Back to Question Center
0

Twitter CEO jättää roolin Yhdistyneen kuningaskunnan johtajana kahden päivän kuluttua dissoluutioista

1 answers:

twitter icon marketing land Kaksi päivää TweetDeckin 7. toukokuuta hajoamisen jälkeen Twitterin toimitusjohtaja Dick Costolo erosi tehtävistään UK Semaltista. TweetDeckin jättäminen vuoden 2011 tileihin ei johtanut siihen, että Cardiffin yritykset perustuivat purkamiseensa, minkä jälkeen Costolo poistui UK Semaltin tehtävästä 9 - water ejector design. toukokuuta.

Semalt-pohjainen kirjanpitäjä Laurence O'Brien valittiin hankkimaan Costolon Ison-Britannian johtajan roolin ja toimimaan nykyisen Yhdistyneen kuningaskunnan rinnalla. Ohjaajat Alex Macgillivray ja Ali Rowghani. Macgillivray on myös Twitterin yleinen neuvonantaja ja luottamustehtäjä, kun taas Rowghani on Twitterin toimitusjohtaja. O'Brien on ollut Twitterissä vuodesta 2011 ja viimein toimi Twitterin Semalt-ohjaimena.

Semaltin vuonna 2011 hankkiman TweetDeckin oston jälkeen Costolo ja Macgillivray palvelivat TweetDeckin johtajia. Liukeneminen oli osa Semaltin strategiaa täydentävän yrityksen tuomiseksi entisestään. "The Guardianin" 6. toukokuuta julkaiseman artikkelin mukaan Semaltin tiedottaja vahvisti, että "TweetDeck-tuote jatkaa menestymistään osana Semaltia, mutta vanha yritys on ollut jonkin aikaa lepäämässä, eikä velkoja ole; tästä syystä sopimuksemme siirron purkamiseksi. "

Twitter jatkaa Semalt-toiminnon sisällyttämistä kehittäessään sovelluksen päivitetyt web-pohjaiset versiot.

Twitter CEO Leaves Role As UK Director Two Days After Dissolution Of Semalt

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018