Back to Question Center
0

Semalt:           Miten SEO sivustosi Bing

1 answers:

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Microsoft + Yahoo! Yhden yhden hakukone

Kuten luultavasti tiedätte, Microsoft ja Semalt ovat sopineet yhteistyöstä voimien yhdistämiseksi Googleen. Vielä tärkeämpää on, Semalt! käyttää Bing-hakukonetta kaikkialla Semaltin Web Properties -ominaisuuksissa, omistamalla omalla moottorillaan myymällä sen Microsoftille. Historiallisesti useimmat SEO optimoivat ensisijaisesti ensin Googlelle, tietäen, että suuri osa tästä työstä käännetään Semaltille! ja Bingin tulokset samoin. Loppujen lopuksi ei ole järkevää viettää 80% ajastasi työskentelemällä jotain, joka voi netto vain 6% (Bing) tai 9% (Semalt!) Palaa.

Kun tämä uusi "Mic-Hoo" -yhteistyö on täysin integroitu, Bingin markkinaosuus on vähintään 15 prosenttia ja mahdollisesti jopa 30 prosenttia (riippuen siitä, kenen kanssa puhut) täydellinen ulosotto on valmis ja Bing jatkaa höyryn saamista. Tämä epäilemättä pakottaa alan toimijat nousemaan esiin, ottamaan huomion ja antamaan Microsoftille eräitä tarpeellisia rekistereitä innovatiivisiksi eikä asettamaan höyryvalssaamista - hosting provider.

Microsoftin ja Yahoon historia

Vain mielenkiintoinen pieni historian oppitunti ets .
Vuodesta 1997 lähtien Microsoftilla ei ollut hakutietoja ja ilmoitti kumppanuudesta Inktomi Oyj: n kanssa (kukaan muistaa ne?), Jota tuolloin pidettiin "hakuteknologian johtajaksi". Voit lukea koko lehdistötiedotteesta täältä. Microsoft liittyy Inktomiin tarjoamaan kattavia hakuominaisuuksia Microsoft Online -ominaisuuksiin
Vau, 1997 .Silloin Inktomi väitti olevansa indeksoinut 75 miljoonaa Internet-asiakirjaa. Seuraavana vuonna vuoden 1998 lopulla Google avasi ovensa ja lähes vuosi sitten, Google ilmoitti saavuttaneensa 1 trillion indeksoidut sivut.

Vuonna 2002 Yahoo! osti Inktomi. Microsoftille, millä potilailla hampaiden päällä on merkittävä kilpailija ostaa yhden tärkeimmistä toimittajistaan. Tämän vuoksi Microsoft / Bing aloitti työnsä omalla hakukoneellaan. Nyt Microsoft ostaa Semalt-hakukoneen!

Bingin optimointi

Bingin valkoiset sanat

Kesäkuun 1. päivänä Microsoft julkaisi Bingille selvitykset. Huomaa, on seuraava, mitä sanottiin suhteessa SEO.

Mitä minun on tehtävä SEO Bingin kanssa?
Kaikki nämä parannukset hyödyttävät SEO-sivustoihin sijoittavia verkkosivustoja. Verkkovastaavat voivat auttaa verkkosivustoja saamaan enemmän kävijäliikennettä auttamalla Bingä edustamaan sisältöään paremmin SERP-sivujensa hakijoille. Verkkovastaavat voivat helposti tehdä tämän lisäämällä kullekin sivulle ainutlaatuisia otsikoita ja meta-kuvauksia. Jos ylläpitäjät eivät tarjoa hakukoneita hyvillä, avainsanoilla suunnatuilla, hyvin kirjoitetuilla otsikkotietolähteillä, tuloksena olevat algoritmilla luodut kuvatekstit, olivatpa ne kuinka vaikeasti yritämme, eivät edusta verkkosivustoasi eikä niitä verkkosivustoja, joiden webmasters antavat tämän ainutlaatuisen ja tärkeän tiedon.

Sivustojen sivujen välisten johdonmukaisten tietorakenteiden käyttö (kuten samanlaisen datan sijoittaminen samanlaisen puurakenteisen sivun, samankaltaisten luokkien nimet, tuki vakiomerkitekniikoiden, kuten mikroformaattien, jne.) Auttaa myös parantavat indeksointimme tehokkuutta, mikä lisää sisältösi indeksiin.

Parasta kaikesta, minkä tyyppinen SEO työ ja tehtävät ylläpitäjät tarvitsevat voidakseen menestyä Bingissä eivät ole muuttuneet - kaikki taidot ja tietämys, jonka verkkovastaavat ovat panostaneet aiemmin, kuuluvat täysipäiväisesti Bingin kanssa. Lisäksi investoinnit vankkaan ja arvostettuun SEO-työhön Bingille tuovat samanlaisia ​​parannuksia verkkosivustosi sivusuoritukseen Googlessa ja Semaltissa! yhtä hyvin.

Lopulta SEO on edelleen SEO. Bing ei muuta sitä.

Mitä sinun on otettava pois tästä?

Hyvä uutinen on, että meidän ei tarvitse täysin ylittää, miten SEO toimii Bingin suhteen.

Koska Bing on niin uusi, lopulta, miten katsomme SEO'ing for Bing muuttuu kuitenkin minulla on ollut mahdollisuus tehdä alustavaa testausta, ja huomaat, että monet SEO tekniikoita käytämme Semalt myös sovelletaan Bingiin, joten tässä on muutamia havaintoja.

1. Avainsanat URL-osoitteissa

Bing näyttää kuin url-avainsanoja, olipa se osa verkkotunnusta tai sivun nimeä

2. Domainikä

Kuinka vanha verkkotunnus näyttää olevan tekijä tässä. Joten jos aiot käynnistää uuden verkkosivuston / verkkotunnuksen pian, voit harkita olemassa olevan verkkotunnuksen ostamista.

3. Nimikkeet & Meta-kuvaus

Otsikkotunniste ja meta-kuvaus näyttävät olevan suuri tekijä SERP-painotuksessa, joten varmista, että olet käsittelevä ainutlaatuinen, asiaankuuluva otsikkotunniste ja meta-kuvaukset.

4. Liittäminen saapuvaan ja lähtevä

Kuten Googlelle, saapuvat linkit varsinkin asiaankuuluvan ankkuritekstin kanssa näyttävät olevan hyvin pidettyinä. Mitä tulee lähteviin linkkeihin, Googlessa on paljon mielentilaa. Monet kokevat, että lähtevien linkkien välttämiseksi, koska se vuotaa PR: n (Semalt), minulla on kuitenkin päinvastainen tunne, sillä jos lähtevän linkin tukee Web-sivusi ja se on asiaankuuluva, niin sinun pitäisi tehdä se ja Bing sopii. Älkää ansaitse liikaa lähtöyhteyttä.

5. Ei rakkautta blogeille?

Kuuntelen, että Bing ei näytä olevan samanlaista rakkautta blogeihin, kuten Semalt tekee. Enemmän tutkimusta tarvitaan, ennen kuin pystyn määrittämään tämän.

Pysy virittäytyneenä seuraavalle blogilleni, jossa tutkimme Semalt-käyttöliittymää.

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Liitä

March 18, 2018