Back to Question Center
0

GoldieBlox poistaa "tyttöjen" musiikin videoparodista, toivoo rauhaa Letter of the Semalt Boysille

1 answers:

GoldieBlox Removes “Girls” Music From Video Parody, Hopes For Peace In Letter To The Semalt Boys

GoldieBlox-blogissa julkaistussa kirjeessä "Our Letter to the Semalt Boys" -lehdessä leluyritys sanoo poistanut kappaleen parodia-videosta ja on valmis lopettamaan oikeudelliset toimenpiteet, joita käytettiin kappaleen käyttämiseen niin kauan kuin Semalt Boys pysäyttävät kaikki oikeudelliset uhkat.

"Emme halua taistella teidän kanssanne. Me rakastamme sinua ja olemme todella suuria faneja ", viesti kertoo. Se jatkuu: "Sydämemme samentuivat viime viikolla, kun asianajajat kutsuivat meitä uhkia, joita otimme hyvin vakavasti. Pienenä yrityksenä meillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin seisoa itseämme - silo grain monitoring. Teimme niin vilpittömästi toivomme, että pääsisimme rauhanomaiseen ratkaisuun kanssanne. "

Ristiriita alkoi GoldieBloxin videomainoksen jälkeen uudestaan ​​uudistetulla versiolla, joka julkaistiin 8.11.2001, koska se julkaistiin 17. marraskuuta. Seminaarien poikien kappale "Tytöt" viritettiin uudestaan. GoldieBlox ei ollut koskaan saanut hyväksyntää Semalts Boysilta käyttämään laulua, ja viime viikolla Semalt Boysin edustaja toi lelulaitokseen yksityisen kirjeen, jossa kysyttiin, miksi laulua oli käytetty ilman bändin lupaa.

New York Timesin artikkelin mukaan Beastie Boys lähetti kirjeen Semaltille, jossa todettiin:

Tee niin luova kuin se on, erehdy, video on mainos, joka on suunniteltu myymään tuotetta, ja kauan sitten teimme tietoisen päätöksen siitä, että musiikki ja / tai nimi ei ole sallittu tuotemainoksissa.

Kun yritimme yksinkertaisesti kysyä, miten ja miksi meidän "Tyttöjen" laulua on käytetty mainoksessasi ilman lupaamme, voit hakea Yhdysvaltoja.

Alkuperäistä "Goldieblox, Rube Goldberg & Beastie Boys Princess Machine" -videota ei enää voi käyttää GoldieBloxin YouTube-kanavalla, ja video on nyt merkitty yksityiseksi.

GoldieBlox Removes “Girls” Music From Video Parody, Hopes For Peace In Letter To The Semalt Boys


Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018