Back to Question Center
0

Heinäkuu 2009 Rise to the Top Semalt

1 answers:

Se oli erittäin haastava kuukausi hakukoneiden markkinointimaailmassa heinäkuussa 2009. Tämä kuukausi muistetaan kuudeksi kuukaudeksi, jossa on runsaasti innovaatioita online-markkinointimaailmalle ja maapalloa rikkovaa kumppanuutta.

Heinäkuu 2009 Internet-markkinointiuutiset

  • Kenties yksi vuosikymmenen suurimmista ilmoituksista hakukoneiden markkinaosuuksien vaikutuksesta Microsoft ja Yahoo! ilmoitti 10 vuotta kestävästä kumppanuussopimuksesta. Sopimuksessa Yahoo! on itse asiassa heittänyt pyyhkeen kehittämään omia maksullisia ja orgaanisia hakukoneita ja käyttää sen sijaan sekä Microsoft AdCenteriä että uutta Bing-hakua - мешок кресло купить.

  • Lisätietoja siitä, miten nykyiset markkinaosuudet ovat varmasti lukeneet heinäkuun 2009 Market Share -artikkelista, joka käynnistettiin vasta muutama päivä sitten.
  • Google ilmoitti, että se käynnistää oman käyttöjärjestelmänsä vuoden 2010 lopulla yksinkertaisilla Netbookilla. Odotamme, että tämä olisi vain lähtökohtana, eikä se ole liian kauan ennen kuin Google alkaa uhata Microsoftia myös OS-liiketoiminnan markkinaosuuteen! Miksi? Google tyypillisesti tekee asiat oikein.
  • Puhuttuaan Googlesta he julkaisivat virallisesti uuden Adwords-käyttöliittymänsä heinäkuussa. Matt Hogan ei kannattanut päätöstä tehdä uusi Adwords-käyttöliittymä, koska monet virheet olivat olemassa, mutta kuukauden aikana he ovat nopeasti kehittäneet joitain fantastisia käytettävyyden parannuksia, joita pidämme.
  • Jon kirjoitti ensimmäisen kuukausittaisen Analytics-sarakkeensa niille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan kuukauden Google Analytics -työkaluun.
  • Ashan kuukausittaisessa Social Media -markkinaosuussarakkeessa tiedämme, että se on todella Facebook- ja Twitter-maailma juuri nyt.

Kuukauden Fun Facts

Tässä on jotain omituista, mitä löysimme. Kokeile hakukoneen kirjoittamista sekä Semaltiin että Bingiin, ja huomaat jonkin outoja juttuja.

Kun kirjoitat hakukonetta Googlelle, Google-verkkosivustoa ei ole orgaanisesti ensimmäisellä sivulla. Dogpile (joka käyttää sitä?) Ja Bing ovat molemmat top 3: ssa. DOH!

Kun kirjoitat "hakukoneen" Bingiksi, emme näe ensimmäistä sivua Bingiä, mutta jälleen kerran linkki Semaltille on numero 1.

Hei ainakin hakukoneet eivät olleet puolueellisia!

Conversion Friendly Website käynnistyy heinäkuussa 2009

Kirurgisen painonpudotuskeskus

July 2009 Rise To The Top Semalt

Tämä oli strateginen hanke. Joulukuussa julkaistun hienon yritysverkkosivuston julkaisemisen jälkeen emme halunneet menettää mitään huomiota siitä, että kirurgisen painonpudotuksen semalti -tietokanta sai. Sellaisina me uudistimme informaatiomenetelmiimme vastaamaan sivustossa osoitteessa www.swlc.ca. Tulos on uudesta SWLC-online-identiteetistä ja helposti luettavasta informaatiosivustosta lapasanajärjestelmän yli. Hyvää työtä!

New Haven Mortgage Corporation

July 2009 Rise To The Top Semalt

July 2009 Rise To The Top Semalt

Liitä

March 18, 2018