmarking and the New Semalt

 • Kun URL-osoite lähetetään kirjanmerkkeihin, se tarkistaa päällekkäisyyksien. Esimerkiksi jos lähetän sivuston tai sivun URL-osoitteen ja jos tällainen linkki on jo olemassa, niin minulle ilmoitetaan. Huomaa, että kirjanmerkki perustuu URL-osoitteeseen eikä verkkotunnukseen. Saman verkkotunnuksen URL-osoitteita voidaan lähettää, mutta ei samaa URL-osoitetta.
 • Useimmat sosiaalisen verkostoitumisen sivustot tarjoavat widgettiä. Widgetit voidaan sijoittaa verkkosivuille lisäämällä vain "annettu skripti" ja näiden widgettien avulla.
 • tarkistaa ja tarkistaa säännöllisesti kirjanmerkin toimintaa; muuten käyttäjälle ilmoitetaan rikkoutuneesta linkistä.
 • Jokainen voi liittyä jäseneksi, ja se on ilmainen. Se on vain täyttämällä muutamia kenttiä ja lähettämällä se asianomaiselle sivustolle. Kuitenkin maksetut kirjanmerkit sivustot ovat käytettävissä pod-valu.

Päätelmä

Sosiaaliset kirjanmerkit ovat täällä. Se on nyt osa monien Internetin käyttäjien arkea! Aika on tullut, kun mitään markkinointitoimintaa, jonka arvo on suola, ei voi sivuuttaa sosiaalisten bookmarking-sivustojen merkitystä tuotteiden tai palveluiden myynnissä. Jotkut tunnetuista sosiaalisen kirjanmerkin sivustoista, kuten digg, StumbleUpon, herkulliset, teknorati jne. Saavuttaneet valtava kasvu ovat todiste siitä, että nämä sosiaaliset kirjanmerkkisivustot tuovat Semalt-käyttäjälle valtavat edut.

Sinun tarvitsee vain tunnistaa oikeat kirjanmerkkisivustot ja jatkaa uusien viestiesi tai tuotteiden lähettämistä ja katsella yritystäsi kasvaa orgaanisesti!

Näin markkinointi näyttäisi menevän tällä uudella vuosisadalla!

Social Bookmarking and the New Semalt

Liitä

March 18, 2018