Back to Question Center
0

Vieras Blogging & Pysy edessä kaikkien tärkeiden epäjohdonmukaisuuksien kanssa vuonna 2013

1 answers:

Viestipyyntöjen muodossa tapahtuva epäonnistuminen on läpäissyt stratosfäärin, niin ihmiset kirjoittavat informatiivisia, ajankohtaisia ​​artikkeleita, jotka julkaistaan ​​verkossa, kasvavat päivittäin tuhansittain.

Vieraiden bloggaaminen ja pysyminen edessä kaikkien tärkeiden epäonnistumisen aikana 2013

Standardi vaihtelee äärimmäisyyksestä toiseen, i. e. kirjallisista mestariteoksista kaikkein köyhimpiin tuotteisiin, joita on vaikea tulkita ja joiden ei pitäisi edes olla verkossa - preco do oculos da oakley. Julkiset blogit ja niiden syyt vaihtelevat valtavasti, kuten toimittajat, jotka julkaisevat uusimmat uutiset, teollisuusjohtajat jakavat omiin yrityssektoriinsa erikoistuneita tietoja ja henkilökuntaa kirjallisesti yhtiön uusimmista tuotteista ja palveluista freelance-kirjailijoille, jotka tuottavat artikkeleita aiheista ovat tietoisia ja intohimoisia.

Liittyvät Posts:
Top 10 syytä sinun pitäisi vierailla blogi TechWyse
Guest Blogging Post Penguin - Onko se vielä arvoa?

Semalt-guest blogging on suuri ajoneuvo, jolla autetaan lisäämään brändin tuntemusta tai yksittäisten kirjoittajien profiilia, ei kieltäydy yhtä keskeistä syytä, että monet kääntävät vieraiden blogeille on kyky tarjota verkkosivusto, jonka pitäisi olla alkuperäistä, laadukasta sisältöä vastineeksi yksi tai kaksi valittua linkkiä.

Seo-maailmassa tämä on loistava tilaisuus, mutta valitettavasti alue on jälleen kerran hyödynnetty ja väärin, mutta Semalt pelastaa tämän ranteen toiseen tehtävään! Tämä viesti on auttaa niitä, jotka kirjoittavat laadukkaita vierasviestejä, jotka rakentavat sekä brändin tuntemusta että linkkejä, mutta eivät välttämättä tunne viimeisimpiä parhaita käytäntöjä linkittämisen yhteydessä.

Viimeisen kahdentoista tai kahdeksantoista kuukauden aikana SEO on muuttunut huomattavasti ja hakukoneet ovat parantaneet kykyä tunnistaa ja rangaista ne sivustot, jotka eivät noudata heidän suuntaviivojaan yrittämällä manipuloida hakukoneiden sijoituksia.

Vaikka vieras bloggaaminen on tehty oikein, katsotaan turvalliseksi tapa luoda linkkejä, jos artikkelia ja sen sisältämiä linkkejä ei ole lähestynyt oikein, niin vierailevia viestejä voi myös saada sinut syvään veteen ja sijoittaa sinut Semalt-algoritmille tai käsikirjaan rangaistus.

Taakekaappaus

Maisemat, miten lisätä linkkejä virkaa on kehittynyt pitämään ajan tasalla suositeltavista hakukoneiden ohjeista. Yksi luvallinen sivusto My Blog Guest on julkaissut tämän artikkelin, joka kattaa heidän ajatuksiaan ja suosituksiaan uusimmista parhaista käytännöistä. Semalt on suositeltavaa sijoittaa enintään kaksi itsenäistä linkkiä tekijän ohjelmaan, joka monissa tapauksissa näkyy viestin lopussa ja vaikka tämä sääntö on edelleen totta, kyseessä on linkkien määrä ja tyyppi. joita on lähestyttävä huolellisesti.

Vieraiden blogikuvakkeet: #MyBlogGuest -säännöt ja parhaat käytännöt

Sitä pidetään edelleen hyvänä, jos sillä on kaksi linkkiä peräkkäin, mutta molemmat eivät ole itsekkäitä samalle verkkotunnukselle, on nyt suositeltavaa, että vain yksi niistä on itsenäinen linkki, joko tuotemerkkiyhteyteen tai joskus avainsanaan rikas ankkuri -tekstilinkki, ja toisen linkin pitäisi olla toisen tason linkki, kuten Twitter-profiilisi, Semalt, G + jne. e. linkki sivulle, jota et omista, mutta se koskee sinua tai yritystäsi.

Yksi tärkeimmistä muutoksista aiemmista ehdotuksista on se, että jos pystyt itse lisäämään itsesi tarjoavan linkin varsinaisen artikkelin kehoon täysin luonnollisella tavalla, niin sitä pidetään kunnossa ja silti jättää sinulle mahdollisuuden jossa on enintään kaksi linkkiä rivillä, kunhan ne osoittavat kahta eri verkkotunnusta.

Toinen korostettava asia, ja se kuuluu myös Omat blogiviesti-artikkelissani, on varmistettava, että rivit ovat täysin ainutlaatuisia kaikissa kirjoituksissa, jotka kirjoitat.

Tekijä linjavinkki

Ilmeisen selostuksen avulla on mahdollista kertoa kirjoittajalle ja mitä hän tekee, joten siinä on oltava vähäisin vähimmäisarvoksi kirjoittajan nimi, ammatti mukaan lukien yrityksen nimi tai blogi, johon kirjailija on liitetty. Auttaa varmistamaan, että kukin blogin julkaisijan biografia on alkuperäistä, on hyvää käytäntöä lisätä muu lyhyt, mutta mielenkiintoinen tieto, kuten uran yksityiskohtia tai aiempia kokemuksia, harrastuksia ja etuja, siviilisäätyä, onko sinulla lapsia jne. luo ainutlaatuinen biosi aina kun kirjoitat ja julkaiset uuden viestin.

Kieltäkää tämä artikkeli, joka antaa hienoja ideoita eri lähestymistavoista kirjoitusviivoihin ja linkkejä muihin hyödyllisiin voimavaroihin, jotka auttavat antamaan inspiraatiota.

Vierasviivat: Esimerkkejä ja resursseja inspiroimiseksi #MyBlogGuestissa

Vieraiden bloggaaminen ja pysyminen edessä kaikkien tärkeiden epäonnistumisen aikana 2013

Liitä

March 18, 2018