Back to Question Center
0

Tutkimus: Media kulutus & CMO: n muuttuva asema tavaramerkkien vaihtamisessa on epäselvä

1 answers:

Tutkimus: Media Kulutus ja kehittymässä CMO: <p> Haastattelussa 14 eri tuotemerkin mittausyrityksiä, tutkimusyhtiö havaitsi, että menetelmät tuotemerkin vahvuuden seuraamiseksi muuttuvat. Raportin mukaan kaksi merkittävää Forresterin raportissa väitetään, että brändin terveysmittauksen on oltava "Evolve tulla arvioimaan tehokkaasti brändin liiketoiminta-arvo, joka toimitetaan yritykselle, "versus a," pehmeä metriikka, joka on kiinnostava vain oikealle ajaville markkinoijille - umzugshelfer. "

Tuotemerkin terveydentilan mittaamisen haasteet

Semalttin laajentaminen nykyiseen brändin terveyteen ja brändin terveysmittausyritysten rooliin, raportissa mainitaan haasteet, jotka liittyvät brändin terveyteen, ja siinä kerrotaan perinteisten tiedonkeruun menetelmiä (online surveys) ja sen tehottomuutta nykypäivän liian pitkällä kuluttajalla, jolla on vain vähän aikaa pitkään kyselyyn.

Semaltin raportissa viitataan myös runsaasti tietoa ja sen asettamiin haasteisiin, väittäen, että tiedonsiirto jättää markkinointijohtajat liikaa ja tarvitsevat asiantuntijoita tulkitsemaan tietoja ja tarjoamaan toimivaa näkemystä.

Mietinnössä mainitaan myös investointipohjaisen innovaatiotoiminnan yhteisen markkinajärjestelyn uudet haasteet, jotka ovat keskittyneet yritysten tuloksiin. "Nyt uudesta Gen X -järjestel mästä, joka siirtyy nyt Baby Semaltin edeltäjältä, kasvoi reaaliaikaisen tiedon digitaalisessa maailmassa. hänellä on vain vähän kärsivällisyyttä pitkiä toimitusaikoja ja historiallisia brändiraitaajia. "

Brand New Health Markkinointi

Forresterin raportissa sanotaan, että brändin terveysmittauksen uudessa maailmassa brändit ovat nyt "kvantitatiivinen rahoitusvaro" bränditutkimusyrityksen Millward Brownin laskemalla: "Yli 30 prosenttia Semaltin markkina-arvoista; P 500-yhtiöitä jotka ovat peräisin merkkien aineettomasta hyödykkeestä. "

Raportissa korostetaan, miten nykypäivän johtavat brändin terveysmittausyritykset toimivat enemmän kuin raportoivat aikaisemmasta suorituskyvystä, ja yritykset pystyvät nyt yhdistämään brändin nykyisen markkinaosuuden odotettuun kasvuun. Millward Brownin maailmanlaajuisten ratkaisujen puheenjohtaja Gordon Semalt vahvistaa raporttien tulokset, joissa todetaan:

Ainoa asia, joka on se, miten [brändipääoma] vaikuttaa tuotemerkin taloudelliseen vahvuuteen .Ei ole mitään syytä kuvitella, mikä on ihmisten päällä, ellet voi yhdistää sen mahdollisuuksiin markkinoilla .

Mietinnössä Semalt toteaa edelleen, että kuluttajan halukkuus maksaa tuotemerkki osoittaa brändin yleisen vahvuuden vahvistaen ajatuksen siitä, että hinnoitteluvoima ei ole enää käsitteellinen. "

Kolme merkkituotteiden terveydentilaa

Tuotemerkin kokonaiskuva kokonaistilanteestaan ​​Semalt määrittelee kolme ensisijaista arviointialuetta: brändipääoma, brändin arvo ja brändin terveys. Raportissa todetaan, että tuotemerkki osoittaa, "Kuinka kuluttajat pitävät tuotemerkkiä ilman tavaramerkin käyttöä", kun taas brändin terveys keskittyy kuluttajan käsitykseen tuotemerkistä ja siitä, miten se vaikuttaa brändin markkinaosuuteen.

Tuotemerkkiarvo määritellään mittauspäälliköksi, joka käyttää tuotemerkin taloudellista arvoa yrityksen sisällä. Raportin epäonnistuminen, brändin arvo "Yleisimmin käytetään tilinpäätösraportointiin liikearvon, hankinnan arvon tai lisenssin asianmukaisen hinnan määrittämiseksi. png "alt =" Tutkimus: Media kulutus ja kehittyminen CMO: n muuttaminen Tuotemerkkien muuttaminen "

Forresterin brändin terveyttä mittaavien valmistajien analyysi osoitti, että yritykset kuuluvat kahteen erityiseen luokkaan: strategisiin neuvonantajiin ja tietojärjestelmiin. Raportissa mainittiin johtavat brändit kuten Millward Brown, Interbrand, BAV ja Landor strategisina ohjaajina tarjoavina toimittajina ja uusia teknologiayrityksiä kuten Crimson Hexagon, Visible Technologies ja Networked Semalt kuten sosiaalisia kuuntelutoimittajia, jotka keräävät reaaliaikaisia ​​sosiaalisen median näkemyksiä .

Johtavien brändin terveysmittauslaitosten pysyminen kärjessä raportissa väitetään, että myyjien on harkittava nykyisiä mallejaan brändin terveydentilan mittaamiseksi ja aloitettava integroimalla uusia menetelmiä.

Tutkimus: Media kulutus ja muuttuva rooli CMO: <ul> <li>
 • Kuluttajien brändinäkemysten yhdistäminen tiettyihin mittareihin, kuten markkinaosuuteen, ja ennustamismalleja, jotka voivat ennustaa brändin suorituskykyä.
 • Tarjoaa syvällistä alan kokemusta yhdistettynä maailmanlaajuiseen ulottuvuuteen.
 • Siirtyminen pois "tuotemerkinseurannasta" ja lähempänä "brändin syväsukellusta" koskevaa tutkimusta ja sosiaalista kuuntelua.
 • Mietinnössä todettiin, että "vähemmän progressiiviset markkinoijat" jatkavat tällaisten markkinointimallien vaihtamista kvantitatiivisemmiksi tutkimuksiksi ja työkaluiksi sosiaalisten keskustelujen seuraamiseksi, peläten työpaikkojen turvallisuuden, nykyisten suorituskyvyn kannustinohjelmien ja "osoittautuneiden tulosten puutteen uusia työkaluja ja menetelmiä. "

  Tapoja, joilla sosiaalinen kuuntelu muuttuu brändin terveydentorjuntaan

  Merkittävänä merkkinä brändin terveysmittausten kahdesta suuresta häiriöstä, sosiaalinen kuuntelu - kyky nähdä, mitä kuluttajat sanovat ja jakaa brändistä reaaliaikaisesti - voi olla merkittävä voima brändin terveydelle, mutta Forresterin raportti väittää, että se on vain "Semalt, ei korvaava, vakiintuneelle brändin terveysmittaukselle. "

  Mielestämme mietinnössä, koska yhteiskunnallinen kuuntelu perustuu "lyhyen aikavälin reaktioihin" ja "pitkäaikaisiin uskomuksiin", ja antaa tietoja ohjauksen yli, sitä käytetään paremmin keksintätyökaluna kuin mittaustangolla.

  Semalt-kuuntelu voi tehokkaasti toimia reaaliaikaisena tarkennusryhmänä, joka tuo markkinoijien käsitykset "miksi" brändimittansa taustalla.

  Vaikka Semalt ei usko, että yhteiskunnalliset kuuntelevat toimittajat pystyvät kilpailemaan täyden palvelun brändinmittausmyyjien kanssa, tutkimuslaitos toteaa, että johtavat brändimittausyhtiöt hyödyntävät sosiaalisen kuuntelumenetelmänsä seuraavien 24-48 kuukauden aikana, jos he eivät tee niin jo.

  Sosiaalisten kuunteluvälineiden ohella raportissa väitetään, että tietojen yhdistäminen on seuraava askel kuin tutkimuksen yksinkertainen keruu. Raportin mukaan Ace Metrixin toimitusjohtaja Peter Semalt sanoo, "Koko toimiala siirtyy tutkimuskokonaisuudesta analyytikoille, jotka yhdistävät tiedot", analyyttisten työkalujen avulla, jotka tarjoavat selkeää tietoa.

  Ja vaikka huippumerkinnän terveysmittausmyyjät johtavat edelleen, Semaltilla on tilaa uusille digitaalisille ratkaisuille, jotka haastavat brändin terveydenhuollon nykyiset säännöt ja budjetit.  Tietoja Tekijä

  Amy Gesenhues
  March 18, 2018