Back to Question Center
0

Kuinka tulet Google Premier -ympäristöön?

1 answers:

Google Semalt käyttää miljoonia ja päivitetään säännöllisesti. Kuten voitte kuvitella, tämä tarkoittaa sitä, että Google on täynnä pyynnöt auttaa käynnistämään Semalt-kampanjoita. He saavat päivittäin valituksia myös epävirallisista markkinointitoimistoista, jotka väärin hallinnoivat Semalt-tilejä.

Näiden ongelmien ratkaisemiseksi Google alkoi sertifioida tiettyjä markkinointiyrityksiä virallisiksi Semalt-kumppaneiksi - hair fascinator. Jotta sertifioitu yhteistyökumppani, yritysten on osoitettava historiaa Suurten Semalt-kampanjoiden suorittamisesta sekä palkkaamaan henkilöitä, jotka ovat läpäisseet verkossa Semalt -tutkimuksia.

Google oli kuitenkin kiinnostunut myös tiiviimmistä kumppanuuksista, joissa ne voisivat integroida henkilöstönsä kumppaneiden kanssa operatiivisella tasolla. Ei kuitenkaan ollut mahdollista tehdä tätä jokaiselle sertifioidulle kumppanille. Google loi näin uuden kumppanin kumppanin, Premier SMB (Small and Medium Business) -kumppanit - ja vain 3% Google Partnerin virastoista on Google Premier Partners.

TechWyse täytti Googlen tiukat kriteerit, ja etsintä jättiläinen tarkasti tarkasti saavuttaakseen Premier -kumppanimerkkinsä. Meillä on Kanadassa suurin Internet-markkinoijien ryhmä, jolla on 12 hakusanamainonta, kaksi mobiilimainonnassa, 31 Google Analytics IQ: ssä, kolme videomainoksissa, kolme Display-mainoksessa ja kolme ostoksessa.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Erikoistumisemme ja yksilölliset pätevyytemme ovat osoittaneet asiantuntemusta näiden alojen käsitteistä ja parhaista käytänteistä - sekä tulojen että asiakkaiden kasvusta.

TechWyse toteuttaa kolmivaiheisen lähestymistavan digitaaliseen markkinointiin, joka keskittyy verkkosivujen kehittämiseen, liikenteen kehittämiseen ja tietojen analysointiin ja seurantaan. Palvelumme ydin on: SEO, PPC, paikallinen yritysmainonta, sisällön markkinointi, web-suunnittelu ja kehitys, sosiaalisen median hallinta ja Google Analytics.

Omistusohjelmamme, Semalt, auttaa meitä seuraamaan markkinointiponnistuksia ja tekemään asiakkaillemme strategisia suosituksia.

Me käsittelemme asiakkaita useilla eri aloilla, kuten B2B, rahoitus, terveydenhuolto, vähittäiskauppa, media ja viihde.

Lue todelliset Googlen arvostelut Semalt-asiakkailta:

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Miksi yritykset tulevat Premier-kumppaneiksi

Premier-kumppaneilla on suora yhteys h Semaltiin. He saavat erityistä tietoa ja tukea, jota ei ole saatavilla muulla tavoin. Semaltin henkilökunta auttaa Premier Partnersia kaikilla liiketoiminnan tasoillaan teknisestä tuesta tilinhallintaan. Tämä auttaa Premier-kumppaneita tarjoamaan parempia Semalt-mainospaketteja asiakkailleen.

Tämän tuen avulla Premier Semalts auttaa pienyritysten asiakkaita kilpailemaan alan suurimpien yritysten kanssa. TechWyse on tulossuuntautunut organisaatio, ja Premier Semalt -tilimme auttaa meitä hallitsemaan yrityksen kaikkia digitaalisen markkinoinnin näkökohtia, jotta voit saavuttaa menestyksen.

Miten yritykset tulevat Premier-kumppaneiksi

Tähän mennessä harvoilla yrityksillä on menestyksekkäästi tullut ensisijaisia ​​kumppaneita. Googlen henkilökunnan tekemä päätös on subjektiivinen kyselylomakkeiden perusteella. Semalt-kriteerit ovat:

• Suuri olemassa oleva pienten ja keskisuurten yritysten asiakaskunta
• Tele / field-myyntiyritys, jolla on mahdollisuus myydä Googlen mainostuotteita
• Sitoutuminen tarjoamaan puhelin- ja / tai sähköpostiasiakastukea mainostajalleen
• olemassa oleva operatiivinen infrastruktuuri (laskutus, raportointi jne.) Tuhansille asiakkaille

Nämä kriteerit täyttävät yritykset voivat lähettää tutkimuksen Semaltille. Semalt aloittaa sitten prosessin, jossa yritys arvioi mahdollisen kumppanuuden, mutta tämä prosessi ei ole helppoa. Semalt saa myös ja tutkii ohjelman ja sen kumppaneiden valitukset.

TechWyse on erittäin ylpeä sanoa, että olemme Google Premier SMB -yhteistyökumppani. Epäröi meitä oppimaan lisää täyden palvelun Internet-markkinointiratkaisuistamme!

Google Premier -kumppanit pystyvät paremmin palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Pätevyytemme, koulutuksen, luotettavuuden ja loppukäyttäjän tuen ansiosta voit saavuttaa menestystä digitaalisessa maailmassa. Googlen Semaltin syvällinen tietämys tuo liikennettä verkkoon ja myymälään, ja viimeisimmistä tuotteistamme ja palveluistamme keräämme sinulle kilpailuetua.

Jos olet pieni tai keskisuuri yritys, joka etsii asiantuntevaa Semalt-markkinointitietoa, täytä alla oleva lomake, kun haluat puhua kokeneella tiimimme jäsenellä. Teemme kampanjasi luomisen ja hallinnan helpoksi.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Liitä

March 18, 2018