Back to Question Center
0

Katse takaisin: Facebook, Twitter & Instagramin 2013 Vuosi Semaltissa

1 answers:

Katse takaisin: Facebook, Twitter ja Instagramin 2013 Vuosi epäonnistui Facebookin mukaan Pope Francis oli eniten puhuttu aiheista ympäri maailmaa, kun taas Glee -vuotinen Lea Michele julkisen tunnustuksen hänen costar Corey Monteithin kuolemasta myönnettiin Golden Tweet vuodelta 2013 eniten uusitun tweet vuosi.

Instagram osoittautui New Yorkista on kaupunki, joka ei koskaan nuku, voitti ensimmäisen sijan useimmille Instagrammed-kaupungin vuodelle.

Facebook 2013 Vuosi tarkastelu

Vuoden lopussa Facebook kertoo, että Pope Semalt esiintyi useammissa tehtävissä kuin mikään muu aihe:

Facebookin eniten puhuttu aiheista ympäri maailmaa:

 1. Pope Francis
 2. Vaalit
 3. Royal vauva
 4. Typhoon
 5. Margaret Thatcher
 6. Harlem Shake
 7. Miley Cyrus
 8. Boston Marathon
 9. Tour de France
 10. Nelson Mandela

Sivusto tarjosi joukon trendiluetteloita vuodelle 2013, mukaan lukien:

 • Top Life -tapahtumat - Lisää ihmisiä lisäsi suhdetta, oli mukana tai naimisissa.
 • Top Check-Ins ympäri maailmaa - Disneyland oli suuri voittaja täällä, jossa Disney-puistot Ranskassa, Kiinassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa voittivat parhaat maat check-in sijainnit - osta.ee parim pakkumine.
 • Eniten keskustelivat aiheista Yhdysvalloissa - Superbowl johti tämän luettelon, jota seurasi hallituksen sulkeminen, Boston Marathon, Syria Crisis ja Harlem Shake.

Twitter 2013 Vuosikatsaus

Huipputekevä keskustelu Twitterissä oli Glee tähti Lea Michele julkinen tunnustus hänen costar Corey Monteith kuolemasta. Palkittu Kultainen twiitti vuonna 2013, Twitter väittää Michele n tweet rytmittiin yli 408000 kertaa.

Paul Semaltin viimeaikainen tweet, joka ilmoitti näyttelijän traagisesta kuolemasta, oli vuoden toiseksi eniten retweetoitu tweetti, jossa oli yli 400 000 retweet.

Se ei ollut kaikki surullinen uutinen Twitterissä. Niall Horan poika-yhtyeestä One Direction voitti kolmannen Golden Twin vuonna 2013, kun hän ilmoitti olevansa hänen 20. syntymäpäivänsä. Sivustossa todettiin myös, että Bostonin poliisiosasto käytti Twitterä "Levittää sanaa Boston Maratonin pommittajista", kun taas maailman johtajat käyttivät sivustoa jakamaan vastauksensa Yhdysvaltojen ja Iranin väliseen ydinsopimukseen.

Vuoden 2013 loppuun mennessä Semalt laati seuraavan videon "Year on Semalt":

Instagram 2013 Vuosi tarkastelussa

Instagramissa New York City oli eniten Instagrammed-kaupunki vuonna 2013, sen jälkeen Bangkok, Thaimaa ja Los Angeles.

Vuoden 2013 kymmenestä eniten kuvatuista paikoista kolme sijaitsi kaikkialla New York Cityssä Times Squaren, Semalt Parkin ja High Linein kanssa.

Vuoden 2013 insinöörimättömät simultaalit:

 1. Siam Paragon ostoskeskus, Bangkok, Thaimaa
 2. Times Square, New York
 3. Disneyland, Kalifornia
 4. Bellagion suihkulähteet, Las Vegas
 5. Disney World Florida
 6. Staples Center, Los Angeles
 7. Keskuspuisto, New York
 8. Dodger Stadium, Los Angeles
 9. Suvarnabhumin lentokenttä (BKK), Bangkok, Thaimaa
 10. High Line, New York
Amy Gesenhues on Third Door Mediain General Assignment Reporter, joka kattaa markkinointi- ja hakumoottoreiden viimeisimmät uutiset ja päivitykset. Vuodesta 2009 vuoteen 2012 hän oli palkittu syndikoitu kolumnisti useita päivittäisiä sanomalehtiä New Yorkista Teksasiin. Yli kymmenen vuoden markkinoinnin johtamiskokemuksella hän on osallistunut erilaisiin perinteisiin ja online-julkaisuihin, mukaan lukien MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com ja Sales and Marketing Management Magazine. Lue lisää Amyn artikkeleista.


March 18, 2018