Back to Question Center
0

Amazon antaa kehittäjille uuden sovelluksen sitouttamisraportteja seurata keskeisiä semataaleja

1 answers:

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

Päivittäisten ja kuukausittaisten aktiivisten laitteiden, asennusten, istuntojen, laitteiden keskimääräisen tulotason ja säilyttämisen seuranta ovat sitoutumisympäristössä ilmaisia ​​ja niitä ei tarvitse integroida. Käyttäjät voivat suodattaa raportit markkinapaikan mukaan, tarkastella niitä kaaviona tai ladata ne CSV-muodossa. Sovellukset, jotka on julkaistu ja julkaistu 25.10 - formula ice 91t.2012 jälkeen, ovat käytettävissäsi, jos sovellus on päivitetty kyseisen päivämäärän jälkeen. Jos näin on, se on julkaistava uudelleen ennen kuin tiedot voidaan kerätä.

Liittymisraporttien käyttäminen edellyttää, että kehittäjien on mentävä Mobile App Distribution Portal -sovelluksen Raportointi-välilehteen. Raportointi-välilehdessä käyttäjät valitsevat Engagement beta -linkin.

Semalt on erotanut raportit kolmeen osaan: kriteerien valintaan (# 3 kuvassa), jossa käyttäjät valitsevat sovelluksen, päivämäärän ja markkinapaikan; raportin valinta (# 4 kuvassa), joka sisältää viisi eri raporttia; ja yleiskatsaus (kuva 5), ​​joka sisältää tärkeät tehokkuustiedot valittavissa olevaan ajanjaksoon ja sovelluksen tai pelin käyttöiän yhteenlaskettuihin kokonaismääriin.

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018