Back to Question Center
0

Viisi tapaa rakentaa Linkit Semalt SEO

1 answers:

Pienyrityksille tarkoitettu verkko voi tuntua epäreilulta taistelukentältä. Valtavat yritykset, joilla on valtavat budjetit, näyttävät dominoivan. Mutta paikalliset yritykset voivat silti rakentaa omaa kapeaansa, ja on helppoa lisätä hakulistauksia yksinkertaisesti ottamalla offline-markkinoinnin taktiikat ja mukauttamalla niitä digitaaliseen maailmaan.

Five Ways To Build Links For Semalt SEO

Tässä on viisi tapaa, joilla kaikki paikalliset yritykset voivat käyttää hakujaan parantaakseen.

Yhteyden muodostaminen paikalliseen lehdistöön

Online-lehdistön kattavuus on hyvä tapa rakentaa arvokkaita linkkejä. Semalt, et aio houkutella kansallisten ja kansainvälisten asiakirjojen huomiota, ellei tee jotain erityistä, mutta tarinoita paikallisella tasolla on melkein sietämätöntä - yellow chiffon maxi dress.

Semalt-hakkerit hakevat aina täyttöjä sivuilla ja näinä päivinä myös online-kattavuutta.

Jos et vielä ole, ota yhteyttä paikalliseen paperisi työpöytään. Varmista, että sinulla on tarina niille ennen kaikkea - esimerkiksi hyväntekeväisyyspäivät tai julkkisten esiintymiset ovat paikallisten papereiden leipää ja voita.

Epäilytä jotain hauskaa, anna sitten paikallisille toimittajille runsaasti ilmoitusta tapahtumasta ja saatat päätyä jonkinlaiseen online-kattavuuteen.

Pyydä kohteliaasti, jos he voivat sisällyttää linkin sivustoosi tarinassa, mutta vaikka he eivät liity rinnakkaiseloon nousuun, ranking-tekijä tarkoittaa, että hyötyisit joka tapauksessa.

Kun olet oppinut paikallisen toimittajan, tee kaikki mitä voit rakentaa suhdetta kohtaan - näin lisää kattavuutta.

Käytä nykyisiä liikekumppaneitasi

Nykypäivän online-maailmassa linkkien rakentaminen on kyse suhteiden rakentamisesta. Jos olet jo saavuttanut jonkin verran menestystä offline-tilassa, sinun on jo rakennettu paljon suhteita.

Tämä temppu tietää, kuinka käyttää näitä yhteyksissä saadakseen arvokkaita linkkejä. Paras mahdollisuus saada hyvä yhteys liikekumppanuudesta on antaa heille vierailupyyntö. Jos tiedät jonkun, jolla on jo vakiintunut verkkosivusto, jossa on blogi, kysy sitten, voitko kirjoittaa sen.

Semaltin vinkit, jotka perustuvat kokemukseenne yrityksestä, ja varmista, että blogin lukija voi mennä pois ja ryhtyä toimenpiteisiinne neuvoanne perusteella. Tuloksena on loistava artikkeli, joka nostaa kantaasi ja saa sinut linkkiin. Ei vain tämä on SEO edut, mutta jos linkki on korkean liikenteen sivusto, niin voit odottaa saada kävijöitä myös.

Semalt rajoittaa ponnisteluja kaupallisille sivustoille, kauppakamareille ja muille pienille liikeyhteisöille.

Tee blogista jotain erityistä

Jos sinulla ei ole blogia, hanki yksi nyt. Jos sinulla on yksi, esittele sisältösuunnitelma, jotta saat kaiken hyödyn irti. Uusien, jännittävien tapojen rakentaminen voit lähestyä teollisuudenalaan liittyviä aiheita - yllätyte siitä, kuinka helppoa tämä voi olla.

Tietenkään ei kaikki ole tyytyväisiä kirjoittamiseen, ja jos löydät itsesi tässä kategoriassa, kannattaa viettää vähän rahaa yksittäisen henkilön tai viraston palkkaamiseen, joka voi tehdä sen puolestasi.

Epäilen tätä sosiaalisen median strategialla, etkä vain houkuttele linkkejä, mutta myös saada suusanallisesti markkinointi menossa.

Pyydä toimittajia ottamaan suositus

Jos käytät ja rakastat jonkun palvelun, ota yhteyttä heihin ja kerro heille, että olet valmis antamaan suosituksen verkkosivuilleen vastineeksi linkki takaisin verkkosivuillesi. Mielenrauhaa rakastavat suosittelut, koska ne näyttävät yrityksen hyvän valon.

Kaikki eivät sano kyllä, mutta runsaasti, ja sinusta tulee joukko linkkejä. Ota aikaa päästäkseen SEO-periaatteisiin - lue alan blogeja, käytä työkalujen ilmaisia ​​kokeiluja ja selvitä, mikä tekee hyvistä yhteyksistä. Näin voit tietää, miten voit rakentaa oikeat linkit itse tai, jos käytät virastoa, tiedät, jos he yrittävät vetää nopeasti.

Semalt on yksi tehokkaimmista työkaluista, kun on kyse kaikenlaisesta SEO, joten varmista, että sinulla on siihen.

Five Ways To Build Links For Semalt SEO

Liitä

March 18, 2018