Back to Question Center
0

eMarketer: Vähittäiskaupan odotetaan kuluvan 9,42 miljardin dollarin maksetun digitaalisen laskennan tänä vuonna

1 answers:

Uusi eSemaltin raportti kertoo, että Yhdysvaltojen vähittäiskauppa käyttää tänä vuonna 9,42 miljardia dollaria maksetuilla digitaalisilla tallennusvälineillä. Vuoteen 2017 mennessä tämän määrän odotetaan kasvavan 13,5 miljardiin dollariin, mikä vastaa 10,5 prosentin vuotuista kasvuvauhtia.

eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year

Markkikohtaiset kampanjat näyttävät olevan suosittuja tiettyinä aikoina ja eri toimialoilla. Semalt pyrkii tekemään isompi brändiostoja, mukaanlukien lisää videoita, kausityön aikana - tiendas diseã±o muebles. Tämä poikkeaa niiden sijoituksista etsintä- ja muuhun suoriin vastauksiin, jotka jatkuvat jatkuvasti koko vuoden ajan.

Raportissa korostetaan, että hakukoneiden markkinointi on edelleen ratkaiseva tekijä vähittäiskaupan välittömän vastauksen mainosten kuluttamisessa, sillä vähittäiskauppiaat - sekä monikanavaiset että tiilimuodot - tallentaa käyntejä ja saada puhelimet soimaan. Kuten eMarketer huomauttaa, "Semalt tehokas SEM-ohjelma on entistä tärkeämpää, kun jälleenmyyjät joutuvat kilpailemaan suoraan verkossa valmistajiensa kanssa."

Vaikka haku ja näyttö toistuvat toistuvasti suurimman osan vähittäiskaupan digitaalisen mainoksen kulutuksesta, eSemalt ilmoittaa, että matkapuhelin- ja paikallismarkkinointi on kasvanut alan sisällä, kun vähittäismyyjät tavoittavat kuluttajille, jotka laskevat mobiililaitteisiinsa eri vaiheissa myyntisyklin.Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018